Bloggen

stel o har ont…

Av
den
24 januari 2006

Idag känner jag mig som minst 100! Plötsligt har jag fått värk i ett muskelfäste uppe vid vänster lårben. Och det är inte lite det värker, vaknade imorse av värken. Jag tror jag har sträckt muskeln när jag varit ute med sparken. Det är det benet jag håller på meden medan jag trampar med det andra…. Jag kan inte byta och sparka med andra benet heller, där är vristen inte stabil nog.
Ja, det är i o för sig ingen som ser mig rulta omkring som haltalotta här på skogen, men besvärligt är det!
Och jag som tänkt mig en tur till Herrgårdsannexet idag o titta på en fotoutställning…. Det blir 6 km tur o retur… Nää bara att glömma för denna gång!
Då lägger jag in några fler foton från helgen i bloggen istället, alltid roar det någon! Och så slipper ni lyssna till mitt gnäll, kolla fotona istället vetja!

paulina
Lilla prinsessan med härliga strumpor!

simon
Denhär grabben vill helst inte vara med på bild! Tramsiga 11-årsfasoner säger jag o grabben lyder!

benjamin
Men här har vi en linslus, Benjamin nyss fyllda 9!

benjamin igen
Och här har brorsan hjälpt till att fixa frisyren innan kursen i breakdance börjar! Coolt!

mamma och dotter
Dottern ville inte heller vara med på bild! Därav den inte alltför glada uppsynen!

tre generationer
Och här tre kvinnogenerationer Merio!
Vill du se valpbilder, tryck här nedanför! För att se resten av inlägget!

jonas
Larissa är mycket förtjust i uppmärksamhet, och hon tar ju för sig!

elmer
Här några storlekar mindre Elmer, som kräver minst lika mycket uppmärksamhet, ser ni inte hur jag blinkar!

valp
Och som grädde på moset, de underbara pappis-bebisarna, drygt tre veckor gamla!

valp
Han liknar en liten hamster tycker Hasse

valp
Och så luktar dom bebis också, o mjuka o lena o….. hjärtat smälter….

TAGS
5 kommentarer
 1. Svara

  Tette Merio

  24 januari 2006

  Som sagt – det är skitkul att kolla på foton från dig!! 🙂 Mera bilder till folket!! 😀

  Kramar igen!/lillasyster Tette.

 2. Svara

  Qilin

  24 januari 2006

  Vad trist att ha ont! Strckningar går ju rätt snbbt över som tur är.
  Jag har tittat på alla valpbilder o nu vet jag inte vem som är sötast – barnen eller valparna *fnissar* Jag sitter nu igen o får skriva med bara vänsterhanden för på min högra ligger katten. Det är svårt som..katten.
  Ha det så gott!

 3. Svara

  Pia

  24 januari 2006

  Hallå i stugan.. bara lilla jag som kommer rusande så här på kvällskvisten.
  Inget vidare o ha ont i benkotan.. själv har jag en förskräcklig värk i båda benen.. kramp i tårna och vaden ibland som är hur urkul som helst trallalla..
  Så din dotter är heller ingen linslus.. inte min heller.. är något irriterad, då jag plockar fram kameran..
  Natti på dej o sätt benet i kylskåpskall kyla i natt så är du på bena på riktigt i morron, ha,ha…
  Kram Pia

 4. Svara

  Tina

  25 januari 2006

  Usch ja det är hemskt med såna sträckningar. Sjukgymnasten trodde ju det var det jag gjort på Kanarieöarna. Jag vaknadee varje gång jag vände mig i sängen. Har fortfarande ont o det har gått 1 mån nu.
  Jättefina foto på barn o valpar!!
  Kram

 5. Svara

  *Ada*

  25 januari 2006

  Nu har jag vart inom här o glott i flera omgångar,Paula..var gång lyckas nått komma emellan så jag blir avbruten..Ville säga nått fint om dina otroligt,generösa foto!Så STORT av dej att bjussa oss på alla dessa bilder..
  Jag njuter!Vilken HÄRLIG Familj o hundar o natur o för att inte tala om Dej själv.
  Var exakt så jag trodde du såg ut..Varm,go,generös,glad o söt kvinna!Underligt..Man skaffar sej ju ett ansikte i huvve’t då man knyter kontakt..Tror sällan det stämt bättre!JO..Möjligen är(ser) du ÄNNU gladare ut på dessa kort,ännu mysigare!
  Visst ,hade lite förhandstittar ju..på de du hade innan,men de var väl inte så dagsfärska..
  TACK goa Paula,Än en gång en fullpoängare av dej!
  Du gör ALLT så bra!(Se bara på dina ungar,dotter o barnbarn…hehe!)
  Så..som alltid behöver jag massor av tid på BARA din sida..Här e’ så mycket att utforska.
  Stor Go Kram fr slaskigt,men idag soligt Gbg.(nu minus 4 ungf.)
  *Ada*

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 294
 • 363
 • 1 626 688
 • 5 069
 • 65 363
Sök här