Skyltsöndag # 288

De enda skyltar jag hittat här hemma denna vecka är två trista och deppiga:

Eller vad tycks, visst är det bedrövligt..

Så här känns det nog för många av oss…

Hoppas jag kan hitta några ljusglimtar i skyltvärlden till nästa vecka!

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

5

17 Comments:

 1. Nu är det inte mycket som är kul men sista bilden får mej att le.
  Tur vi har våra små vänner.
  Kram Anki o Minton

 2. Tidsaktuella skyltar Paula!

 3. Dystert värre är det. Men det finns ju inga andra alternativ för tillfället. Bara att ha tålamod. Nu har halva november gått….hur nu det gick till? Kram på dig!

 4. Tack för en uppiggande sista bild! Riktigt rolig! Och visst är det dystra tider. Vill till att inte själv bli det. Men sett i ett stort perspektiv men svält, krig och naturkatastrofer så känns det ändå ok. Men visst är det trist.
  Kram

 5. Alltså den sista bilden är nog den roligaste jag sett på länge:-) Galghumor när den är som bäst och behövs som mest.

  Så trist med alla inställda marknader och andra events. Men jag förstår inte att man ställer in marknaden, men föreslår att ta med sig egna bord om man vill sälja nåt. Då blir det ju samma sak, fast oorganiserad. Eller är det jag som är dum? Troligen;-)

  Att lägga grejer till kyrkans loppis i sandlådan är nästan komiskt eller ska jag säga makabert…

  Är ändå glad att vi åtminstone kan och får uppleva det nya normala tack vare “tekniken”. Det hade ju varit ännu mera hopplöst om vi inte hade kunnat vara med digitalt så att säga.

  Tusen tack för länken och irl-skyltningen.

  • Skillnaden på julmarknad o skyltning är att marknaden hade varit inomhus på Folkets Hus medan skyltningen sker helt och hållet utomhus. Visst är det kul med sandlådan! På locket står det Kyrkans loppis, så bra att man kan lämna även andra tider än när vi har öppet.

 6. Japp … tiden i pandemin är verkligen bedrövligt trist! Kul skylt den där sista!
  Ha en bra start på veckan!
  Kram

 7. Nej, inte är det mycket som är som det varit tidigare. Vi får bita ihop och tillsammans göra det bästa av det, ju förr vi inser allvaret, desto fortare kanske vi kan återgå till vårt förra liv? Ett leende fick jag mig i alla fall där på slutet, tack för det fina Paula! Stor kram till dig <3

 8. Visst är det trista tider på många vis nu, men det finns ljusglimtar. Som den sista bilden, till exempel :-D

  Ha en braig start på veckan!

 9. Väldigt bra fångad bild av hur det är nu: inställt, inställt, inställt. Men det verkar i alla fall bli en nästan-julmarknad:)

  De där sista bilden … dagens gapskratt!

 10. Rolig skylt den sista :) ja de mesta ställs in, men jag håller mig hemma av andra orsaker också nu, livet överraskar åt både de goda och dåliga hållet. Vi ska vara glada så länge vi inte drabbas av Covid19, lite tråkigt får man allt ha ibland. De kommer med störta säkerhet nya bättre friskare tiden, bara vi tar hänsyn och följer de restriktioner som finns.
  Kramiz

 11. Det kommer bli en väldans trist jul. Inga vänner här alls utan man får sitta ensamma och glo på varandra….. :-( Är inne på att både dra ner på julpynt – som jag brukar ha massor av – och av julmat blir det bara det absolut viktigaste. Sill, köttbullar, Janssons och skinka, vi är ju bara två och dessutom smakar inget gott längre….. :-( KRAM/Susie

  • Jag har slutat fira jul, men i år hade jag hoppats kunna hälsa på mina nya barnbarnsbarn som samlas i Falun. Men jag tror det är kört att ta sig dit nu när restriktionerna ytterligare skärps. Det krävs två bussar o tåg för att komma dit. Du ska se att ni kommer att få en mysig jul även utan en massa pynt och onödigt mycket mat. Ni har varandra, det absolut viktigaste! Kram

 12. Deppigt och trist men dina bilder fick mig i alla fall att le åt eländet :D Det mesta är inställt nu men vi kan planera för en tid efter pandemin :)
  Kram

 13. Ja nu blir det restriktioner… men sista bilden kunde man inte låta bli att dra på smilbanden. Vi sköter om oss.

 14. Visst är det deppigt, men man slipper ju julmusik i affärerna :)

 15. Du lyckades få till ett bra inlägg trots de deppiga budskapen och vi får något att reflektera över.

Kommentera