Nya vyer

Igår hade jag två lurvtussar med på promenad, Candies husse skulle upp i backen och testa att åka slalom, efter ett uppehåll på sisådär sexton år…

Candie är precis som syster Blinka, vällustigt rullar hon sig i snön..

Titta så högt solen har stigit på himlen…not! :roll: Men det blir bättre och bättre dag för dag..

Här dras det timmerstockar.. 8) , nä, dom ligger stilla, men de ser mindre trist ut när de är täckta av ett lager nysnö

Nu önskar jag att jag hade en “doftknapp” på datorn, för det doftade underbart av trä och skog

Riktigt glassigt vinterväder, och inte alls för kallt!

Oplogat men med hjulspår, då går lurvtussarna gärna bakom mig som får agera plog..

Det ser häftigt ut när dimmorna ligger kvar nere i dalen..

Gamla fabrikstornet lyser mellan trädtopparna

Jag måste erkänna att jag inte känner mig hemma i de nya vyerna som uppstått, men nu är det bara att gilla läget, nu kan man inte längre säga att man “inte ser skogen för alla träd”..

0

13 Comments:

 1. Härliga vinterbilder!! Ja, nu gäller det att vänja sig vid nya vyer, det finns inget annat val men kanske du upptäcker nåt spännande framöver som kan kompensera avverkningen?? Murklor??
  Kram på’re :love: :love:

 2. :!: Ja åtminstone var det en fin utsikt , Ha det bra ,kramen Nette

 3. Fina vinterbilder. Det enda jag kan säga till vinterns försvar, att den är fin på bild.
  Kram

 4. Vilka fina bilder, gillar speciellt den med dimman. Kul för Blinka att ha en kompis att springa med.
  Hur gick det för slalomåkaren då?

 5. Det är alltid trist när de fäller skog, man känner sig vilse på nå’t sätt. Däremot älskar jag doften när man går förbi virkestravarna! När jag var barn älskade jag art klättra i timmerhögarna, och bara sitta däruppe och kolla. När min far fick nys om detta blev jag strängeligen förbjuden att göra så, självklart var det farligt…

  Vacker har du, och vackra bilder tar du!!!

 6. …och skriver som en kratta gör jag…

 7. Åh vilka underbara bilder! :-) Härligt väder du haft. Ja det har ju vi också men vi har fått titta på det genom bilfönster. Fick åka en del mindre vägar hemåt idag då de vi åkte med absolut inte ville åka E4. Så tack vare det så fick vi se en del fina byar och ställen men det tog nästan en timme längre…
  Kramen.

 8. Nu är Paula i sitt esse! :thumbsup:
  Snö och lagom kallt och sköna promenader med fina bilder att lägga in. :love:
  Såg Din fina tavla i förrförra inlägget. Då har vi gjort var sitt projekt klart. :mrgreen: Jag har dessutom påbörjat ett gammalt.
  Här har vi fröken Tö på besök, så snart försvinner nog snön. Både bra och dåligt. Bra för då försvinner halkan och dåligt för att det blir så mörkt.
  Men snart har vi ljusare tider och apropå det, så undrar jag om Du har någon särskild inställning på kameran för att ta bilder i motljus? :idea:
  Ha det så gott och kram! :)

 9. Så mysiga bilder. Vi har också fått vitt men det ligger nog inte kvar så länge. Men jag hoppas er snö ligger.
  /P

 10. Roligt att jämföra syrrorna: Blinka ser verklingen ut som en fjäril i sin klippning och den perfekt formade “kroppen”/bläsen. Kanske vore något för Candie också – kan tänka mig att öronpesorna lätt tovar sig.
  Mycket fina bilder på ful-fulvintern! :-P

 11. Tänk om vintrarna nån gång hade varit så vackra i Skåne. Jag tror inte det har hänt sen jag var barn. Då var det normala vintrar med snö. Nu är det antingen barmark hela vintern eller så vräker snön ner så det blir katastrofartat. Skåne är nog inte gjort för vintrar. Ha det gott.

 12. Aha nu ser jag dina fina bilder! Glada lyckliga hundar. Vattna du lite smått så kommer säkert den andra Amaryllisen också! Kram

 13. Förstår att du känner dig bedrövad, det tar ju en evighet innan träden kommer upp i samma höjd.
  Korsord är jag också beroende av, hade väl aldrig trott det så länge jag jobbade, men läget är ett annat nu, har egentligen oceaner av tid men ändå går den såå fort.Wordfeu är jag riktigt biten av, men det där med vetligan måste jag testa, ICA kurien som kommer en gång i veckan har ett quiz som jag genast kastar mig över, kul att se hur allmänbildad man är..

Kommentera