Smakbox

Jag har testat en ny box, nämligen Smakboxen.
Och nej, inlägget är inte ett dugg sponsrat ifall ni undrar…

Det är ju så att när man bor såhär ute i periferin, i det närmaste i skogen så har man rätt långt till mat-meckorna.

Jag är alltid pigg på att testa nya produkter men avslutade min tidigare prenumeration då jag tyckte att det var på tok för mycket godis i boxen.
Nu var jag åter sugen att prova, men valde nu en annan box.
Den nya boxen hittar du här och den kommer en gång varannan månad.

Det finns olika inriktningar att välja på och man kan variera dem från gång till annan. De kostar ca 200,- styck men innehållets värde är nästan det dubbla.

Orzo-mix, kan det vara nåt?
Korn, bulgur, gula linser och ärtor i en skön blandning

Hmm, påminner rätt mycket om fågelfröblandning…

Men efter tio minuters kokning ser de betydligt smakligare ut.

Till den här måltiden stekte jag sojastrimlor och en fryst grönsaksblandning, ratatouille.

I boxen fanns tomatsås, i med den!

Voilá, en god och nyttig middag.

Passar bra med lite vegetariskt både före och efter den mastiga julmaten…

Har du testat någon box? Det finns många att välja på, jag prenumererade tidigare på Testagram.
Vill du veta mer om boxar, kolla här

1

11 Comments:

 1. Jag har också provat Testagram men slutade…ska kolla dina länkar nu!! För jag blev lite sugen :)
  Kram på’re

 2. Visste ärligt talat inte ens att sådana boxar fanns – oooooops! Kan bero på att jag har 300 meter till “mitt” matmecka. Ja, jag vet att jag är bortskämd. Förstår dig helt och hållet att du beställer dessa boxar för att få idéer och tillgång till “udda” produkter som inte säljs av din mataffär. Idén är helt rätt och även bra för äldre personer som kanske inte vill släpa på en massa matvaror.

 3. Vi har inte sådana boxar här men kul idé tycker jag att det är. Ett litet överraskningspaket till förmånligt pris. Kul och fint har du marknadsfört en del av innehållet! :)

 4. Har aldrig testat eftersom vi har det mesta inom gångavstånd. Jag hade ingen aning om att liknande boxar fanns. Men klart praktiskt att få mat hemlevererad och att testa lite nya maträtter. Nu ska jag titta närmare. Stort tack för tipset.
  Och det du lagade såg väldigt gott ut.
  Kram!

 5. Det låter spännande. Vore kanske något att testa. Men den där bulgur-blandningen skulle jag nog få äta själv. C gillar inte “fågelmat”. :-D
  Kram.

 6. Aldrig testat, men den är ser ju spännande ut. Chokladen känner jag igen och chipsen också fast i en annan smak. Orosmix, som jag läste först…. det är säkert väldigt nyttigt. Ha en bra onsdag! Kram

 7. spännande, tycker om att testa nytt, får det hos barnen – och har själv ändrat kost en del för fick diagnosen nybliven diabetiker.

 8. Har tänkt testa, men inte kommit till skott än … nu känner jag mig lite peppad! Tack för det och för länkar! :)
  Kram

 9. Verkar vara en helt vegansk rätt så jag skulle gärna smaka :) Kan ju glänsa lite med mina språkkunskaper och berätta att på förpackningen till tomatsåsen står det att det är sås med grönsaker. Men det kanske är olika grönsaker i olika förpackningar ;)
  Jag har aldrig testat boxar där innehållet är förvalt av ett företag. Däremot skickar jag efter en hel del från “matsmart.se”. De säljer varor som närmar sig utgångsdatum, är lite felformade eller något annat som inte gör något och priserna är oftast därefter. Det får mig att känna mig lite miljömedveten :)
  Kram

 10. Såg spännande ut! Kul idé :-)
  Har dock aldrig testat själv, och här tror jag inte ens att det finns…

  Ha en finfin lill-lördag!

 11. Fågelmaten såg intressant ut, den skulle jag gärna testa. Men en låda där någon annan bestämt innehållet vill jag inte ha, det känns som om det kan bli mycket spill då. Å andra sidan förstår jag absolut att den fyller sin funktion när man bor en bit från spännande eller helt vanliga mataffärer. Kul att få se vad en sådan låda kan innehålla!

Kommentera