Skyltsöndag # 179

På min utflykt till frissan i veckan som gick så fick jag se Lesjöfors gamla bandyarena Stålvallen. En gång i tiden var bandylaget ortens stolthet…

En naturskön campingplats, stängd för säsongen

Här fick väninnan ställa sig på bromsen, men det räckte inte, vi fick helt enkelt vända om för att jag skulle få en bild! Jag tror det är den enda skylten i sitt slag i Sverige!

Veckans skylt från nätet tycker jag stämmer väl med verkligheten, i alla fall om man är som jag, som gärna skjuter upp saker, just till…imorgon

I morgon ska jag dock försöka låta bli att skjuta upp gymbesöket! Vilken tur man inte är en krokodil!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

0

12 Comments:

 1. Jag skjuter gärna upp till morgondagen om jag kan. :-)
  Kramen.

 2. Fina skyltar! Trevligt med ett besök i Lesjöfors, om än hastigt. Har faktiskt passerat där ett par gånger. Jätteroligt med skylten “Du passerar nu 60:de breddgraden.” Att skjuta upp saker är ju lätt hänt, men numer skriver jag upp det jag tänkt göra varje dag och prickar av efter hand. Blir mindre uppskjutet tycker jag. Kul med gymbesök. Och en fördel att inte vara krokodil.
  Kram!

 3. Hahaha! Det är inte lätt att skjutsa “en skyltare” ser jag:-) Fick ett riktigt gott skratt där:-)
  Följer bandy lite grand, då Hammarby ju är med i högsta serien, men Lesjöfors minns jag, inte minst då laget fostrade massvis med elitspelare.

  Har faktiskt aldrig sett en skylt som visar breddgrader. Himla kul att du lyckades ta den 60:e breddgraden. Tackar chauffören för den unika skylten:-)

  Sedan fick jag ett riktigt GAPskratt med att skjuta upp allt till imorgon – mañana, mañana brukar ju vara spanjorernas devis, men en viss finnkärring verkar ha samma tendens;-) Men ärligt talat så är gymbesök det tråkigaste som finns – i mina ögon alltså. Försökte hålla igång på gymmet efter 25 år som fotbollsspelare. Jag klarade det inte… Så för mig får du gärna skjuta upp gymbesöket en gång till.

  Som jag har sagt många gånger förut så är det viktigaste att man trivs med sig själv. Vi duger precis som vi är – tycker jag då. Usch, ingen direkt pepp-talk från min sida;-)

  Hursomhelst så tackar jag dig och chauffören för ett toppen bidrag och länken:-)

 4. Coola skyltar i höstskrud. 60:e breddgraden är verkligen en ovanlig skylt!
  Å ibland får man faktiskt skjuta upp saker!

 5. Det som inte blir gjort på morgonen blir inte gjort på hela dagen …. Det sa alltid min granne när han levde och det stämmer rätt bra! Snyggt skyltat. Kram och träna på idag- själv jobbar jag till 17.30

 6. Härlig skyltning! Jag skjuter upp allt … inte bara tills imorgon, utan så långt det går :)
  Lesjöbyns camping – en mysig camping, helt i vår smak :) Jag har nog inte heller sett en sådan skylt … möjligtvis att det fanns en vid polcirkeln, men den såg jag inte i så fall …
  Ha en fin vecka – full fart med början i gymmet! Bravo!
  Kram

 7. Mycket vemod i de första två bilderna! Den med breddgraden lär imponera på många amerikaner, tänk att vi kan bo så långt norrut och ändå ha det så bra :-)

 8. Haha! Tänk vad folk i närheten av bloggare får stå ut med. Stanna och backa för att få en bild man bara “måste” ha. Vet inte hur många gånger som Anders har fått ta extra varv i rondeller av den anledningen :-D

  Fast du… Försök göra som krokodilen och nudda golvet med näsan – en rätt stor bedrift det med :-)

  Sen ligger det mycket i det där med “Varför göra idag det du kan skjuta upp till i morgon?” ;-)

  Härlig skyltning!

 9. Läckra skyltar! 60:de bredgraden inte illa :) Jag ska försöka ta mig till Sveriges mittpunkt snart det lider… Stålvallen låter som om att “de hårda” pojkarna spelade där ;) Härlig tolkning :)

 10. Fina höstbilder, 60de breddgraden, kul skylt men vem håller ordning på sånt? :)

 11. Nej, tror det finns en sådan skylt där Sverige och Norge möts. Samt när du passerar Polcirkeln.
  I morgon är det EFIT.
  // Kram Anna

 12. Fina höstfärger och unika och roliga skyltar. Kul att få se hur det var hos dig för några veckor sedan :)
  Kram

Kommentera