Bloggen

Sommaren sjunger på sista versen…

Av
den
25 augusti 2007

Det är i alla fall vad meteorologerna hotar med!
Här hos oss i södra Dalarna behövs massvis med regn, kantarellerna har skrumpnat till oigenkännlighet.
Själv är jag less på värmen, men det är väl ingen nyhet för er som känner mig, haha!

I natt startade så Fri-idrotts-VM, vilket innebar att Paula gick o lade sig klockan halv tio och steg upp klockan 0200…
Det säger väl det mesta om denna sportidiot…
Men, jag inser att sömnlösa nätter har ett pris, så i fortsättningen kommer jag att sova på söta örat och ställa klockan tills morgonreprisen börjar vid 7-8-snåret
Jyckarna har fått var sitt märgben som kompensation för uteblivna långpromenader idag, men Hasse tog ner dem för ett bad i sjön medan jag fixade med middagsmaten.

Vad har jag sysslat med i sommar?
Bra fråga, jag har varit dålig på att föreviga min tillvaro med bilder.
Förra helgen var vi i Stockholm då yngsta bonusdottern Veronica fyllde 20
Festen skulle gå av stapeln på lördag men vi åkte iväg redan på fredagen för att hinna umgås lite extra.

Resan började med ett nödvändigt besök på “Fint under” i Ludvika. En ljus behå till en vit blus var en nödvändighet, mina gamla uttjänta sportbehåar höll inte måttet och butiken annonserade om 50% rabatt!
In gick jag med en 95C och ut kom jag….med en 85E !!!!

Vi övernattade hos bonussonen med fästmö, och blev väl trakterade med god mat, tofflor, morgonrockar och fick sova i deras dubbelsäng!!
Ja tack, vi kommer gärna igen, hihi!


Dagens huvudperson, minstingen Veronica!


Storasyster Tezz hade jobbat natt men det är inte därför hon är rödögd, det är jag som inte bemästrar Photoshop …


Svärdottern hade innan festen hunnit lägga lite ljusa slingor i min kalufs


Helskum bild när blixten zoomade in sånghäftet!


De unga tu, Veronica och Micke, som denna helg flyttar upp till Umeå! Veronica ska läsa till socionom och Micke till idrottslärare
Lycka till!

TAGS
12 kommentarer
 1. Svara

  Doris

  25 augusti 2007

  Tjusiga bilder ( som vanligt ), du var såå fin !!
  95 C till en 85 E, hmmm … Hur lyckas du med att gå ned i vikt men ändå få större bröst !? Annnars tycker jag att det är lite mysko med de där storlekarna, provade en hel massa BH-ar på Ullared och det var bara en som var bra även om de skulle vara samma storlek alla …
  Jag har än en gång lyckat med att vända “fel” på dygnet, var ju på tre nattskift häromdagen så där ligger väl förklaringen. Värst att man får gjort så lite nyttigt på sen-kvällarna, blir ju mest till att titta på TV och sitta vid datorn, Prinsen är såklart väldigt nöjd med mig ;0) .
  Önskar dig en skön fortsättning på helgen !
  Kramar, Doris

 2. Svara

  Mia

  26 augusti 2007

  Oj, vad snyggt det blev med slingorna! Tjusigt..*L*
  Umeå är en fin stad, mycket ungdomar så det blir säkert bra! Min yngste son bor “bara” 5 mil därifrån..*suck*

 3. Svara

  mariannE

  26 augusti 2007

  Heej!
  Visst står riktiga dörren på gänt här och bättre jag rusar in till dej än tvärtom för nåt space har jag inte längre.
  Härliga bilder på alla och på en vääldigt fräsch Paula. Så snygg du är!
  Visst är det roligt med Friidrotten men jag håller mej till ‘dagtid’.
  Ha det nu så gott. Kramar om gör
  /M

 4. Svara

  leila

  26 augusti 2007

  så fina bilder så, som vanligt kramis leila

 5. Svara

  Lallis

  26 augusti 2007

  Men vad fin du blev med slingorna:)
  Fina bilder. Det verkar ha varit bra:)
  Kram Lallis

 6. Svara

  Pia (Pimli)

  26 augusti 2007

  Jag håller tummarna för att din kommun kan leta fram något riktigt bra för din arbetsträning. Så det blir roligt och känns meningsfullt.

  Det känns som det ska igen, nu när jag börjat vistas på nätet igen OCH du dessutom är tillbaks här igen. Visst är det speciellt att man kan sakna någon som man ‘bara’ umgås med på nätet. Ganska fantastiskt att vara människa faktiskt.

  Har just kollat tv-tidningen och insett att ligafotboll plockat bort Torchwood i kväll. Och det som slutade så spännande sist. Jag och Harald (14-åringen) rynkar på ögonbrynen åt det!

  Sambon Tobbe håller på med en potatisgratäng som han sen ska steka fläskkotletter till. Vet inte riktigt vad det blir för tillbehör. Men jag har gjort en äppelpaj till efterrät. Hungrig!

  En skön kväll önskar jag dig.

  /Kramar

 7. Svara

  Lallis

  26 augusti 2007

  Jag har en liten utmaning till dig inne hos mig:)
  Kram Lallis

 8. Svara

  Ingegerd

  26 augusti 2007

  Jättetjusig Du är: fin i håret och snygg blus. Vackra ungdomar också kul att umgås med yngre folk.
  Äntligen fick vi några regnskurar här i kväll, men det räcker inte alls, torrt som fnöske överallt, växterna gulnar, ingen idé att vattna det skulle krävas för stora mängder. Hoppas sniglarna torkar ihjäl.

 9. Svara

  jette

  26 augusti 2007

  jättefina människor på alla bilderna, så härligt det ser ut!

 10. Svara

  Kersti

  26 augusti 2007

  Va fin du blev.
  jag stack nyss ut näsan utanför porten. det känns höstigt. Idag på eftermiddagen kom det en riktig skur. Det känns faktiskt riktigt skönt efter den här fuktiga värmen vi haft ett bra tag ny. Skulle behövas en riktig urladdning, kanske ett maffigt åskväder. Kram Kersti

 11. Svara

  "Ninni"

  27 augusti 2007

  Välkommen åter till bloggvärlden!
  Jag blev så glad då jag smög in här och fick se nya bloggar.
  Nån friidrott har jag knappt sett… jo, lite repriser på lördagförmiddag men är inte så intresserad så det lär inte bli nåt nu när det är vardag igen.
  Nu är det min tur att börja flyttsortera och packa. Ska säga upp lägenheten nu så innan 1 december så ska jag vara Järvsöbo om allt går i lås. Stort steg för mig som alltid varit alftabo (utom fem år i Bollnäs då jag var ung). Så nu lär det bli mindre tid vid datorn. Gruvar mig för allt sorterande och packande men det lär nog gå det med bara orken finns så.
  Ha det gött framför friidrottstv:n!
  Kram!

 12. Svara

  Victoria

  27 augusti 2007

  Välkommen tillbaka!
  Äntligen kan man gå in här och hitta nya inlägg!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 439
 • 499
 • 1 641 130
 • 5 101
 • 65 747
Sök här