Bloggen

Ur led är tiden…

Av
den
16 november 2006

Ja, vår tid här hemma är helt upp och ner.
Inga normala rutiner fungerar…
Vi försover oss varje morgon, klockan ringer åtta, men vi kommer inte ur sängen förrän mellan nio och tio…
Fikar, äter frukost, går ut med jyckar, åker o handlar…
Sen så småningom åker gubben iväg o jobbar, vid halvtvåtiden sådär…
Då är jag redan hungrig, men han vill inte ha någon mat innan han åker…


så jag får fixa lunch i min ensamhet…

Vid niotiden på kvällen är gubben hemma igen, vi sätter oss i tevesoffan och kommer inte i säng förrän efter klockan ett…
Gubben har ätit i stan och jag blir utan middag, alldeles för sent att äta vid nio.
Nästa vecka kanske han åker på en turné igen, då får jag väl lägga upp mina egna rutiner…
Det måste väl finnas fler som jobbar konstiga tider? Hur gör ni med väckning och mattider?

Igår när vi var ute


var det så här underbart väder
idag har regnet öst ner hela dagen och dimman har legat tät. Tände fönsterbelysningen klockan tre, fy va trist! Och hundpromenaden? Den skippade vi idag, doggarna får rasta sig själva!

Idag började jag (äntligen) jobba lite med min Astrologi-sida. Har lagt in text under Väduren, som ju är det första tecknet i zodiaken.
Så om du vill roas eller oroas så kan du ta dig en titt där!
Det dröjer några dagar innan alla texter är på plats.
Funderade på om jag skulle lägga upp länkar under varje tecken till er därute som vill.
Då blir det en lista med t.ex Vädurar, och möjlighet att ta kontakt med andra i samma tecken?
Vad tycker du?

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Lotta

  16 november 2006

  Vad härligt det ser ut med snö. Här är det regn, regn och åter regn… Trist. Jag längtar till det är minusgrader och snö. Det är såå härligt att vara ute då. Dessutom är Bella alltid ren om tassarna då 😉

 2. Svara

  "Ninni"

  16 november 2006

  Ja du… tiderna som går ur led… När jag är hemma hos mig så har jag flytande tider som rättar sig efter min kropp och inget annat eftersom jag inte måste upp på morgonen då min yngsta klarar sig själv på morgonen. När jag är hos Christer har han lite mer rutiner och då hänger jag med lite i dem. Om jag är där när han jobbar så kliver jag gärna upp och dricker en kopp kaffe med honom innan han går till jobbet och då kan jag istället lägga mig en stund sedan. Mat. Det äter jag helst då jag är hungrig. 🙂
  Ha en skön helg med eller utan regn!
  Kram.

 3. Svara

  Monica

  16 november 2006

  Så härligt vitt du har runt omkring dig. Här är det bäcksvart asfalt – regningt och grått. Jag tycker nästan det är bättre då det blir lite snö som lyser upp och det känns lite renare.

  Idén du nämnde var ju inte dum.
  Kram

 4. Svara

  Lallis

  16 november 2006

  Jättefina bilder:)
  Men det var då väldans vad snö ni har! Vi har bara regn och alldeles för många plusgrader här vi:s
  Kvällen och kram från Lallis

 5. Svara

  Anna

  16 november 2006

  Men hur gott ser det där ut då??..*dreglar*…
  Snö ser ju jättefint ut men jag har ju så svårt med fukten & kylan??..Ha det gött..;)

 6. Svara

  Helena

  16 november 2006

  Men vad vitt!!!!!!!!!!1
  Här är allt lergrått, men det finns ju fortfarande svamp.
  Som sagt Sigge är kääääääär.
  Han försökte faktiskt få till valpar.
  Men två problem…..
  1. Hon löper inte
  2. Han når inte upp!!!!!
  Tjusig blandning det skulle bli
  border collie/groenendael och pyreneer. Sällsynt om inte annat.
  Ditt förslag om det där med astrologin låter ju skoj. Testa vet ja!

 7. Svara

  Pialill

  16 november 2006

  Så kan det bli, när man tittar på teve halva nätterna. Lunchen ser väldigt smarrig ut.

  Väntar med spänning på Vattumannen. 😉
  Kramkram.

