Paula som fotomodell

Något ska man roa sig med, haha! Inte lätt att få till tillräckligt med rynkor och dubbelhakor dock!
Och glasögonenen saknas ju, jag som nästan glömmer bort att ta av dom till natten…


Utsläppt hår-variant
Försök själva vettja! Bara att klicka på länken under bilden

1

6 Comments:

 1. hej
  det måste jag med prova, nu klickar jag på länken, kramis leila

 2. Snyggt! Det finns massa roliga tokiga saker att göra när andan falle på eller när inget annat lockar. Jag har just gjort det fjärde urltestet. Denna gången var det julmelodier.
  Ha d //Lotta

 3. Hummm….kliar lite i huvudet -VAR DET VERKLIGEN SÅ DU SÅG UT?? – nix…hihi. Men idag kan man ju göra om de mesta o lite till “om man vill”. Jo på nätet kan man också åstadkomma en hel del, om man orkar, har tid och massa lust vill säga.
  Jo på juldagen – då red jag…haha…lite vingligt var det där uppe långt ovan marken, men man hittar väl balansen i nått hörn.
  Kram o natti från Anki

 4. Kul! Men du är ju mycket snyggare i verkligheten. ;-)
  Ha en skön vecka..snart dags för helg igen.
  Kramkram..

 5. Kul att få gå modell.Här hade vi middag för barn o barnbarn i går. Ungdomarna åkte redan efter maten, medans vi satt o spelade T.P. och poker tills mitt i natten. T.P kör vi varje jul.Jag älskar att spela spel. Ha en god fortsättning på veckan.

Kommentera