Skyltsöndag # 166

Jag missade denna begivenhet igår då jag jobbade till två och det var så varmt och kvavt att varken Blinka eller jag var sugna på sik….Vi skyndade oss hem istället o satt o flämtade i .skuggan. Sen kom urladdningen och då var det skönt att vara hemma och kunna dra ut elkontakterna.

Jag skulle gärna besöka Eldes galleri i sommar, kanske får jag ställa mig vid vägen och lifta en söndag, på tok för lång väg att gå!

Avslutar med en glädjande skylt där biblioteket slår ett slag för att barn ska sysselsätta sig med spel och lekar under sommarlovet, inte bara med en bok framför näsan! Bra initiativ tycker jag!

BP förvaltar skylt-temat och du hittar flera skyltare här

0

6 Comments:

 1. Rökt sik älskar jag! Men med tanke på värmen hade jag nog också hoppat över rätten. Å tur var väl det, för du fick ju världens urladdning hos dig. Undrar verkligen när/om vi får någon regn någon gång. 30 grader i skuggan idag och några moln…

  Så Eldes ateljé är fortfarande öppet. Han dog ju för några år sedan och brukade ju hålla till på Södermalm med en butik på Drottninggatan. Älskar hans naivistiska konst och tycker verkligen att du ska försöka få skjuts till hans ateljé. Har t o m träffat honom irl. Han var en riktigt cool snubbe.

  Vilket lovvärt initiativ att låna ut leksaker och inte bara böcker till barnen under sommarlovet. Eloge!

  Toppen skyltar! Stort tack för dom och länken:-)

 2. Kan förstå att du avstod siken i ävrmen och även att ut och gå extra i hettan. En hel del händer i dina trakter och kul att hänga med på det som går. Hoppas du kan få följa med någon i bil till Eldes ateljé vore ju roligt att se hans tavlor. Har bara sett de på ett galleri i Gamla stan.
  Bibliotekets initiativ är jättebra men jag tror det är mer datorer än böcker som de bör lämna ett tag.
  Fin skyltning! Och kul att se vad som händer hos dig.
  Kram!

 3. Men så bra att dom lånar ut kubb, bollar och badminton på bibblan! En alldeles lysande idé :-)

  Ha det så skönt såhär på sommareftermiddagen :-)

 4. Det händer verkligen mycket i ditt närområde. Ni måste vara väldigt sociala där borta i krokarna :D Hoppas att alla begivenheter drar till sig folk också så att arrangörerna blir glada.
  Kram

 5. Riktigt bra av biblioteket. Bra att barn får lära sig att det finns böcker, och att de får låna även leksaker. Synd att det var så långt till Eldes galleri. Trevlig skyltning.

 6. Åå vad mycket trevliga saker det händer hos dig. Du får säkert skjuts – du får väl göra som sist då du liftade till den där gården =) Jag har också varit mest i skuggan eller inne det är lite väl jobbigt att göra något ute då det är 33 grader i skuggan, mer än att vattna och gärna spilla lite på fötterna med kannan. Ha det gott! Kram

Kommentera