Livets glädjeämnen!

Tre små juveler!

Av
den
15 mars 2021

Jag fortsätter att sukta efter mina barn, barnbarn och barnbarnsbarn…

Som tur är får jag filmsnuttar och foton flera gånger i veckan, och det behövs för jisses hur de små växer!
I mina dystraste stunder tänker jag att de kommer att hinna vara stora nog att springa ifrån mig innan jag får träffa dem!

Men, nu ska jag inte misströsta utan dela med mig av några nytagna foton!

Sötaste kusinerna! Vanessa 9 år och Noelle snart ett halvår

Och nu ska vi läsa saga! säger Vanessa

Noelle är mer intresserad av Vanessa än av boken

“Aha, jag fattar, jag ska titta på bilderna i boken”

Snart kryper hon…

Från Stockholm kom en mor- och dotter-hälsning, i matchande outfit, Freja och mamma Malva!

…och jag längtar så det värker i hjärteroten…

TAGS
18 kommentarer
 1. Svara

  Justina

  15 mars 2021

  Verkligen söta barnbarnsbarn och barnbarn du har Var stolt Paula

  • Svara

   Paula

   18 mars 2021

   Visst är jag stolt Justina, framför allt förvånad, jag hade aldrig i mitt liv förutsett att jag skulle hinna bli gammelmormor/farmor . Bara jag nu snart får träffa dem också! Kram

 2. Svara

  ElisabetR

  15 mars 2021

  Så fina dom är allihop både stor, mindre och minst. Snart är allt på banan igen så ni får träffas och kramas. Tur det finns moderna kommunikationer, det hade varit svårt med röksignaler ;-).
  Kram till dej med röksignal nått kvarter bort.

  • Svara

   Paula

   18 mars 2021

   Ja du, det är så jag tröstar mig, förr emigrerade ungdomarna till Amerika och sen hörde man just inte mycket ifrån dem, möjligen några brev och i bästa fall ett svartvitt fotografi på barn och barnbarn. Men det kommer stunder när man tappar hoppet om att den här skiten ska ta slut…..tack för kramen

 3. Svara

  Ditte

  15 mars 2021

  Jag förstår verkligen att du längtar! Och så fint att du får bilder och små filmer så att du kan se de dina. Så dina allesammans. Klart att du både är glad och stolt över de dina. Väldigt roligt att få se bilderna och dela din glädje.
  Stor kram

 4. Svara

  bpz3

  15 mars 2021

  Vilka bedårande tjejer! Helt underbara bilder. Så gulligt av barnbarnen, som är lika duktiga fotografer som du att förse dig med foton.
  Idén med svartvita bilder är riktigt bra. Mina favon då – Noelle där hin försöker krypa och Freja i samma outfit som sin mamma. Det har jag förresten aldrig sett att man kan köpa likadana “toppar” för vuxna och barn. Man lär sig så länge man lever;-)

  • Svara

   Paula

   18 mars 2021

   Det var första gången jag också såg likadana mor/dotter-kläder. Lika bra att mamma Malva passar på, när de små växer vill de definitivt inte klä sig som sin mamma!

 5. Svara

  Åke

  16 mars 2021

  Så härligt att du blir så utdaterad. Fantastiska bilder du få njuta till. Känn dig stolt. Bäcken/forsen bevittnar vår, snyggt!

 6. Svara

  Mirjam Halvarsson

  16 mars 2021

  Vilken skatt du har där och snart snart (hoppas jag) får du nyttja den också <3 Jag längtar också till den dagen när jag får läsa om dina möten med de kära <3
  Kram finaste Paula <3

 7. Svara

  Ama de casa

  16 mars 2021

  Vilka helt underbara bilder! Förstår att du längtar…

 8. Svara

  Kicki

  16 mars 2021

  Dom är då verkligen söta dina bbb, jag förstår att du längtar.
  Kram/Kicki

 9. Svara

  Minton

  16 mars 2021

  Förstår att du saknar dina små.
  Kramar från oss

 10. Svara

  ibod11 - Ingrid

  16 mars 2021

  Underbara bilder på finaste tjejerna. Klart du längtar. Men nu kan det inte dröja alltför länge och nog ska du väl hinna träffa dem innan de springer ifrån dig. Men om de springer mot dig och in i din famn kanske det inte spelar så stor roll om de har hunnit så långt i utvecklingen. Du ser väl till att skicka bilder på dig så att de vänjer sig och vet vem du är när ni äntligen träffas 😀
  Kram

  • Svara

   Paula

   18 mars 2021

   Det har jag ju inte gjort, men så småningom kanske det är dags! Hade inte ens tänkt tanken…å andra sidan är de bara bebisar ännu, dom kan ju bli livrädda! Man kastas ju mellan hopp o förtvivlan dagligen med alla nya besked om mutationer och fas 3 och vaccin som fattas eller som inte funkar, gah så jobbigt. Men det är inte värre för mig än för andra, så det är bara att fortsätta vänta…Kram

 11. Svara

  LillaSyster

  16 mars 2021

  Underbara bilder, förstår att du längtar ihjäl dig =) Så fina små som stora! Tur att du är digital. Snart hoppas jag att ni får träffas allihopa. Kram

 12. Svara

  Karin

  16 mars 2021

  Men åh … så fina! Hoppas du får vaccin snart så att ni kan kramas! Jag har ju turen att ha lite större barnbarn inom räckhåll, så att vi kan ses lite utomhus. Men jag längtar också efter vaccin, för visst är det begränsande att inte kunna hänga tillsammans med dem inomhus, titta på film eller bara vara!

 13. Svara

  Anna-Lena

  16 mars 2021

  Så fint! Snart får du möta dem! Kram!

 14. Svara

  Susjos

  16 mars 2021

  Jösses så fina de är, förstår att du längtar!
  Kram från Hälsingland

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 4
 • 361
 • 1 645 785
 • 4 693
 • 60 332
Sök här