Skyltsöndag # 234

Veckans skylt-skörd är fotad i Sunnansjö när jag i väntan på bussen hem gick en långpromenad

Och veckans klipp på nätet!

BP förvaltar det roliga skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

2

13 Comments:

 1. Haha, gillar verkligen den sista där, helt underbar :D Sunnansjö, ja den byn har vi här också, ingår liksom i Skivsjöbygden. Bra skyltat Paula! Kram på’re

 2. Vilka härliga bilder, inte bara skyltar alltså:-)
  Vilken fin välkomstskylt till Sunnansjö. Sedan skrattade jag gott åt skylten till hårsalongen framför hästhagen. Snacka om kulturkrock. Ägaren till salongen har ett thailändskt namn och driver en salong i närheten av en bondgård. Undrar om hon klipper “håret” på hästarna också:-))))
  Sedan kunde jag med stor belåtenhet konstatera att du inte heller har lyckats med att ta en skarp bild på displayen i bussen. Har försökt mig på det många gånger, men det går liksom inte ta foton av dessa LEDade displayer.
  Sista skylten fick jag faktiskt tänka till både en och två gånger innan jag fattade. Är lite trög ibland;-)
  En härlig skyltkavalkad:-) Tusen tack för den och länken!

 3. Svar: Den åländska registreringsskylten hade fyra siffror, jag suddade bara bort de två sista. Man ska ju vara lite försiktigt med att visa nummerplåtar så. Å den här gången gjorde Photoshop faktiskt ett utmärkt jobb, då man inte ens ser att sifrorna är borttagna.

 4. Både skyltar och bilder tycker jag om. Fin variation från lite av varje och med kontraster.
  Visst känner man sig välkommen till Sunnansjö av dessa skyltar. Detta borde fler kommuner inom storstadsregionen ta till sig. Fnittrade åt fiskekortet jag skulle köpa hos “visit Dalarna”. Varför inte hos “besök Dalarna”. Vi bor ju ändå i Sverige. Resten av texten är ju på svenska.
  Hårsalong vid hästhagen – Fnittrade här. Men hår som tagel…
  Nätskylten är fyndig. Undrar om en ska testa.
  Tack Paula för en trevlig titt och läsning.
  Kram

 5. Sunnansjöskylten känner jag igen, Hästar och frisör det gäller att vara mångsidig när man skall försörja sig ute på landet. Ser ut som bussen åker på en guppig väg. Digitalskyltar är svårare än man tror brukar också missa.

 6. Fina skyltar allihopa,bl.a. frisersalongens mot de fina hästarna i bakgrunden men allra roligast är den sista. Det kan bli lite hur som helst om man inte använder kommatecken. Haha..

 7. Kul att promenera i nya omgivningar. Tur att vädret var på din sida. Ha nu en bra ny vecka =) Här är frukosten avklarad och strax mot jobbet.

 8. Skylten i bussen vet jag precis hur det kan bli ? Men du väntar hästarna i kö också ? Sunnansjö låter bekant i idrottssammanhang… men kommer inte på vad nu… Damfotboll kanske? Trevliga skyltbilder live i din natur ?

 9. Gillade skarpt hästarna i bakgrunden på frisersalongen haha! Och alla särskrivningar, de blir hur kul som helst.
  Glad måndag idag!

 10. Sunnansjö ser ut att vara en fin plats att promenera omkring i :) Men jag mår nästan dåligt av att titta på den sista bilden. Språknörden i mig ryser. Samtidigt är den kul och jag får väl försöka fokusera på det ;)
  Kram

 11. Härlig skyltning igen! Den sista satte myror i huvudet på mig ett bra tag. Kan man skylla på jetlag hur länge som helst? ;-)

 12. Ääääälskar den sista skylten! Knycker den rakt av och lägger upp på Facebook :-)

 13. Fint i Sunnansjö också. Roligast var den om “eating my family” :-D

Kommentera