Söndags-smakbit # 30

 

Bloggen Betraktelser ger oss varannan söndag chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.
Där får du många spännande boktitlar att kika närmare på.

 

Jag läser en modern familj av helga flatland Titeln är länkad till förlaget där du kan läsa mer om boken.

Min smakbit kommer från sid. 78

” Processen med att köpa lägenheten har tagit makten över tankarna; förväntningarna, hoppet, besvikelserna, jag har bara skyfflat in alla känslor i annonser, visningar, budgivningar, nederlag, mer lån, nya visningar, nya budgivningar, till sist den berusande segern, och nu sitter vi här. Simen och jag. I vår nya lägenhet, vid vårt nya köksbord – vi fick lov att köpa nya möbler som passade till lägenheten – och delar en flaska vin.”

0

14 Comments:

 1. Denna boken finns på min läslista!
  Fått mig mig Sauna dagen och läste med reflektionsnöje L.G´s länken :-)
  Och så blev jag med på fäboden en sväng, underbara bilder!
  Må gott kram från varmt Arvika

 2. Den där berusande känslan av att fått flytta in i sitt nya boende, den känner jag igen. Och den uppkommer till och med FÖRE firar-vinet :-D

  Ha en fin söndag och tack för smakbiten!

 3. Den har jag sett på en del bloggar och bläddrat lite i den på jobbet men inte läst. Hoppas den är bra. Tack för smakbiten!

 4. Har sett den här lite varstans, hoppas den är bra! :) Jag kanske ska kolla upp den här lite närmare. Tack för smakbiten och trevlig söndag!

 5. Den där kan nog vara riktigt bra tänker jag efter att ha läst förlagstexten. Tack för smakbiten!

 6. Den här tror jag att jag blev nyfiken på när den släpptes. Hade helt glömt bort det så tack för påminnelsen!

 7. Ännu en bok jag inte hört talas om. Men när jag läste din smakbit och det förlaget hade skrivit, samt recensioner så känns den läsvärd. Har i samband med mina jobbresor läst mycket faktalitteratur så en del annat har fått vänta. Tack för smakbiten!
  Kram!

 8. Åsa Carlsson

  Tack för smakbiten! En bok som setts flitigt lite här och var.

 9. Jeg ble så irritert på de voksne barna i denne romanen. Nå er det en stund siden jeg leste den så jeg husker ikke akkurat hvordan det var. Men jeg syntes de kunne reagert bedre da foreldrene skulle skille seg :-)
  Ha en riktig fin sommersøndag!

 10. Tack för smakbiten. Är nyfiken på den här boken.

 11. Pirjo Saloniemi

  Den har jag läst. Tack för smakbiten!

Kommentera