Läst

Söndags-smakbit # 28

Av
den
15 juli 2018

Bloggen Betraktelser ger oss varje söndag chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.
Där får du många spännande boktitlar att kika närmare på.

Jag har precis avslutat boken
Kvinna utan minne av Petter Lidbeck

Smakbiten är från sid.67
“-Jag vet inte vem du är.
-Jag är mannen du älskade med i morse.
-Älskade? Snälla rara, det där ordet är lika missbrukat som hej. Vi låg med varandra. Eller rättare sagt, du låg med mig. Höll på och konstrade med olika djup och tempovariationer som om det var ett dansprogram”

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Hanneles bokparadis

  15 juli 2018

  tack för smakbiten, blir lite nyfiken.

 2. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  15 juli 2018

  okänd bok för mig! tack för smakebiten!

 3. Svara

  Monika

  15 juli 2018

  Intressant konversation 🙂

 4. Svara

  Lottens Bokblogg

  15 juli 2018

  Det var rätt elakt sagt…

 5. Svara

  Pirjo Saloniemi

  15 juli 2018

  Den finns i oläst i min bokhylla. Är nog snart dags att ta itu med den. Tack för smakbiten!

 6. Svara

  Hanneles bokparadis

  15 juli 2018

  (jag har svarat på dina intressanta frågor om min bok av en författare från Glasgow och om gener)

 7. Svara

  Åsa

  15 juli 2018

  Tack för smakbit! Okänd bok för mig.

 8. Svara

  "LillaSyster"

  15 juli 2018

  Jag var tvungen att gå in på adlibris sida och få lite mer info om boken. Den låter ganska hemsk när man läser vad de ger för smakbit. Antar att det är bokslukar dagar för dig inne nu i värmeböljan. Kan säga att även jag har varit inne i eftermiddag….kollat på tour de France. Kram

 9. Svara

  Villa Frejas bokblogg

  15 juli 2018

  Den här är jag nyfiken på .

 10. Svara

  bokdivisionen

  15 juli 2018

  Jag trodde det var en deckare men den verkar ju intressant ur ett psykologiskt perspektiv!

 11. Svara

  "LillaSyster"

  15 juli 2018

  Tack, då läser jag något annat =)
  Blommorna är inte svårodlade, jag satte många frö i samma bytta/typen påse, sen hade jag sparat egna för från förra året. De finns i lite olika färgställningar jag vet att jag satte några gula också, men de verkar inte synas till ännu. Det går att köpa färdiga plantor också, men en påse kostar inte så många kronor. Tror att det står att man ska förodla inne men det har jag aldrig gjort, jag har haft både i kruka tidigare och frö direkt ner i landet. Du får testa till nästa säsong, nu är det nog lite sent om de ska hinna komma upp och blomma. Kram

 12. Svara

  Robert Warholm

  15 juli 2018

  Känns inte som en bok för mig, men tack för smakbiten!

 13. Svara

  Bokpool

  18 juli 2018

  Tack för smakbiten! Den boken vill jag gärna läsa!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 193
 • 415
 • 1 718 383
 • 4 910
 • 63 172
Sök här