Livets glädjeämnen!

Veckans lyckofemma!

Av
den
2 september 2006

Denna vecka har följande gjort mig lycklig!


– Min älskling har haft semester i fem dagar och vi har donat hemma.
Här försöker han med dålig framgång installera fönsterstopp ämnade för fönster som går inåt till våra fönster som går utåt….men försöka duger!


– Mina vinbärsbuskar dignade av bär trots dålig omvårdnad….


Nu har jag 12 liter whisky, nää bara skojade, 12 liter svartvinbärssaft i källaren!


– Mina ärtfrön har gett mig ett par liter primörer…


– Tomatplantan lever och frodas, få se om tomaterna hinner bli röda också…

Ja, värre kan man ha det!

TAGS
6 kommentarer
 1. Svara

  mariannE

  2 september 2006

  😀 Wow! Ingen dålig 5 i topp lista du har.
  Skulle se om det std nåt om Larissa me .. Hoppas innerligt att det inte blivit värre.
  Sen kollade jag på messengerchat-listan och du var borta där ❗
  Har du tagit bort messenger? eller är det bara hos mej det är så?
  Avbröt ju mailet till dej för sonen i Kosovo kom on line .. vi har pratat färdigt nu .. han skulle på 4 dagars vistelse nån annanstans ( nån relästation).
  Ha det nu så bra gumman så hörs vi/
  M

 2. Svara

  Tette Merio

  2 september 2006

  🙂 Härliga foton och positiva texter!
  Kändes gott såhär på tidiga lördagskvällen! 🙂

  Kramar i massor!/Pikkusisko.

 3. Svara

  Anki

  2 september 2006

  😆 Tack för din omtanke!! Lite bättre är hostan, men inte mycket. De e långtråkigt att vara hostig, ingen vill ha med en att göra…*ler*.
  Dina fem “lycka”, jag blir nästan lite avvundsjuk…de ser så härligt ut. Tänk vad lite man kan glädjas åt igentligen. De behövs inga stora saker för att man ska känna tillfredställelse och lycka.
  Tänkte jag skulle lägga massa av energi och tid på datorvärlden nu när jag var dålig, men jag har ingen redig ro att sitta still någon längre tid. Kanske man skulle se om de är något på apparaten som står inne i rummet och dammar. Kanske något man kan sova till. 🙄 😛 Fortsatt go lördagskväll.
  anki

 4. Svara

  Catja

  2 september 2006

  Vilka mysbilder på dina odlingar. Måste se till att plantera mera nästa år. Blir nog lite inspirerad av AW’s plötsliga gröna fingrar också. Vill ha ett litet växthus som man ställer mot en vägg…om du nu vet vad jag menar. Halvmetern djupt från väggen och utåt. Får se om vi kan få till något till nästa år.
  I gamla trädgården hade vi massor av plommonträd och vinbärsbuskar. På den tiden var ungarna små och jag gjorde massor av sylt, saft och lade in gurkor. Det blir inte så mkt av det mera…känns inte som jag har tiden på ngt sätt. Fast jag tkr det är rätt kul när det väl är gjort.

 5. Svara

  Pia

  2 september 2006

  mycket att skörda till ju. Vinbärssaft är jättegott.. gillar det. ärtfrö eller vad det nu är ialla fall ser det ut som långa trådar med liten tift uppe.. är så gott på mackan eller i sallad. Kan man köpa på Ica här.
  Är tomaterna fortfarande så gröna? Då får du koka in dom med ättika, kryddor och kanel.. smaskens.
  ha de gott kram 😀

 6. Svara

  "Ninni"

  4 september 2006

  Låter som du känner dej rätt nöjd i din 5 i topp-lista. Härligt!
  Jag putsade inga fönster i helgen. Jag kom iväg bort och har vilat och rensat skallen – tur jag inte lämnade den hemma som någon hade föreslagit mej. Nu mår jag riktigt bra och bättre blir det med tiden.
  Håller med dej om att det finns så mycket elände att läsa om. Tyvärr så kan man inte engagera sej i allt men om man kan engagera sej i ett elände så kanske man kan åstadkomma nånting iaf.
  Har nog inget bra förslag till medicineringen. Antar att det inte går att krossa tabletterna och blande in dem i lagom med mat. Vet genom mina katter att de brukar lämna just den maten med tablettkross i.
  Lycka till!
  Kram!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 365
 • 369
 • 1 608 593
 • 5 041
 • 65 037
Sök här