Skyltsöndag 153

Veckans skyltar är förstås hämtade från Värmland, närmare bestämt Värmlands museum i Karlstad

Kloka ord, av kvinnor, vad tycker du?

BP förvaltar skylt-temat och du hittar flera skyltare här

0

10 Comments:

 1. =)

 2. Favoriten blev helt klart: We have a dream ? Inte bara för att hon heter Blomqvist ? Jag har presis pratat med lillebror från Torsby, han undrar om han behöver vinterdäck till helgen här uppe…

 3. Vilka toppen skyltar du har hittat!!! Verkligen kloka ord, även om jag är aningen tveksam över “stripteasedansösen” i andra bilden, den säger lite emot citatet faktiskt, tycker jag i alla fall.
  Idéerna och “hjärnbytet” är ett klockrent budskap.
  Victor Hugo’s citat är klockrent det också. Det hade även passat in perfekt till Lördagscitatet. Victor var en av mina favoförfattare i plugget förresten.

  Suveräna skyltar! Fler resor med PRO säger jag bara;-)

  Tusen tack för en toppen skyltning och länkarna:-)

 4. Vilka fina och talande skyltar du hittat här på Wermlands museum. Favoriten hos mig blev nog den sista. Fastnade också för den näst sista.
  Ser fram emot ett besök här på museet i sommar.

 5. Wow … vilka häftiga skyltar!

 6. Svar: Jo, man kan sylta dem direkt….. men att koka sylt på 150 liter eller så blir lite jobbigt. För när det är lingonår så plockar de makalösa mängder. Jag fick nog 10 liter och jag kokar efterhand då jag behöver. Jag tycker att det är smidigare att ha dem i frysen än i burkar – sån är jag! =) Nä, nu ska jag byta om från trädgårdskläder till arbetskläder – men jag hann ju vara ute från 07,30 och fixa med lite av varje + att jag har varit och handlat. Du ha en bra måndag! Kram

 7. Bra ord! Men ogillar bilden på andra skylten. Däremot instämmer jag till fullo i orden.
  SV: Jodå, gräset växer här nu och träden slår ut. Jag skulle inte kunna bo längre norrut än jag gör ;) Tycker vintern är på tok för lång ändå.

 8. Verkligen häftiga skyltar här inne hos dej!

 9. Bra skyltar, som egentligen inte skulle behövas. Wermlands museum tycker jag om, hade lite för brått sist jag var där, så jag måste nog göra ett nytt besök.

Kommentera