Matrecept och kökstips

Smaktest falafel från Hälsans Kök

Av
den
21 december 2016

falafel

Jag anmälde mitt intresse att testa nya smaker på falafel från Hälsans Kök och blev utvald att smaka falafel med spenat.

falafel1

Jag önskar verkligen att jag gillat smaken bättre, men jag vill ju vara ärlig och jag tyckte inte smaken var god, inte heller konsistensen som var alldeles smulig. Man kunde inte skära i bullen utan att den sprack och den var väldigt torr och hade behövt en sås, kanske tomatsås, för att göra smakupplevelsen saftigare.
Så, tills vidare håller jag mig till den klassiska falafeln men överväger också att smaka den med rödbetor som ju är både goda och saftiga.

TAGS

20 december 2016

22 december 2016

3 kommentarer
 1. Svara

  "LillaSyster"

  21 december 2016

  Den vanliga tror jag är bäst! Jag brukar steka egna ibland. Nä jag har inte flytt…. inte ännu. Har det senaste dagarna legat för ankar i 39graders feber, svimmat och trillat i golvet så det är lite ömt både här och där – inget kul. Ha en fin onsdagskväll. Kram

 2. Svara

  Ninni

  21 december 2016

  Bra att du är ärlig. Det är väl det dom vill att man ska vara hoppas jag. 🙂
  Kramen.

 3. Svara

  Eva

  22 december 2016

  :kiss: Hej Paula, det är kul att få testa nya smakupplevelser ibland passar det våra smaklökar ibland blir det stopp. Men ‘smaken är ju som baken – delad’, jag har ju också testat men om det nu var den samma som din,
  vet ej, annars är falafel i varje fall inte fel, hi hi . . . Ärlig ska man vara !

  I morgon den 23 kommer min familj men inte Ängelholmarna, vi ser framemot att få träffas nu.
  Längtar så jag kryper ur skinnet efter de små, Leonard och Ofleia. Julen är barnens högtid tycker jag och man gläds tillsammans med dem. Jag gillar att ge mer än att få. Maten blir blandad och inte bara KÖTT, mycket mera grönt än vanligt. Ett barnbarn 14 år äter inte kött nu, – kanske fix ide´, men varför inte, då gör jag lite nya maträtter.
  Har redan testat dessa och både jag och Rolf älskar detta. Men på julafton hos sonen med familj blir det ändå den obligatoriska ‘dopp i grytan’, Mikael ÄLSKAR det.

  Bästa finaste roligaste bloggvän GOD JUL.
  :love: :kiss: 😆 Klapp och kram till de fyrbenta.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 245
 • 770
 • 1 610 913
 • 5 044
 • 65 073
Sök här