Bloggen

Strängt upptagen….

Av
den
7 januari 2007

Denna helg har jag inte tid vid datorn!


Har fullt upp med vintersport trots barmarken utanför!
Det är skidor på längden och tvären som gäller!
Jag är ju uppvuxen bland finska skidskyttar, längdåkare och backhoppare och det intresse sitter fortfarande i! Och har utökats med de alpina grenarna förstås!


För att döva mitt dåliga samvete har jag ändå gjort lite nytta också! Sambon ska ju snart vara representativ när han åker till huvudstaden…


Att stryka är väl den tråkigaste sysselsättning som finns! Minns så väl när vi bodde i Stockholm och behövde en nystruken o ren skjorta varenda dag…strykhögen som aldrig sinade!


Jyckarna ligger totalt uttråkade i soffan! Vilken tråkig matte som bara sitter o glor och glor på dumburken från morron till kväll…
Utom lilla Loppan som nu verkar ha fått en släng av feber igen, första tecknet som vanligt var att hon matvägrade igår. Och i morse efter en kissrunda låg hon i soffan och skakade som ett asplöv…hon har nu fått antibiotika och kortison som brukar hjälpa ganska snabbt. Attans att detta elände alltid ska återkomma!

Nu väntar strax andra slalomåket för damer, måste hinna ut och hämta ved också så jag inte fryser ihjäl under eftermiddagen.
Jo, höll på att glömma, nu har jag också lagt in samtliga tecken under Astrologi-sidan, gå gärna in där och läs och begrunda!
Vill du ha med en länk till din sida under ditt stjärntecken? Tänkte skriva in namnen på dem som så vill i början av varje sida. Då kan du besöka andra i samma stjärntecken och kanske hitta nya trevliga bekantskaper!
Då ser jag helst att du skriver ett meddelande till mig under “kontakt” där du meddelar vilken länk du vill att jag ska skriva in!

Nu måste jag ila, ska försöka göra en låång bloggrunda ikväll när alla sportevenemang är över!

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Anne-Lie

  7 januari 2007

  Typiskt kvinna, göra flera saker samtidigt…
  Här går maken bara i T-shirts så skjortor stryks ytterst sällan.
  Nu ska här baras in ett lass ved… -15 gr kallt ute.
  Ha det bra
  /aw 🙂

 2. Svara

  leila

  7 januari 2007

  Hej, jag hatar att stryka, fy så tråkigt 🙂 och jag gillar inte att kolla på sport, faktiskt rätt så tråkigt att inte gilla sport, kan bli lite avis på de som har såna evangemang att se fram emot, jag har läst på om min stjärntecken, hua mig så mycket som stämde, och jag har stora problem med mina fötter 🙂 jag har skrivit till dig via ditt kontaktformulär, ha en bra dag bland all sport, kramis leila

 3. Svara

  Lotta

  7 januari 2007

  Jag kan tycka att det är avkopplande att stryka… Lite go musik på hög volym och inget annat som stör. Jag ska vara mätt, kaffetörsten tillfredställd och huset rent&fint, hunden rastad och humöret iställt på en go stund tillsammans med brädan och järnet 😉 då är det avkoppling. Kanske jag är knäpp?

 4. Svara

  Anki

  7 januari 2007

  Go afton!! Stryka – de som är så kul…((fy vad jag är dålig på att ljuga))Men vintersport är vi inte så bra på här nere i söder, ja inte jag i varjefall. Har två ungar som är nedförsåkare någon gång per år. Ja de åker på skidsemester alltså..*ler*

  Kram Anki

 5. Svara

  Pia

  7 januari 2007

  Jag gillar att stryka.. konstigt det där att man är så olika .. men annars hade det ju inte blivit något gjort 🙂
  Mannen min har sällan eller aldrig någon skjorta, bara då det är på riktigt liksom..
  Sport är något som helt går mej förbi.. aldrig varit intresserad av det precis..
  Jo du kan visst få lägga in mej där i astrologins mystiska rum. Ska kolla hej svejs.. så länge
  * kram från mej med Ischiasen i full blom..
  Nej mamma har inte hemtjänst, hade en kort tid för ett år sedan. Håller på så länge jag orkar.

 6. Svara

  Bia

  7 januari 2007

  Go’afton där uppe i norr!
  Stryka – det är inte så dumt! Jag gillar sysselsättningar som inte kräver min fulla koncentration, tex att diska, sånt man kan göra samtidigt som man filosoferar en stund!
  Kul med din astrologisida, jag blir förstummad varje gång jag läser om mitt tecken eftersom allt stämmer så in i minsta detalj! Läste upp kärbons tecken också, samma där, det stämmer in på honom. Världen skulle förstå mig så mycket bättre om de visste att jag är en känslig fisk. 🙂

  Såg att du var på besök hos mig ikväll, kom snart tillbaka för nu finns det en ny layout som du gärna får kolla, se om den funkar och så!

  God natt!
  Kram/Bia

 7. Svara

  Pialill

  8 januari 2007

  Hej i pörtet. Slut på sport nu? 😉
  Kul med astrologisidan. Har snabbkollat igenom mitt tecken (vattumannen) och det stämmer ju till viss del. Ska läsa mer sen så jag kommer tillbaka. Är i städartagen just nu.
  Kramis….

 8. Svara

  catja

  9 januari 2007

  Avskyr att stryka. Tror det ær det værsta jag vet næst efter att stæda toa…blæææ! Annars ær jag lite avis på dig som kan følja vintersporterna på tv. Fast det ær klart…strykningen blir kanske lite roligare om man får se skidor samtidigt. 🙂 Catja køper bara strykfritt! 😀

 9. Svara

  "Ninni"

  9 januari 2007

  Strykning och tv-tittande går bra ihop. Inte för att jag stryker så mycket men skjortor ser då inte ut som skjortor om man inte stryker dem.
  Apropå mina bilder sen 22/12… det var tyvärr inte hos mig, i Alfta, det såg ut så… inte hos Christer, i Järvsö heller. Vi var ca en mil norr om Ljusdal (2,5 mil norr om Järvsö) när vi hittade detta vinterlandskap. Men nog var det vintrigt och vackert och kallt(!) var det också i jämförelse med Järvsö och Alfta. Det var -8º där när vi fotograferade och samtidigt i Järvsö var det +2,5º så snacka om lokala skillnader i väder.
  I söndags tittade vi inte på tv utan vi tog en tur med bilen på skogsvägar mellan Järvsö och Delsbo och jag fotograferade en hel del då med. Ingen snö där men frost och det är rätt fint det med.
  Jag har fortfarande inte en aning om hur det gick med all skidåkning i söndags. Annars brukar jag faktiskt titta på skidor men jag har ju så mycket annat att göra och trevligare sällskap med mig nu så det blir inte tid till tv:n på helgdagarna…. Men det kommer nog såna dagar så småningom också. 🙂
  Kram!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 155
 • 497
 • 1 652 577
 • 5 119
 • 66 012
Sök här