Bloggen

Min visuella profil

Av
den
19 maj 2007

Om du klickar på View my visual DNA kan du läsa om mig!
Vill du göra en egen klickar du på Get your own!
Vid jämförelse med hur andra valt, var jag ganska speciell….bra eller dåligt, vad vet jag, men detta är mina val i livet!

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  Redtopp

  19 maj 2007

  Låter riktigt spännande,måste jag prova!

 2. Svara

  aw

  20 maj 2007

  aw måste prova “min visuella pofil” *törs man*?
  Här skiner solen idag och två svanar trumpetade över gården och aw blev så lycklig…
  /:)

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 154
 • 497
 • 1 652 576
 • 5 119
 • 66 012
Sök här