Nyanser av vitt

När snön lyser vit, himlen är gråmulen och dagarna rätt korta är liksom hela världen färgad i olika nyanser av vitt.

Jag önskar att alla ni som bara sett regn och rusk i vinter kunde komma hit och njuta!
Så följ med mig på en sparktur, i cybervärlden är allt möjligt!

Hundra meter hemifrån går en utmärkt cykelled. Tyvärr har dom plogat lite djupt här, medarna glider inte så bra.

Det ligger fluffig snö i mängder på träden

De unga björkarna bågnar av tyngden av snön

En väg som är oplogad kan jag inte välja

Det ligger många minnen från gruvtiden längs vägarna här, denna byggnad tror jag kallas lave

Färglöst? Inte alls, inte i min värld!

Här svänger jag av från cykelvägen och strax bakom kröken är jag hemma igen!
Kul att du hängde med!

0

13 Comments:

 1. Härligt att följa med dig på en sparktur. Vi bor hyfsat centralt så jag svär ofta över att de grusar gångvägarna så att vi inte kan åka spark. Hade ju räckt om de grusade halva. Hemma hos mig kommer du om ett tag att kunna följa med i skidspåret. Kram o trevlig helg.

 2. Tack för den turen Paula, kan inte förstå att vi i Östergötland inte har några vintrar längre, när jag går i pension så drar jag norröver, dröjer några år så vintern kanske bara finns långt norröver då.

  Underbara bilder att njuta av!!

  Kramen //annette

 3. Hej i pörtet.
  Tack för sparkturen. Hoppas det inte gick tungt med mig på sätet….
  Jag säger som du. Vintern är inte färglös eller livlös. Har gjort ett inlägg om det idag.
  Jag njuter av dina bilder. Varenda en….
  Så härligt vinter du har.

  Nu ropar kudden….
  Så det är bäst att gå upp.
  Sköt om dig och hälsa maken.
  Kram Synne.

 4. Tack för den underbra sparkfärden. Här är det halt och isigt. Pytte lite vitt ligger kvar på marken, minusgrader och månklart. Sjölv ligger jag för ankar oklar diagnos, ont i kroppen och halsen och känner mig krasslig. Maken passar upp så gott han kan.

 5. Ja, man tänker inte på, att det inte är alla förunnat att ha snö på vintern utan man tar det liksom så förgivet..
  Tack för sparkturen och jag håller med dig om att det inte alls bara är “vitt vitt” utan det finns en herrans massa nyanser utav vitt.
  Ha dé!/Kram

 6. :thumbsup: klart man hänger på älskar ju snöö

 7. Åhå, undrar hur mycket snö som tynger taket på vår gamla husvagn/gäststuga där uppe då??
  Dags att ta en tur upp och skotta lite kanske…
  Jättemysiga bilder, så mycket snö har inte vi här i Sura-trakten, men det är i alla fall vitt!
  Kramar!

 8. Tack för den sparkturen! Det var länge sedan jag blev skjutsad på spark. Så fina bilder du har! Här är ca 8 mm snö. Ingen idé att ta fram sparken.
  Ha det gott i vinterlandet!

 9. Vilken fin tur med sparken i vintervädret!

  /Caroline

 10. Pjäxans sula glider , medans jag balanserar på andra meden .I lovikavantens ludd fastnar snökristaller , jag ser hur hundarna springer av tokglädje , så himmla vackert , tack för turen . Nu skall Rågsiktskakor bakas ut , snart sprids en smaskig doft i huset, då smör o ost o en koppkaffe skall avnjutas framför kakelugns brasan.. kom gärna över en sväng // lelu

 11. Inte är det där färglöst inte….helt underbara bilder.

 12. Vilka vackra bilder!! Hela bloggen är superfin ;-)

 13. Tack för en fantastisk sparktur. Det var inte igår man satt där och blev framsparkad, sparktag för sparktag. Jag kan känna hur det känns. Mycket fint fick vi se i snölandskapet också 8)

Kommentera