Bloggen

På fjäderlätta fötter..

Av
den
16 oktober 2018

..fortsätter jag min vandring här på jorden!

Jag har nämligen idag fått välbehövlig

….fotvård! Nu är fötterna mjuka som en bebisrumpa och alla förhårdnader är bortfilade, inte konstigt att man känner sig betydligt lättare!

Tänk att på en liten ort så har vi ändå tillgång till en fotterapeut, tack Renate, det var grymt skönt!

Vad ska hända härnäst? Kapade ju av håret, där försvann lite övervikt, o nu från fotsulorna…
Har någon bra idéer eller ska man verkligen behöva börja smälta fettet själv genom träning?

Vi får se vad som sker på den fronten, om jag kan hålla mina föresatser…
Var iväg igår, men jag har lite bekymmer med hälsan som gör att jag har svårt att klara av alla moment för tillfället.
Lindring är på väg från apoteket hem i brevlådan, bara att hoppas medikamenterna hjälper.

Trots brittsommar och vackraste höstfärger är jag inte riktigt på topp, och därför blir det inte heller så roliga och många inlägg i bloggosfären.

Att livet fortgår även när man inte är så aktiv på sociala medier är uppenbart

I alla fall för de flesta…

Typisk galghumor som jag är uppfödd med, att skoja om döden, förlåt om någon tar illa upp, det är inte meningen!

Självklart lyssnar jag på kroppen även om det inte alltid är så kul,

Och så länge jag kan traska runt och beundra alla fantastiska färgexplosioner i trädgårdarna så ska jag inte klaga!

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  Kicki

  16 oktober 2018

  Du och dina fyndiga skyltar och kommentarer. Bara såå bra!
  Men mindre bra att du inte känner dig i toppform, hoppas det är snabbt övergående.
  Kramen

 2. Svara

  Sylvia Siverling

  16 oktober 2018

  Så tråkigt att du inte känner dig helt på topp. Och så en sjukvård som verkar bedrövlig i dina trakter. Tänker ofta på dig och hoppas du tar hand om dig så gott du kan.

 3. Svara

  Ama de casa

  16 oktober 2018

  Hoppas att medikamenterna kommer att hjälpa dig! Annars kan du ju alltid skylla på Post Nord 😉

  Jag hoppades mycket på det där avfettningsmedlet som såldes, men tyvärr funkar det visst bara på bilar 😉

  (Jo, jag kan också ha en “sån där” humor, hoppas du inte tar illa upp!)

  Ha en fin kväller!

 4. Svara

  Mia

  16 oktober 2018

  Läste att man kan tvätta sig med YES i duschen, det ska visst ta bort allt fett….men sen läste jag att det inte stämde, så det tipset kan du skita i!!! Usch Paula, vad trist att du inte är pigg, hösten är ju verkligen din årstid men man kan inte styra över allt som händer, hoppas nu att du blir hjälpt av det du får…. Kram på’re

 5. Svara

  bpz3

  16 oktober 2018

  Ledsen att du inte känner dig på topp, men hoppas medicinen gör att du snart är kry igen.
  Rena skönhetsmånaden för dig – först frissa och nu fotvård, bara det bör ju hjälpa till att pigga upp dig.

  Gillar Ama’s och Mia’s kommentar. Här får du svar på tal;-)
  Å som jag skrev förut. Man ska trivas med sin kropp. Så nej, man behöver inte smälta fett genom träning;-)
  Krya på dig nu!

 6. Svara

  BrittMarie

  16 oktober 2018

  Ja, då får vi hoppas medikamenterna ska hjälpa dig så du blir piggare! Så länge får du njuta av fotvård och gym och dina fina djur. Hoppas på god bättring!
  Kram

 7. Svara

  Johanna

  16 oktober 2018

  åh fotvård borde jag med unna mig, men blir aldrig färdig 🙁

 8. Svara

  Ditte

  16 oktober 2018

  Trist att du inte är helt ok i kroppen. Men humorn har du med dig. Gillas stort! Skrattade gott åt skyltarna. Och livet pågår just här och nu. Helt oavsett. fotvården låter behaglig. Dags för mig också. Men måste komma till skott. Fint att mediciner är på väg och hoppas den kan hjälpa dig. Men jag blir orolig. Vad gäller gym så ska du inte förta dig. Viktigast är nu kanske att du vilar dig i form och går dina promenader.
  Tankar och kram till dig.

 9. Svara

  Ninni

  16 oktober 2018

  Vad jobbigt att du inte känner dig så pigg. Är det kropp eller själ?
  Min kropp fungerar ju hyfsat nu (har ju lyckats kratta) men efter gympapasset i trädgården så gick jag som en jämrande krok hela kvällen. Idag är det mer träningsvärk än fibrovärk iaf.
  Jag fyller veckorna med att skjutsa eller åka med på olika behandlingar och läkarbesök varvat med övningskörning med yngsta och lite barnvakt ibland. Hinner inte mycket hemma men lider inte av det. Sambon är piggare så han var ju faktiskt med och krattade lite igår då han inte höll upp säckar så jag kunde fylla dem med löv och annat rammel.
  Roliga inlägg är det alltid då du bloggar. Skönt att du har din härliga humor även om du inte känner dig på topp.
  Kramen.

 10. Svara

  Eva-Lena

  17 oktober 2018

  Kära Paula måtte något göra så att du får må bättre! Fotvård är bland det bästa som finns, och lyfter kanske ditt humör lite.
  Idag har jag unnat mig vattengympa det var premiär för mig, jösses så skönt det var att röra på sig i 37-gradigt vatten.

 11. Svara

  Karin Eklund

  17 oktober 2018

  Så nätta fötter du har! Något att vara väldigt glad över! Och utan förhårdnader och nu extra lena så måste det verkligen kännas fjäderlätt!
  Jag undrar om det är övergången från ljus till mörker som känns i själen just nu. Jag känner mig också lite hängig och håglös. Du har kanske andra orsaker som jag hoppas att ordnar sig på bästa sätt. Bra att mediciner är på väg till dig.
  Jag tycker om din galghumor, den passar mig väldigt bra!

 12. Svara

  "LillaSyster"

  17 oktober 2018

  Lyssna på kroppen är viktigt! Träna inte om du inte är frisk–det vinner du inget på. Här utanför är tjatter… Jag glömdd visst fylla på med solrosfrö efter min morgonpromenad. Bäst att lyssna på småfåglarna och fixa det innan jag åker till jobbet Krya på dig

 13. Svara

  Anki

  17 oktober 2018

  Så tråkigt att du inte känner dig på topp … hoppas du snart mår bättre. Härligt med fotvård – det skulle jag också behöva, men det blir liksom inte av 🙂
  Underbara färger i naturen nu – och härliga bilder!
  Sköt om dig … och krya på dig!
  Kram

 14. Svara

  kersko

  18 oktober 2018

  Tråkigt att du inte mår bra. Men bra att du försöker att ta hand om dig. Att lyssna på kroppen är A och O. Lite humor är också en bra medicin som jag tror hjälper en långt.
  Var rädd om dig kram

 15. Svara

  ibod11 - Ingrid

  30 oktober 2018

  Tråkigt att det är sämre men kanske har det hunnit bli bättre sedan du skrev det här. Jag hoppas det så att du kan känna dig lite mer energifylld. Bra att du unnar dig lite fotvård och hittar roliga vinklingar i livet. Galghumor är kul och visst får man skämta om döden om det görs på det här sättet 😀
  Stor kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 257
 • 357
 • 1 689 549
 • 4 815
 • 62 172
Sök här