Skyltsöndag # 220

Största snackisen just nu är värmen! Precis så här känner jag mig…

Dock vet jag att nere i Europa är läget ännu värre…

Man kan sola sig på olika vis, jag föredrar det här sättet!

Med den fina fäboden i färskt minne..

Och de snälla kossa-muu

Och kommande veckas aktiviteter??

Vissa ska öva sig på att skjuta björn..

Själv väljer jag skönsjungande Mylla och bygdens egen Peter Resare!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

3

10 Comments:

 1. Du kan verkligen konsten att hitta roliga skyltar. Bilden på dalahästen är underbar och skylten i engelska tunnelbanan är jättekul. Fina tavlor på det och nu för tiden solar jag också gärna på det sättet :) Skjuta björnar vill jag inte utan jag skulle hellre hänga med dig på visafton.
  Kram

 2. Mirjam Elisabet Halvarsson

  Ohhh jag hade gärna lyssnat på Göran Greider!!! Tokgillar dalahästen, så har jag känt mig flera dagar men idag har jag varit lycklig :D över vädret… kram på’re

 3. Det är så roligt med skyltar från din trakt. Och här får man vara med dom lite av varje. Det är mycket som händer i dina trakter. Vad gäller Göran Greider hade jag nog “hoppat över honom” och valt annat. Visgruppen Mylla låter roligare och bygdens Peter Resare.
  Kram!

 4. Hahaha! Alltså den tillplattade och totalt urlakade dalahästen är helt underbar. Har aldrig sett en sådan variant av hästen. Love it!

  Så jag asgarvade när jag läste skylten om någon satt upp/gjort i Londons tunnelbana. Hahaha! Så himla klockrent! Den kunde ha stått vid Roslagsbanan idag – fast på svenska då – för det var 33 grader varmt. Ja, på Roslagsbanan var det säker närmare 45 grader… (nej, jag tog inte banan idag, men jag minns fjolårets resor.

  Skylten med kossan var himla rolig den också.

  Å om jag skulle få välja mellan alla aktiviteter (igen) så skulle jag nog valt skyttet, på ploj alltså. Visor och högtidstalare är inte riktigt min grej. Men som sagt förut, hos dig händer alltid något:-)

  Tusen tack för ännu en toppen skyltning och länken:-)

 5. Jag ör lika imponerad varenda gång hur ni har mängder av aktiviteter ? Inte undra på att dalahästen tar en vila ? Jo nör det gäller att pricka björn får man vara på alerten. En kamrat till mig vart anlitad att skjuts en björn som satte skräck på en ö i min närhet… de satte i-land honom med båt och vipps så kom björnen rusande ur ett snår. Jonas hade bara en chans… om vi säger så här, det var inte första björnen han sköt. En varm tanke lät inte alför tokigt egentligen… En fortsatt trevlig vecka dig ?

 6. Haha! Härlig och passande skyltning så här i värmeböljans tider :-) Själv har jag kommit till lite svalare trakter, värmeböljan försvann ungefär precis när vi anlände – skönt! :-)

  Ha en bra start på veckan!

 7. Alltså, Dalahästen är ju för häftig och ovanlig. Ja, nog var det värmebölja alltid. Här hade vi 35 grader varmt.
  Hihi…gillar ko-skylten. :-)

 8. Det var en ny dalahäst =) idag är det tryckande kvavt, knappt att det hjälper att hålla sig i skuggan.

 9. Fantastisk skyltkavalkad!
  Dalahästen ser ut precis som jag känner mig i värmen! Just nu lite skönare luft – hoppas det fortsätter så … och att vi får regn!
  Kram

 10. Är Londonskylten sann?!? Helt underbar!!!
  Nu har ju temperaturen gått ner en aning, hoppas den är lagom för dig när du ska förlusta dig igen på torsdag!

Kommentera