Min lilla klan

För mig har ovanstående klokord haft en exta stor innebörd senaste tiden.
När något tråkigt händer som rubbar tilliten och tron på mänskligheten inser man vad som är värdefullt här i livet.
Nu kan man ju kanske inte träffas titt som tätt men det är så viktigt att hålla kontakten med sina nära och kära, så känner i alla fall jag, som inte alltid lever som jag lär.

Här ett nytaget foto på min fina dotter, vi är ju inte många i vår lilla släktklan, jag är äldst och den enda i min generation. Jag har inga helsyskon eller andra släktingar i livet.

Som tur är har min dotter sett till att återväxten i släkten Merio är säkrad, här har ni äldsta barnbarnet Simon som just nu har nedräkning till sin myndighetsdag!

Benjamin, en underbar varmhjärtad spelevink!

Pigga och glada minstingen Paulina har nyss börjat högstadiet

Och som grädde på moset, det älskade barnbarnsbarnet Vanessa, lilla prinsessan.

Visst har jag mycket att vara tacksam för!

0

18 Comments:

 1. Ja du det är kloka ord. Ta vara på guldäggen du har. Hoppas att du kommit igång och trivs i ditt nya boende

 2. Vilket fint och kärleksfullt blogginlägg och med jätte fina foton på din avkomma. Jag känner precis som du när det gäller mina barn och barnbarn. De är mitt allt, även om avståndet till de två äldsta med familj gör att vi inte ses allt för ofta.

  Känner att det börjar bli dags för ett nytt besök till sthlm och vi riktar in oss på höstlovet och hoppas på att vi kommer iväg då.

  Ha en fortsatt bra helg, vännen!
  Kram, kram…???

 3. Så fin hon är Saija, och sen barnbarnen och lilla Vanessa :-)
  Och så härligt att ni finns där för varandra, stor bamsekram till er!

 4. Så snygg dotter Du har och vackra barnbarn och så lilla Vanessa sötast av dem alla! Kan inte förstå vem dom brås på? :lol:
  Min bror hade ett bra ordspråk. “Mister man en står det tusen åter och tar man en står det 999 och gråter!” En tröst i allt elände. :mrgreen:
  Håller helt med Dig i att man ska hålla kontakt och vara rädda om varandra. Sen jag flyttade närmare, så har kontakten med dotra förbättras betydligt och jag kan ställa upp och hjälpa henne med det mesta.
  Den skylten är ju för härlig! :mrgreen:
  Kram och ha en fin helg! :smile:

 5. Jättefina foton av ditt barn, barnbarnen och barnbarnsbarnet.
  Vi är bara vi också. Och så kan det ju vara, att man är bara några.
  Hoppas att den senaste tidens rubbade cirklar, stabiliseras, och att känslan av tillit återvänder, om än på annat sätt och vis.

  Nu måste jag brygga kaffe, så trött efter min långvandring.
  OCH jag har bytt blogg, bara så du vet ;-) Kan man inte flytta i det verkliga livet, så är det ju himla bra att man kan det i de här sfärerna :lol:

  Kramen från Eva

 6. Visst har Du mycket att både vara glad och tacksam över, så fiiina bilder och så fiiiina ord Du skriver om dom människor som står Dej närmast, måste vara oerhört fint att ha en familj som står nära varandra!

  Plockat trattisar idag;)

  Ha en fin kväll!

  Kramen

 7. Så sant!
  För 30 år sedan lärde jag känna en judisk kvinna från Polen och hennes familj, välutbildad och mycket framgångsrik här i Sverige.
  När jag berättade att jag hade 32 kusiner blev hennes kommentar: Så rik du är!
  Hennes släktträd beskars kraftigt under andra världskriget.

  Fina barn och barnbarn/barn du har, och duktig fotograf är du.

  Må så gott i höstmörkret!

 8. :| Jag som inga syskon har ,men 20 kusiner som jag ser ibland .Endast en son som bor hemma (27 år) så inte kan jag säga att jag har så stor avkomma .Lycklig är du som har så många ,kram Nette

 9. Svar: Har inte hört nåt från lasarettet, dom skulle kalla mig för återbesök inom en månad…

 10. Kom den inte in nu min kommentar! Det riktigt känns i hjärtat den kärlek Du känner för de dina! Så vacker dotter, fina barnbarn och minstingen Vanessa! Visst är Du rik! Kram!

 11. Det var en rolig tavla på slutet! Ta väl vara på din fina familj. Så fina bilder på allihopa!
  Kram

 12. Familjen är alltr, man kan gå över eld för dem. Fina foto. O
  Kramiz

 13. Låter så mysigt när du säger klan….
  Samtidigt blir jag lite ledsen om jag får vara lite ego…
  Har ju inte kunnat få barn, så jag får ju ingen egen klan…
  Kramen från nabon :mrgreen:
  Synnöve.

 14. Härligt med barn o barnbarn… Jag har 2 barn, men inga barnbarn ännu, men jag hoppas att snart kanske :) man vet aldrig…

  ha det gott :) kram

 15. Känner igen det där om klan, jag & gubben har 4 barn 14 barnbarn & 8 barnbarnsbarn. Vilket underbart uttalande av den liila flickan, så där känner jag mig ibland. /När jag kollar i spegeln.

 16. Jag håller med dig till 100%. Det gäller att ta till vara de nära och kära. Jag har heller inte stor släkt men vi håller ihop och om världen gungar omkring oss så håller vi ihop ännu mer. Det är skönt att ha det så, tryggt. Jag är så glad att jag fått så fina barn som finns där för mig liksom jag försöker finnas för dem. Sen har jag mina föräldrar och mina bröder och de är likadana de med. Vi finns för varandra i vår lilla släkt. Något att verkligen vara tacksam för.
  Kram.

 17. Släkten måste inte vara stor för att vara stor,det är de här bilderna ett levande bevis på……Du har en underbar familj! De vackra ögonen är förstås ett arv rakt nedstigande från dig *ler*

 18. Så kloka ord, ska försöka leva efter dem ännu lite mer.

  JÄTTEFINT porträtt av din dotter!!! Ja de andra var porträtten är också jättefina.

  Kram ?

Kommentera