skyltsöndag

Skyltsöndag # 352

Av
den
6 februari 2022

Jag hade inte bara skyltar i tankarna när jag åkte till stan i veckan som var, jag hade ett mycket viktigt mål i sikte

Det var på tok för länge sedan Daniel fick klorna klippta!

Här erbjuds det mesta för hunden, varför inte ett hund-SPA??

Vi nöjde oss med Tass-SPA!
Men tro nu inte att jycken njuter av dylikt, han satte ner alla tassar så fort jag öppnade dörren och sen fick jag dra honom över golvet….
Det här stället känner han igen och kloklippning gillas inte!
Denna vinter har inte varit skonsam för hundtassar med omväxlande is-underlag, tjockt grus och blöta vägbanor.
När jag väl lämnat honom i hundfrisörens vård var det inga problem, och kanske tyckte han till och med att det var lite skönt?
Själv gick jag en repa på stan med kameran i handen, resultatet visar jag nästa vecka.

Jag beställde äntligen en dekal till min postlåda.
De affärer jag handlar i skickar mail med sina vecko-erbjudanden, de andra affärerna åker jag ändå inte till så det kvittar. Men armarna de blir längre och längre när jag släpar på pappers- sopor till återvinningen som ligger en bit bort. Och visst reagerade reklamutdelaren direkt, idag fick jag endast Annonsbladet som innehåller samhällsinformation från orten!

Mia skickade mig denna otroligt härliga skylt, stort tack, har man redan fått sig några pilsner innanför västen så kanske man nappar på superdealen?

BP förvaltar skylt-temat som man snabbt blir beroende av och du hittar flera skyltare här

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  tanthuset

  6 februari 2022

  Tass-spa!! Åh vad bra, ett sånt skulle vi (sessan) behöva…ja kanske jag också, när jag tänker efter 🙂 Bra pris var det också. Fast vi har ju vår Moa som kommer och klipper klor och päls mot betalning i form av fika 🙂 Börjar inse att vi är lite bortskämda 🙂 Bra skyltat av dig som vanligt <3 Kram!!

  • Svara

   Mirjam Halvarsson

   6 februari 2022

   Tanthuset?? Jaja, så går det när man glömmer ändra 😀

 2. Svara

  bpz3

  6 februari 2022

  Hund-spa, inte illa. Otroligt egentligen. Skrattade gott åt andra skylten, då jag trodde att inpackningen var till för matte eller husse. Men så är alltså inte fallet – hahaha! Ja, klippning och spa kostar lika mycket som jag betalar hos frissan var 7:e vecka;-)

  Det ska bli skoj att se i veckan vad du har haft för dig i Falun:-)

  Vad gäller reklamskylten så verkar de som delar ut reklamen åtminstone kunna läsa svenska. Skylten hade inte gjort någon skillnad här kan jag säga. Nu kom jag förresten på att ingen delade ut reklam och lokaltidningen här under helgen. Synd, för lokaltidningen lusläser jag alltid.

  Dagens Special var härlig – hahaha:-)

  Ja, hela din skyltning var kanooooon. Tusen tack för den och länken:-)

 3. Svara

  Minton

  6 februari 2022

  Numera kan jag klippa klorna på Minton. Ett tag fick jag slipa dom. Försökte hos veterinären men det gick inte. Han lyckades åla och dra undan tassarna trots 3 sköterskor så dom gav upp.
  Skyltarna är så fina och jag har också tackat nej till reklam.
  Kramar från oss

 4. Svara

  ibod11 - Ingrid

  6 februari 2022

  Nej, kanske njuter en hund inte lika mycket av skön tassvård som vi skulle göra om vi fick motsvarande behandling. Men kanske är det ändå inte så dumt när han väl är där.
  Här i området sitter alla möjliga hemmagjorda lappar och remsor med budskapet att reklam ej är önskvärd och det verkar fungera väldigt bra. Jag har en dymo och satte genast dit en sådan text när jag flyttade hit.
  Kul sista skylt och kanske kan någon tro att det är ett riktigt fynd 😀
  Kram

 5. Svara

  LillaSyster

  6 februari 2022

  Lyxigt för hundarna =) Skönt att det gick bra då du lämnat prinsen där, de är nog vana vid det där beteendet. Jag har en släkting som snart ska få hem en valp och jag har tipsat dem om att från början plocka med tassarna för att vänja hunden vid det. (samt tandborstning och pälsvård) underlättar iallafall på katter att börja med en gång- tänker att samma gäller för hund. Har klippt klorna på Busan idag. Snyggt skyltat!

