Vårlikt på kullen

0

12 Comments:

 1. Vilka underbara bilder och fyndiga pratbubblor! Nog är det väl härligt nu när våren är här?
  Kramen.

 2. Nu har våren kommit till pörtet ser jag! :) Härligt med alla som pratar och har åsikter hos dig. ! Nu blir det bara bättre .

 3. Hahaha, tack för du gav mig ett härligt skratt :D Vilka underbara bilder och det är så mycket glädje i dem.
  Kram

 4. Härliga bilder, Paula :) Kram på’re

 5. Nyss var jag trött och sliten….men med dina fina bilder fick jag lite ny energi! Störtsköna pratbubblor. Jaha snart går flytten eller? Ha en skön kväll! Kram

 6. Vad fina djurbilder du tar! Jag ska försöka träna mig att bli lite bättre på att ta bilder nu när jag ska bli pensionär om ett väldigt kort tag. Jag har gått med i en fotokurs, men de andra är så väldigt duktiga. Man får vara glad om man lär sig något :)
  Kram

 7. Väldigt vackra bilder och så roliga och tänkvärda pratbubblor till . Och visst är våren på gång.

 8. Hahaha! Vilket härligt inlägg som verkligen ger hopp om att även du blir av med all snö snart. Helt underbara bilder och pratbubblor. Skrattade gott kan jag säga. Speciellt förtjust blev jag i Kurre (såklart) och stycket barmark vid din nya bostad:-)

 9. Du är suverän!!! Kalas bilder till härlig text ? Förstår precis, det är kul att läsa av djuren ?

 10. Haha … helt underbart Paula! Nu fick du verkligen till det med både ord och bilder! Sitter här och ler!
  Kram

 11. Vårbilder man blir glad av. Kram

Kommentera