Bloggen

Strängt upptagen!

Av
den
27 juni 2012

Nu blir det några dagar med mycket sporadiskt datoriserande i pörtet för nu har nämligen


(bild lånad från yle.fi)

fri-idrotts-EM i Helsingfors börjat!

Och du som känner finnkäringen vet att fri-idrott är det bästa hon vet!
Visserligen är tävlingarna aningens rumphuggna i år pga det annalkande OS:et i London, då många väljer att avstå EM pga skaderisk.

Men, det betyder bara att fler nordiska fri-idrottare får chansen att visa upp sig och kanske göra sitt livs bästa resultat.
Jag njuter verkligen av duktiga kommentatoter och experter som ser till att hålla oss tittare uppdaterade.
Idag har Emma och Ebba tagit sig vidare till höjdhoppsfinalen imorgon, det ska bli så spännande att följa!

I OS är det inte många nordbor som syns i mängden men självklart kommer jag att titta tills ögonen blöder!

Det blir alltså många timmars teve-tittande nu fram till och med söndag, från tidig morgontimma till kvälla och dessemellan bör en liten hund få sitt!

Vädret har ju varit ostadigt värre, vi har fått över 30 mm de senaste två dygnen men nu ser det ut att idag vara lite stabilare.
Det var riktigt otäckt igår då blixten slog ner under Peace&Love-festivalen i Borlänge, där många bekanta och även dottern med familj vistas under veckan.
Som tur var skadades ingen allvarligt, men dock fick 18 personer söka sjukhusvård.

Mina onda leder fortsätter att pina mig, nu har jag så ont i vänster tumme att stavgång inte fungerar längre och knäna är inte bättre de heller, tvärtom har ett nytt spontant blåmärke dykt upp på det andra knäet!
Jag har återupptagit pillerknaprandet av Pronaxen och tänkte se om det har någon verkan annars blir det till att ringa doktorn nästa vecka.

Denna somriga bild får bli min paus-bild under några dagar medan jag

ägnar mig åt stillsamm motion i tevesoffan!
BYE BYE, HEJA SVERIGE, HEJA FINLAND, okej då HEJA NORRBAGGAR

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  27 juni 2012

  TV:n går här också! Men jag missar morrondagen och på söndag ska jag börja jobba, kanske…
  Nåja, livet går vidare ändå
  Sköt om dig och RING läkaren så fort du kan!
  Kraaaaaam!!!!!

 2. Svara

  AprilSus

  27 juni 2012

  Ja det är ju tråkigt för oss andra som inte delar ditt intresse. 😥 Lite egoistisk måste man ju få vara ibland och roa sig med annat än bloggandet. För din skull får vi väl hoppas att det ostadiga vädret håller i sig, så du kan utföra din stillsamma motion i TV-soffan med gott samvete. Dyker en massa sol upp hos dig kan du väl skicka vidare den söder över? 😉

  Sen vet jag ju inte om jag riktigt tror att du är så värst stillsam? Tror nu att du kommer hoppa upp och ner och både jubla och svära om vart annat. Själv visste jag inte ens om detta sportevent, det är ju tur man har bloggvänner som varnar en. Tack för det, gumman! 😆 Först fotboll, sen friidrott och efter det drar os igång… *suck* Personligen tycker jag att det är för mycket sport och för lite sommar.

  Ta det nu lite lugnt i TV-soffan, sport innebär en massa onödiga skador och du har nog med besvär som det är redan nu.
  Krya på dig och må bästa man eller kvinna vinna. 😀
  Massor med kramisar!???

 3. Svara

  Nette Cecilia

  27 juni 2012

  😳 :Mitt idrottsintresse tog slut när dom dopade började dyka upp före det tittade jag alltid ,nu finns det inget intresse alla .solen har kommit tillbaka efter det välkomna regnet här ,vi har det stressigt på jobbet nu i reatider.nu ska jag vara ensam 2 dagar ,så få se om jag orkar titta upp efter det ,kram Nette 😎

 4. Svara

  Kicki

  27 juni 2012

  Idrotten får vara för mig som du nog vet vid det här laget.
  Sluta inte att äta Pronaxen. Ta det inte bara ibland. Jag äter det dagligen och har så gjort i MASSOR av år, skulle inte klara mig utan. Jga blir sämre direkt om jag tror att jag är så bra att jag kan sluta medicinera ett tag. jag tar också glykocamin dagligen (typ atrox eller liknande). Jag får också ont i fingerlederna, mer eller mindre, det går som i skov, just nu är det höger tumme som jävlas.
  Kramen

 5. Svara

  annette

  27 juni 2012

  Jobbar ju och kan inte se på min favoritsport så mycket, kanske bra det för det kryper i mej när jag suttit still en stund, och så undrar jag om Du inte får göra lite pausgympa mellan allt spännande, för Du måste ju trots värken i kroppen “mjuka” upp den lite!

  Njut och hekja på vem Du vill;)

  Kramen

 6. Svara

  Mia

  27 juni 2012

  Ler åt det du skrev på min blogg….aldrig är vi nöjda, så är det… 😛
  Trädäck med krukor skulle funka för mig också, eller naturtomt med bara nån rabatt o lite grönsaker, potatis…mmmm… Kram på dig!

 7. Svara

  Marketta

  28 juni 2012

  Ja, jag försöker ju göra allt för att undvika allt som har med nån sorts idrott och göra. Och precis som nån skrev, hur mycket sport är det numera med alla dopingmedel.

  Kramizzar
  Marketta

 8. Svara

  Cina

  28 juni 2012

  Lider med dig.Det värsta som finns är ju att gå omkring med krämpor 😡 Totalt ointresserad av idrott som vanligt är jag och tur är väl det för annars så hade jag väl också blivit bänkad hela dagarna framför teven.Vecka 28 går jag på 4 veckors semester.

 9. Svara

  Malin

  29 juni 2012

  Jag mindes knappt att det ska vara OS i år..

  Trist när hälsan bråkar, hoppas du blir bättre snart. För mig är det bra med värme, inge ont i kroppen vid +37 🙂

  Kram

 10. Svara

  Gun

  29 juni 2012

  Läste ett äldre inlägg om att du/ni skall flytta igen! Himmel, förstår inte hur ni orkar? Men det kanske är så att man inte samlar på sig så mycket pryttlar när man flyttar ofta? Själv minns jag med stor förfäran vår flytt för ca 4 år sen, från stort hus och 30 års samlande som fyllde dom flesta utrymmen, trodde jag skulle dö på kuppen..

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 208
 • 364
 • 1 627 645
 • 5 072
 • 65 414
Sök här