Bloggen

Nu är det klippt!

Av
den
27 juli 2016

0726c

Nu gott folk, nu har lockarna fallit! Vilka lockar? Nej just det, hade väl inga lockar…
Men, ny färgstark och kort frisyr det har jag!

0726b

Helt snaggad på ena sidan av huvudet blev jag, på egen begäran, så om jag nu börjar uppträda något schizofrent så beror det säkert på den assymetriska looken!

Denna gång valde jag att åka till Maria och det var helt klart ett lyckat val!

Hon var kunnig och duktig, tyckte jag var modig med både färg och frisyr, men då sa jag att det bästa med att bli gammal är att man kan vara sig själv, och jag känner mig ganska excentrisk…

Nu matchar håret min arm..

0724a

..i sin lila framtoning :mrgreen:
Blåmärket har uppkommit spontant, mitt på överarmen, och beror med största sannolikhet på min blodförtunnande medicin.

Först blev jag lite förskräckt och ringde doktorn men han lugnade mig med att det inte är farligt, det är betydligt farligare att riskera stroke om jag väljer bort medicinen!

Jag passade också på när jag var inne på Mitt vårdval på nätet att klicka fram mina journaler, och si, de senaste besöken på vårdcentralen fanns att läsa, bland annat när jag kontaktade dem för att jag blivit biten av grannens kanin 😆
Journalen var ganska trevlig läsning, doktorn hade skrivit att jag var “rund och kramgo”, istället för kraftigt överviktig, det var väl snällt! 😀

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Britten

  27 juli 2016

  Snyggt.!???????

 2. Svara

  "LillaSyster"

  27 juli 2016

  Du är modig du, jag skulle inte våga snagga så mycket på ena sidan. Du man ska ha lite väl levnadsvolanger – och det tyckte ju doktorn också. Biten av grannens kanin, det låter vasst. Vet ju hur det kändes då kattungen Busan bet mig i fingret – 1177 och sedan tid på jourcentralen och stelkrampsspruta. Men nu satt ju stackars lilla katten fast och bet i allt hon kom åt då vi skulle ha loss henne. (tre stycken var vi som blev bitna innan cirkusen var avklarad) Men sedan dess har det varit lugnt med att stänga munnen om fingrar. Inte kul med blåmärken, men som sagt bättre än stroke. Ät mer blåbär det stärker blodkärlen :party: kram

 3. Svara

  Mia

  27 juli 2016

  Men åh så snyggt håret blev, du passar jättebra i det :kiss:
  Kan jag få namnet till din läkare, jag vill också höra sånt där 😀
  Kram på’re :love: :love:

 4. Svara

  "LillaSyster"

  27 juli 2016

  Svält den på vatten så sätter den nog knopp! 🙄

 5. Svara

  Hillevi

  28 juli 2016

  Passar dig jättebra :thumbsup: och tänk vad glada knott och mygg blir nu när du underlättat för dem! 😀
  Så roligt med allt besök i inlägget nedan. Många generationer där!

 6. Svara

  Mias Mix

  28 juli 2016

  Skitsnyggt helt enkelt! Perfekta färger som ger liv i håret och riktigt tuff frisyr. Inte kan man tro att du är gammelfarmor 🙂

  Min dotter kommer gifta sig nästa sommar i augusti. Hon (och jag) är precis motsatsen till dig, vi planerar allt i minsta detalj 🙂 De är redan igång och planerar för fullt och kyrkan och festlokal är bokade. Ska bli så roligt 🙂

 7. Svara

  Kicki

  29 juli 2016

  Jättefin blev du, modigt också. Men det är ju inget nytt att du är en modig kvinna.
  Kramen

 8. Svara

  Bia Lidén

  30 juli 2016

  Tuffing! Jag har ångest över att jag tänker klippa bort några centimeter… 🙂
  Snyggt blev det! Verkligen!
  Blåmärken får jag också, fast inte så där stora, men desto fler….
  Lördagskvällskram!

 9. Svara

  Eva-Lena

  30 juli 2016

  Meen ditt HÅR!!! Så tuff och snygg, verkligen bra!!!

  Så söt kommentar i en läkarjournal, mer sån’t vill vi ha! Om mig skrev en sjukgymnast i en remiss att “patienten har kraftig obesitas”…inte lika trevligt det?

  Vi har haft åskurladdning här skönt faktiskt?

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 514
 • 574
 • 1 610 424
 • 5 044
 • 65 064
Sök här