Skyltsöndag #146

Bra detta med skyltsöndag, för den får finnkäringen att traska iväg hemifrån i jakt på skyltar, som ju inte så lätta att hitta i byn…

Men sen gick det upp ett Liljeholmens, vi har ju för fanken vår egen “lokaltidning” dvs. anslagstavlan mitt i byn!

Barnbio visas idag!

Smått och gott

Våfflorna som serveras av bakarföreningens medlemmar har strykande åtgång!

Men så spännande, undrar om jag också får delta?!?

På lördag kan vi svänga våra lurviga, inte alla pizzerior som erbjuder dans till orkester!!

Kunde inte låta bli att fota skylten som satt i fönstret på kiosken, inte så lätt att tyda budskapet att det är stängt idag…

Ja det var mina bidrag, och hela lokaltidningen är genombläddrad!

Flera skyltare hittar du här

Häng gärna på du som har en blogg!

0

11 Comments:

 1. Ja, inte lider du brist på skyltning, det ser man klart och tydligt :)
  Kram på’re

 2. Vilka fina, färgglada och roliga skyltar! Och så mycket som händer hos dig. Bar aatt välja bland allla aktiviteter. Jag skule gärna tänka mig både dans på pizzerian, promenad med tanterna, våfflor, CInderellakryssning. Och bra att det finns hjärtstartare om det blir alltför ansträngande.
  Toppenskyltning! Inte utan att jag sulle ha lust att komma på besök…

 3. Jamen vad bra, då vet vi vad du har chans att roa dig med. :-)
  Kramen.

 4. Jamen!!! Vilken skyltkavalkad! Än en gång har jag förutspått rätt: det finns skyltar precis överallt, och du har verkligen fått upp ångan måste jag säga! Så himla bra gjort! Till och med en röd tråd – lokaltidningen, nå’t jag själv ytterst sällan lyckas med. Ja med att hitta en röd tråd alltså.
  Massvis med fina, veckofärska skyltar. Å den sista tar ju priset! Den är helt härlig:-)

  Tusen tack för denna skyltkavalkad och länken:-)

 5. Du hittade ju massor av skyltar! Bra jobbat =)
  Då har du mycket att göra nu då, våfflor, ta en sväng om och briljera på tipspromenaden – klart att du får vara med du har väl sportlov! Kram

 6. Hej! Premiär att besöka dig och dina skyltar!
  Visst kan man hitta mycket lokalt, även i liten by.
  Jag väljer Pelle Kanin och Tant Grön & Co skyltarna! Barnsligt trevliga!

 7. Du hittade en hel massa skyltar. Ibland är det så fullt av dem, så jag tror det är därför jag inte tänker på vad det står på vissa av dem.

 8. Här var det verkligen gott om skyltar! Kul att du hittat så många, men kanske smart om du ransonerar dem lite ifall du inte hittar några någon vecka :)
  Väldigt bra jobbat!
  Kram

 9. Oj en sådan mängd skyltar du har uti byn! Vad mycket som det finns att välja på… Våfflor skulle man inte tacka nej till :)

 10. Glömt skriva att jag körde förbi och kände igen dig i Fredriksberg! Vi kom från Säfsen och du kom och gick över vägen till affären! Skulle ju stannat och sagt hej .? Jag har ett litet fritidshus i Stora Lönnhöjden och vi var till Säfsen ett par gånger och åkte i de fina skidspåren!

 11. Härlig skyltning! :-) Fast det var ju inte stängt, det var stänt… Det kommer så många nyord nuförtiden så det är svårt att hänga med ;-)

Kommentera