Skyltsöndag # 161

En skorsten som håller på att vittra sönder, men ingen skylt?

Graffiti är ju inte heller någon skylt

Men där kom den ju, varnings-skylten, helt inbäddad i spenaten.
Men inte hjälper det att röja slyet, de som vill trotsar förbudsskylten på det gamla fabriksområdet ändå..

BP förvaltar skylt-temat och du hittar flera skyltare här

0

9 Comments:

 1. Jag är inte mycket för att riva gammalt men det vete 17 om det inte vore befogat där…. Kram på’re

 2. Skyltar kan vara så mycket och både skorstenen och grafittin stå ju för något. Att sedan varningsskylten står så den är täckt av grönska och man få gissa sig till texten är ju en helt annan sak.
  Kram!

 3. Usch, den skorstenen ser ut att kunna rasa snart. Varningsskylten borde nog sättas på en lite bättre plats. Jag kan bli arg på att det målas grafitti som förstör fina byggnader men här tycker jag faktiskt inte att det gör så mycket. Kanske blev det t o m bättre ;)
  Kram

 4. Jag älskar ju gamla fabriksområden och denna skorsten är mums att titta på. Så himla synd att den är bortom all räddning. Förstår bara inte varför man inte river den, för om den ramlar åt fel håll hjälper det ju inte med ett begränsat och avspärrat område.
  Graffiti räknas som skylt, åtminstone av mig;-) Gillar nämligen även graffiti, speciellt på en sådan gammal byggnad. Tycker området är otroligt charmigt och det vore toppen om åtminstone delar av byggnaderna kunde bevaras som konst- eller rockkonserthall till exempel.
  En skyltning helt i min smak. Tusen tack för den och länken:-)

 5. Tycker allt att graffiti räknas som skyltning! Skorstenen ser livsfarlig ut – hoppas den faller åt rätt håll den dag den faller …
  Kram

 6. Jag håller med Anki, graffitin kan räknas till en skyltning. Och även om skylten är i spenaten så är det en skylt. Skorstenen i sig, skyltar om tider som varit och farit. Att tegelstenarna faller av den är inget bra tecken, men innanför finns förmodligen att stålrör eller liknande, så jag tror inte att den faller i brådrasket men att gå under den kan vara en fara, med tanke på fallande tegelstenar.
  Ha det gott!

 7. Oj vilken skorsten, tänk att mura upp den, snacka om hantverk! Ha en fin måndag 4mm regn fick jag inatt! Kram

 8. Jösses… Varför får den där skorstenen stå kvar? Ser ju livsfarligt ut…

  Men snyggt av dig att hitta skylten mitt i buskaget där :-D

 9. Är det gamla tvätten som blivit graffittivägg? Toppen-bilder!

Kommentera