Pausfåglar

Nu skulle jag vilja lägga in en bild på pausfåglar här i bloggen.
Men jag har ju inga fåglar så..

..ni får hålla till godo med mina fyrfota vänner som får påminna er om min existens medan jag är borta från cybervärlden!

Nu är kaoset totalt, och jag vet bara att i morgon tar jag med mig tre djur i bur i bilen och åker till nya hemmet. Vi har nämligen förstått att djur inte är tillåtna i den hyrda flyttbilen.

På lördag går sedan stora flyttlasset från pörtet och det som sedan återstår får vi ta hand om nästa vecka, mycket beroende på hur långt våra flyttkartonger räcker..

Jag vet inte när och hur jag får tillgång till bredband, maken har fått avisering om att ett nytt modem är på väg, men jag har alltför många gånger fått erfara att inget fungerar som utlovat så jag gör mig inga stora förhoppningar att jag bara kan komma igång genom att stoppa sladden i uttaget!

Ha det så gott tills vi hörs igen!

0

18 Comments:

 1. Lycka till med flytten! Hoppas det inte dröjer alltför länge med bredbandet men sånt brukar ju kunna ta tid…
  Jag är glad att jag inte är i kaoset. Tänk om ni skulle ha mig rantande runt benen också. ;-)
  Ha det så gött!
  Kramen.

 2. Men lycka till nu då, Paula! Väntar med spänning på ditt nästa blogginlägg! Vet ju hur det varit vid dina tidigare flyttar. Dottern får väl skriva och meddela om det dröjer alltför länge. Kom ihåg att det är min tur att flytta nästa gång! :) Jag tror du och jag bytt bostad lika många gånger sedan vi “hittade varandra”. En nomad vill röra på sig, så är det bara.

  Hoppas allt går smärtfritt och snabbt! Kram!

 3. Lycka till med allt! Jag hoppas att ni har turen på er sida och att det mesta flyter på utan några större motgångar. Fixa du med allt som måste göras, vi finns kvar här när helst du blir uppkopplad igen. Går ju ingen nöd på oss, med en sådan fin paus bild. :smile: Tycker nog att dina pälsklingar ärbra mycket sötare att beskåda än några fjäderfän.

  Lycka till kramisar från mig till dig. ?

 4. :oops: Lycka till med det stora jobbet ,kram Nette :arrow:

 5. Lycka till Paula. Vad gäller att flytta grejer i flyttbil, så får man inte ta med mat heller. Det fick goda vännerna erfara när de flyttade i våras. Något att tänka på kanske….

  Dina pausfåglar gläder. Hoppas nu att ni alla kommer att trivas på nya stället. Emotser kommande rapporter från…. ? Ännu ett Pörte?

  Kramis

 6. Hoppas att bredbandet inte låter vänta på sig allt för länge.
  Jag hoppas också att allt ska bli precis så bra som du hoppas och tror i Fredriksberg.
  Kramen

 7. Lycka till flytten, hoppas du snart kan logga in igen från ditt nya pörtte!

  Kram

 8. Lyckospark i baken! :smile:
  Hoppas att bredbandet funkar snart?
  Kram ?

 9. Stort lycka till! Det är ju ett hästjobb att flytta, men också förväntansfullt. Hoppas allt flyter på fint och att du snart är tillbaka. :lol:

 10. Go flyttresa..hörs snart igen

  Kramiz

 11. Det var ena fina pausfåglar du lagt ut!! De till och med matchar varann färgmässigt. Vi hörs igen när du kommit i ordning på ditt nya pörte! Hoppas på en lagom jobbig flytt, med minst möjliga strul!
  Kram

 12. Håller tummarna nu att allting ska gå bra för er, längtar tills du är back on track! Kram på er och lycka till!

 13. Jaha, så då hamnar du i fel kommun igen ;-) . Men vad tycker katterna nu när dom inte kan gå ut och in lika lätt som förut?

  Kramizzar
  Marketta

 14. Fina pausfåglar o kamrater i vått o tortt. Önskar verkligen lycka till med allt. Det blir mycket pill med allt innan det är klart.Kramar Lisa.

 15. Lycka till med flytten.
  Webbutik har jag redan ju.Den öppnade jag i Juli ;-)

 16. Hoppas nu det värsta med flytten är avklarat, och så får “dom” se till att fixa så Du kommer ut på nätet snarast!!

  Kramen

 17. Tack Paula, du är en ängel! Kraaaaaaaaaaaaam

Kommentera