 8. Svara

  catja

  17 november 2006

  Inte ær jag mycket før att læsa sådant dær men før de som ær intresserade av tecken vore det kanske en rolig idé. Sedan hænger det på folk att anmæla sitt tecken till dig førstås. En del tkr det ær skoj och går helt upp i astrologi. Har aldrig kænnt att det intresserat mig. Du får væl helt enkelt se hur mkt respons du får.

  Hærligt att se all snø dær uppe hos er. Så slipper man skitiga tassar och att jæmføras med en busshållplats iaf. 🙂 Vi funderade inte så længe på det dær med en till. Han fanns dær pløtsligt en dag och det såg ut som han saknade just oss. 😉 Nu øvar jag før fullt hær hemma: gulebøj, gøy, gutt, rumpestøtte, fjuneflås, klanteteip, pustepjæxor och brusefåtølj! 😀 Tja det går ganska bra. “Anders, jag ska bara sætta mig på brusefåtøljen ett tag, ær det ok?” 😀
  Kram

 9. Svara

  mariannE

  17 november 2006

  God morgon vännen!
  Sitter i mörkret och väntar på att det ska bli lite ljusare så att dagsbestyren kan startas … Tack för 3 GB inlägg … och jösses vad du är flitig med din sida … Tänker på Astrologijobbet nu. Mej får du gärna lägga in nånstans … jag e oxe .. men om man sen tar sej tid att kontakta andra i samma tecken är ju en annan sak?! Det där med oregelbundna tider … kan man ju få till att bli ‘regelbundet’ om man har viss rutin i hur man brukar göra … då BLIR ju det oregelbundna typ regelbundet och DET är det enda kroppen bryr sej om. Sen vad som är normalt i förhållande till andra spelar mindre roll. Din vad jag tror är lunch, på bilden ser smarrig ut … men du menar att du vill äta nåt mer under dagen?
  Trist att laga till och äta själv … I know …
  Men sallader kan du ju göra ( måste ju inte vara nåt stekt/kokt/grillat/ var dag).. // Ser också härligt ut med snö … här är det bara regn hela dagarna … grått o trist … Varmt så det förslår … Ja, tiden är verkligen ur led. Passar inte alls att sätta upp Adventsgrejjer snart ( om det ska fortsätta såhär) ,
  skulle sitta bättre med Midsommarstänger ..ev med lampor i* fniss*/// Nån bra bok om avsaknad av minne …. Hmmm har inte stött på någon än så länge ska ju helst vara lättläst så man ‘kommer ihåg’ HAHAHAHA Dåligt minne kommer ju ifrån ( om det inte är typ Alzheimers), att man har för mycket information på för kort tid … hjärnan hinner inte smälta alla intryck .. som gör att man blir förvirrad … en form av ursäkta men måste säga det : Stress! Om man tog sej tid att liksom pusta ut efter varje sak och begrunda o analysera innan man börjar på nästa … Åsså bort med den kvinnliga simultansen … den var nog guds bestraffning till oss kvinnor Fniss … // Men lovar att hojta till om jag stöter på nåt!// Tack för gratulationerna till röket … är nere i 8,5 nu *fniss* men tillåter mej själv att röka 9 … den där halva var bara en liten bonusvinst igår HAHAHHAHA … JA, jag äter ‘ordentligt’ varken mer eller mindre än förut//Det där om att gubben skall hitåt tar jag på mail … Menar du verkligen att han tar denna vägen ? Åååh vad spännande …
  Nu bidde detta väldigt långt … hoppas jag fick med allt … kramar om såklart och sköt om dej!
  /statisten

 10. Svara

  Lillsyrran-Tette Merio

  17 november 2006

  Mysiga foton igen! 🙂
  Snö?!? Här har vi inte haft något av den varan, mer än lite blask för flera veckor sedan.

  Jamen det var väl en god idé, att länka till folk inom olika tecken! Japp, det tycker jag i alla fall! 🙂

  Helgkramar!/Tette.

 11. Svara

  Haydee

  17 november 2006

  Oj så gott det ser ut med din lunch… 🙂

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 147
 • 505
 • 1 628 901
 • 5 076
 • 65 457
Sök här