Velputte..

Efter ett evigt velande hit och dit har jag bestämt mig, jag stannar hemma ikväll!
Jag har sovit dåligt, jag har mer än vanligt ont, jag är inte på humör, och Blinka gillar varken stirriga människor eller fyrverkerierna!
Basta!

0430b

Mycket bättre att hon kryper ihop i sin rosa fluffbädd och gosar med någon av katterna, måste ju visa på bild att det inte alltid är Torsten som är keligast..

0430d

Snart kvittrar väl Totte också så mycket fågelfrö som han käkar :-D

0430e

Jag har varit ute med vitsippsögonen på, och visst finns dom! Går man närmare ser man massvis i knopp, ett par varma dagar så exploderar det!

Jag har också plockat fram lite utemöbler, det lilla jag har, när hösten kommer brukar jag konstatera att jag mestadels suttit på farstubron i alla fall!

0430g

0

9 Comments:

 1. Majbrasor bryr jag mig inte alls om!

  Ja det är inte ofta vi ser Astrid i keltagen. Har hon brädat Torsten?

  Fin bild från ditt fönster med blomman o hästen!

  Glada vapen på er!

 2. Vi tog samma beslut som du – att stanna hemma. Sambon hostar snart lungorna ur kroppen och jag hostar mindre men har fått tillbaka lite feber. Det är bara skrutt med gamlingarna här.
  Jag var med mamma till kyrkogården idag och planterade penséer på mina far- och mor-föräldrars gravar. Den utevistelsen fick räcka.
  Hoppas du har en skön hemmakväll.
  Kram.

 3. Fnissar när jag ser vad jag önskade er.. Glada vappen ska det givetvis stå!

  Ang skoinlägg .. Det stämmer att dem tar plats i skorna. Måste köpa en halv till en storlek större på skorna nu för tiden.

  Kram

 4. Vad mysigt dom har det i sin fina bädd? :zzz:
  Här har dom inga brasor vad jag vet? Här sjunger dom in våren istället, så något smällande har jag inte hört ikväll. :thumbsup:
  Är väl kanske lugnt pga det dåliga vädret?
  Nu är klockan sen, men jag får väl önska Dig en fin 1:a maj istället! Kanske går Du i 1:amajtåg istället? :wink:
  Ha det gott och kram! :)

 5. Klokt beslut! VI stod inte heller och frös vid någon eld utan satt och hade det gott först på bio och sedan blev det soffan och lite god mat. Då var det sköna maj idag, jo riktigt behagligt då jag var ute och täckte av vissa växter nu på morgonkvisten. Astrid och Blinka – en fröjd för ögat-
  Ha en fin dag! Kram

 6. Så härlig bild på Astrid och Blinka! Så låg också min Ädla Hund af Flera Raser, Troja, i korgen ihop med Rödtopparna. Icke så schnauzern och hoffen.

  En kvittrande pålle, det vore något, det!

  Hoppas att du inte har mer än vanligt ont genast nu när vårvädret kommer.

 7. De ser ut att ha det mysigt i den rosa fluffiga hundsängen :)
  Vi firade Valborg genom att titt på GP-Speedway på tv … det gick bra det med :)
  Ha det gott!
  Kram

 8. Jag förstår dej! VI åkte ju till Långtjärnarna och när gick sista rundan med hundarna innan det blev mörkt drog dom igång ett fyrverkeri, troligen i din gamla hemby och Bailey fick panik och drog mej tillbaks till husbilen i 190… och där blev jag sittandes resten av kvällen med hundarna när alla satt ute vid brasan och hade skoj.
  Stackars hundar….

 9. Vilken mysbild där i korgen. Jag stannade också inomhus. Går inte ut och står stilla frivilligt i det här kalla vårvädret. Kram

Kommentera