Rocka sockor!

Idag är det Internationella Downs syndrom-dagen!

Och vad passar väl bättre än att visa mina sprillans nya sockor!

Igår låg ett paket i postlådan….jag börjar gilla min postlåda som inte bara levererar tråkiga räkningar!

Där låg de allra finaste färggladaste raggsockorna, till mig!
Carina som stickat sockorna är en av mina allra äldsta bloggvänner, vi har umgåtts på nätet i mer än tio år, och även träffats några gånger trots avståndet, hon bor uppe i vackra Hälsingland.

Tack snälla fina Carina, du vet att jag är värdelös på handarbete…

Detta inlägg passar utmärkt även till Gärdsmygens färgglada temavecka!

0

9 Comments:

 1. Du kan ju inte bli annat än glad av de där skönheterna, granna och glada. Vilken bloggvän Carina är. Otroligt! Ha en fin dag med varma fötter! Du vet väl att man ska ha varmt om fötterna för att göra bra beslut. Nu kan det bara bli bättre eller hur? <3

 2. Det passar alldeles utmärkt till färgtemat! Hade missat att det var rocka sockan idag. Men det hade nog ingen sett ändå eftersom jag haft skor mest hela dagen.

 3. Jag har aldrig hört att du handarbetat men jag tror inte du är värdelös på handarbete. Jag har alltid sagt att det enda handarbete jag klarar av är att virka men det stämmer ju inte riktigt. Jag kan ju faktiskt sy lite (mest fålla eller laga saker men har även sytt barnkläder) och sticka lite med. :D
  Nu får du rocka sockor varje dag om du fryser. ;)
  Kramen.

 4. Har också missat Downs Syndrom dagen idag. Alltså har jag inte haft på mig olika sockor heller. Men min man är fenomenalt bra på att rocka sockor året om, så det jämnar ut sig.
  Raggsockorna är otroligt fina! Vilken fin kompis som skickar dom till dig. Har aldrig ägt en raggsocka, för jag är lika värdelös som du på att sticka. Eller ja, jag kan inte sticka helt enkelt, inte virka heller i fall du undrar;-)

 5. Vilka jättefina sockor! Och så fint att få dem i present. Förstår att du blev väldans glad. Jag kan absolut inget om handarbete och har också uppskattat det jag fått under åren.
  LÄste i morse i tidningen att en förskola hade tagit bort “rocka sockorna” för att en förälder tyckte det var politiskt. Gissa om jag blev ilsken. Och vilken svag ledning som faller för detta. GRRRRR…
  Önskar didg en trevlig torsdag och kanske är de nya sockorna på.
  Kram och gomorron

 6. ÅÅ vilken fin färgglad present! Nu har du det varmt och gott om fötterna. Där slog du flera flugor i en smäll så att säga. Igår satt det några flugor på husväggen och värmde sig i solen. Men nu på morgonen är det minusgrader igen. Nähä dags att åka till jobbet – ska bara gno gaddarna först! Ha en bra dag! Kram

 7. Härlig present – såå fina! Jag är ju lika usel på handarbete jag också, så jag förstår din glädje :) Alldeles perfekt till dagen som var igår – vilket jag missade. Nu är det ju lika viktigt alla dagar att vi beter oss och behandlar alla människor på ett bra sätt :)
  Kram

 8. Vilka fina! Alltid kul att hitta annat än räkningar i brevlådan :-)

 9. Vilka fina sockor. Vi rockade på jobbet hela dagen . Det var onsdag och alltså öppet hus i vår visningsmiljö där vi visar exempel på kognitivt och kommunikativt stöd. Alla som bemannade hade olika färg på strumporna och så gjorde vi reklam för dagen på vår anslagstavla och facebooksida.
  Kram

Kommentera