 6. Svara

  Ditte

  6 februari 2022

  Trevligt med ett besök till stora staden . Och så fina skyltar du fick korn på. Skönt för Daniel med lite pedikyr/tassvård. Vintern går ju hårt åt tassarna så Daniel kanske var mer belåten när det hela var över.
  Bra med skylten att du inte vill ha reklam. Vi har också en men hos oss blir det numer inte mycket ändå. Verkar som om man här dragit in det mesta av pappersreklamen. Bra så. Men lokaltidningen får vi och vill ha.
  Ölskylten gav mig ett gott skratt Säkert kan det bli olika tolkningar under en kväll.
  Kram

 7. Svara

  ElisabetR

  6 februari 2022

  Jag tror säkert Daniel njöt av sin behandling. Men han är väll som andra herrar, han erkänner inte.
  Länge sen jag slutade kånka på reklam, i mitt tycke helt onödigt slöseri med papper.
  Det ölerbjudandet köper jag direkt ;-).
  Ha en fin vecka.

 8. Svara

  Ninni

  6 februari 2022

  Men vad skönt med tasspa! Jag hoppas Daniel hade vett att njuta av det.
  Skrattar gott åt erbjudandet att få en öl och betala för två. Hahahaha!

 9. Svara

  Anki

  7 februari 2022

  Härlig skyltning … och säkert skönt för Daniel med lite tass-spa – i alla fall efteråt 🙂
  Kram

 10. Svara

  Åke

  7 februari 2022

  Dagens special var ju mycket kul. …tänker bara om man inte klarar den andra ? Jag tänker tillbaka på min lille Tuss, henne fick dom hänga upp i en vagga för hon somnade men hade en otrolig bra kontakt till vår personliga skötare hon rusade in med glädje varje gång till Eva. Den vi har kvar får vi i stort sett släpa in, klipptes förra veckan och hon gömde sig bakom benen. Men! Vi har aldrig kunnat klippa hennes klor själv (det blödde på en tass) en har varit felande i många år och i somras opererades en klo och en trampdyna bort. Så det kan vara känsligt… en hund glömmer aldrig. Trevliga skyltat till förmån till de fyrbenta vännerna och ölen tar vi själv.

 11. Svara

  Ama de casa

  7 februari 2022

  Kul att det finns hund-SPA. Tror säkert att Daniel njöt av behandlingen när det första motståndet lagt sig 🙂

  Haha! Sista skylten påminner mig om en kompis uppe i Norrland som bakade bröd och sålde på loppisar och andra ställen. Då tog hon 25 kronor för en påse och hade specialerbjudandet “ta fyra påsa för 100 kronor” 😀

 12. Svara

  Kicki Fredlund

  7 februari 2022

  Jobbigt när jyckarna inte gillar att få klorna klippta. Skönt då tt det finns hjälp att få. Men kan inte Saija klippa hans klor.
  Kram/Kicki

 13. Svara

  kajsalisasblogg

  7 februari 2022

  Oj vad man kan pyssla om hundar när jag var på Harrods i London för snart 10 år sen så hade man hundspa, såg skylten när jag var i tesalongen och drack afternoon tea.

 14. Svara

  byblixtra

  8 februari 2022

  Fint med tass spa. Det behövs säkert för små tassar som trampar runt bland snö, is, grus och sand.
  Visst är det skönt att slippa reklam i brevlådan.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 126
 • 596
 • 1 636 070
 • 5 093
 • 65 655
Sök här