Söndags-smakbit # 28

Bloggen Betraktelser ger oss varje söndag chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.
Där får du många spännande boktitlar att kika närmare på.

Jag har precis avslutat boken
Kvinna utan minne av Petter Lidbeck

Smakbiten är från sid.67
“-Jag vet inte vem du är.
-Jag är mannen du älskade med i morse.
-Älskade? Snälla rara, det där ordet är lika missbrukat som hej. Vi låg med varandra. Eller rättare sagt, du låg med mig. Höll på och konstrade med olika djup och tempovariationer som om det var ett dansprogram”

0

13 Comments:

 1. tack för smakbiten, blir lite nyfiken.

 2. okänd bok för mig! tack för smakebiten!

 3. Intressant konversation :)

 4. Det var rätt elakt sagt…

 5. Den finns i oläst i min bokhylla. Är nog snart dags att ta itu med den. Tack för smakbiten!

 6. (jag har svarat på dina intressanta frågor om min bok av en författare från Glasgow och om gener)

 7. Tack för smakbit! Okänd bok för mig.

 8. Jag var tvungen att gå in på adlibris sida och få lite mer info om boken. Den låter ganska hemsk när man läser vad de ger för smakbit. Antar att det är bokslukar dagar för dig inne nu i värmeböljan. Kan säga att även jag har varit inne i eftermiddag….kollat på tour de France. Kram

 9. Den här är jag nyfiken på .

 10. Jag trodde det var en deckare men den verkar ju intressant ur ett psykologiskt perspektiv!

 11. Tack, då läser jag något annat =)
  Blommorna är inte svårodlade, jag satte många frö i samma bytta/typen påse, sen hade jag sparat egna för från förra året. De finns i lite olika färgställningar jag vet att jag satte några gula också, men de verkar inte synas till ännu. Det går att köpa färdiga plantor också, men en påse kostar inte så många kronor. Tror att det står att man ska förodla inne men det har jag aldrig gjort, jag har haft både i kruka tidigare och frö direkt ner i landet. Du får testa till nästa säsong, nu är det nog lite sent om de ska hinna komma upp och blomma. Kram

 12. Känns inte som en bok för mig, men tack för smakbiten!

 13. Tack för smakbiten! Den boken vill jag gärna läsa!

Kommentera