Teve-nostalgi

Alltså, vem kom på den dumma idén med TV4Guld ???
En kanal som bara visar gammal skåpmat, repriser på gamla serier…..

Den personen vill jag ge en känga, för gissa vem som nu sitter uppe o ugglar på nätterna?
Jo, just det, jag!!!!

Inte så att jag sitter o väljer i programutbudet, utan det fungerar så att jag zappar mellan de olika kanalerna, o till sist hamnar jag där…..och blir fast!


Kommer du ihåg systrarna i Huset Elliott???
Sändes 1991, en urbra serie!


Och vem tittade inte med skräckblandad förtjusning på V år 1983 (!!)
Reptilerna i människomasker som skulle erövra jorden…. glömmer aldrig en scen där den otäcka reptilbruden äter en levande mus!

Ja det finns ju flera serier, Baywatch, Matador osv….
Så nu har jag fått sena ovanor och sover länge på mornarna…
Ajabaja, TV4 !!

0

8 Comments:

 1. Vad avundsjuk jag blir :) Har du den… Jag sökte nya kanaler, på jakt efter 4guld. Men den fanns inte i boxer synd, tyvärr.
  Jag var lite förälskad i han den snälle reptilen, i V. En serie att minnas på gott och ont. För inte är den så bra idag?
  Kanske bra att jag inte har den för jag skulle fastna med en gång ;)

 2. Åh, Huset Elliot. Vilken toppenbra serie. Nu blir jag ju alldeles nostalgisk. Tänk så många serier man sett under åren. Både bra och dåliga. / Kram

 3. Åhh huset Elliot..den serien var bra..jag har desvärre precis fått den kanalen jag med..igår såg jag på Dallas!

 4. Måste kolla om vi har den kanalen … har ju sett reklamen för den … Massa bra TV serier från förr ju! Kollade just på lite sidor om Dr Quinn … Finns den ? Det var en älsklingsserie för mej och jag bara älskade Joe Lando som spelade Sully …. Mina pojkar skrev brev till TV4 på den tiden ( kanske 12 år sedan nu) och frågade efter hans adress och ville sätta upp mej på en date med honom HAHHAHAHHAH ( som present)
  Ja jisses … gillar att titta på riktigt gamla nostalgisaker … helst svartvitt tex barnprogrammen
  Andy Pandy och Televinken och ja jösses … Mer sånt skulle det va!!
  Ha nu en bra kväll däruppe
  /M
  PS Ja jag har bott lite varstans i Europa … snacker ingen Dänsk men kan godt förstå … Alexander är född i Köpenhamn på Hvidöfre Hospital och Thomas e född i Zurich ….

 5. TV, på nätterna!! Ja de låter ju som en bra sysselsättning. V, Dallas o alla de där godingarn..haha..ja på den tiden kollade även jag lite på TV när ungarn lagt sig. Vad kostar den kanalen TV-guld tros?

  Ja jag ska fota gården, har varit så trist väder och så mycket skit runt om som jag inte vill ha med på bild…haha men men de var inte stängsel till jycken vi satte upp utan elstängsel till hästarna. Svärdotter har skaffat på forder. Så de flyttar dit (hästarna alltså) innan mig o svärdotten bor ju alldeles brevid.

  Jag har en på G som vill flytta in här den 1/12, vi väntar bara på godkännande, så de e bara att hoppas.
  Jag känner på mig det går bra, är rätt bra på att känna saker.

  Kramiz Anki

 6. Serien V kommer jag ihåg , den tyckte jag var jätteläskig. Usch fy. Den kanalen som du skriver om har jag inte tyvärr. /pimpim

 7. Huset Elliott, känner jag inte alls igen. Men V, följde jag slaviskt.
  Hoppas du inte fastnar i tevesoffan nu när du har så mycket kul att titta på. ;-)
  Kramkram.

 8. Jag har inte den kanalen. Har inte många alls faktiskt. Förutom grundutbudet så har jag bara 3:an, 5:an, Tv4+, Discovery och Eurosport. Inte mycket att hurra för så jag ser inte så mycket på tv. Det blir lite större utbud när jag är hos Christer men då gör det ju detsamma vad som är på tv. :-)
  Kram och tack för dina inlägg i min gästbok.

Kommentera