Bloggen

1-års JUBILEUM!!!

Av
den
23 augusti 2006

Idag fyller Paulas Pörte ett år!

Ett år som känns både långt och kort….
Ett fantastiskt år hur jag än vänder och vrider på saken!
När jag fick överta dotterns gamla dator så var jag inte alls motiverad att ha en egen hemsida.
Och inte kunde jag göra någon heller, och det kan jag fortfarande inte!
Därför är tacksamheten mot min kära dotter som envist fixade allt mycket stor!
Utan henne skulle det inte finnas något pörte här på nätet!
Och jag skulle vara otroligt många upplevelser fattigare…
Lika motstridig var jag när hon några månader senare föreslog att jag skulle börja blogga!
Vad skulle jag blogga om?
En halvgammal sjukpensionär som lever ett lugnt och enahanda liv ute i skogen?
Och hur roligt är det inte med facit i handen att skriva!!!
Idag skulle jag inte vilja leva utan bloggen och framför allt
JUST DEJ
som kommer in här och läser mina ord!
Utan respons är det ju inte alls lika roligt!
Och jag har fått en otroligt härlig respons från så många nya vänner och bekanta!


En vacker ros vill jag ge till dig som hittat hit till mitt pörte

På ett år har jag enligt räknaren haft över 22.700 besökare!
Det vill jag fira med att bjuda på

Tack alla ni som gjort detta år så himla roligt! Ingen nämnd och ingen glömd! Hoppas ni fortsätter hälsa på!
Jag ser fram emot varje ny dag i ert sällskap!

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  Tette Merio

  23 augusti 2006

  G R A T T I S ! ! 😛

  Och tack själv, för att du skriver och vi får läsa det och se på dina foton! 😉

  Puss!/Lillsyrran Tette.

 2. Svara

  Kajsa

  23 augusti 2006

  Grattis på 1-årsdagen!

  Jag smaskar glatt i mig av bananaspliten medans jag njuter av rosen. För jag är en av dom som är här inne varjedag, om jag inte är bortrest, men då läser jag ikapp när jag är hemma igen.

  Tack för att du delar med dig av ditt liv både i bilder och text. Jag gillar ditt sätt som du skriver på, + att du knäpper väldigt fina bilder.

  Hoppas din dag blir bra!

 3. Svara

  Anki

  23 augusti 2006

  :mrgreen: GRATTIS!! oh tack för man får väl känna sig lite träffad…*fniss*. Jag är yr i bollen jag, de har jag varit sedan jag kom hem från Norge. Man kan ju få hoj på balanssinnet om de gungar för mycket på sjön, kanske har jag fått flygsjuka eller nått…vem vet. Obehagligt är de varjefall. Nåväl i morgon kör jag igång och jobbar igen. På fredag ska jag iväg igen, men inte så långt…*ler*, nej bara till grannstaden Växjö till en “god” vän. Träffade en urläcker flygkapten på Arlanda, men tyvärr skulle han till Östersund och jag söder ut…bannat. Ville ju ta med honom hem!!!!!! Dessa läckra karlar i sina eleganta uniformer, varför får de oss damer att smälta.
  HOPPAS du saknat mina besök…hihi. under veckan som gick.
  Oh ennu en gång STORT GRATTIS till ettårsdagen på hemsidan oh alla besök du fått.
  Kram Anki 😛

 4. Svara

  Nilla

  23 augusti 2006

  Är det bara ett år? Känns som om jag har tittat in här i pörtet i flera år. Och det kommer jag fortsätta med. Tack snälla du för att du delar med dig av ditt liv och dina härliga bilder. Om du sen “bara” är en halvgammal sjukpensionär med ett enahanda liv 🙂
  Kram Nilla

 5. Svara

  Anne-Lie

  23 augusti 2006

  Tack för glassen/tårtan… hur kunde du veta att jag just satt å var sugen på nåt sånt gott…hihi…Grattis föresten…
  Jag tycker som du, man får ju en massa nya vänner genom sin blogg/dagbok… å de e ju kul, framförallt för en eremit som jag, som inte träffar så mycket folk…
  Kram å hej…

 6. Svara

  saija

  23 augusti 2006

  Grattis mamsen, ett helt år som datanörd! :mrgreen:
  Ja visst var det väl tur att jag släpade hem en dator till er, och dessutom “tvingade” dig att börja blogga! Du ser ju hur poppis du är! 😀
  Men du, snart är det faktiskt dags att förnya lite på sidan, med nytt tema och utseende och lite nya plugins. Du måste hänga med i svängarna vet du, fast du är gammal och grå…
  Hihi, nu var jag lite taskig va? 😕

  Nä, nu ska jag o min tandvärk gå o sova, ska upp o jobba imorrn igen.
  Jpnas är hemma, de har inget att göra på firman för tillfället så då är han inte välkommen, helt sjukt, o ingen lön får han ju heller då. Så det gäller att en annan jobbar då! 😯

  Puzz och natti!

 7. Svara

  Pialill

  23 augusti 2006

  Grattis på 1-årsdagen. 😛
  Jag är glad att du började med detta bloggeri. Det är alltid lika spännande och skoj att kika in i ditt pörte.
  Hur har det gått med tandvärken månntro? 🙄
  Jag tror jag “sympativärkar” med dig, för jag har haft en sjuhelsickes tandvärk i 4 dagar nu. I morgon är det min tur att ringa till tandis. Hoppas man kan få en tid akut..för jag klättrar nästan på väggarna av det onda. Och inte hjälpte det med spriten på tussen heller. 🙁
  Kram på dig Paula, och tack för bananan. 😛

 8. Svara

  Pia

  24 augusti 2006

  😀 Nämen ja må hon leva uti hundrade år.. nä det hoppas ja då rakt inte, men tanken var väl god.. Så är det inte längre.. tycker du alltid varit här i ditt lilla pörte.. Visst är det kul att vi är så unika på var sitt sätt och bloggar likaså om så olika.. Det är kanske det som är tjusningen.
  Jag undrar som Pia-Lill.. hur gick det med tanden?
  Ha de gött i många år till och du är verkligen en go bloggist..
  Kram på dej Paulan 😎 😆

 9. Svara

  "Ninni"

  24 augusti 2006

  Eftersom jag inte varit i form för att sitta vid datorn så har jag nu fått en lång skön lässtund här hos dej. Jag lovar dej att jag missar ingenting för jag har ju min “Feedreader” som håller koll på vad som hänt här hos dej.
  Tack för underhållande läsning igen och grattis till 1-års jubileumet!
  Kram!

 10. Svara

  Tina

  24 augusti 2006

  Grattis på 1-årsdagen!! Ja vilken tur att du har en envis dotter :)Här var det nog jag som var den drivande kraften att vi skulle skaffa internet barnens kompisar tyckte det var såååå coolt o jag är den enda av oss som har hemsida idag o det är snart 10 år sen jag la ut första versionen 🙂
  Kram

 11. Svara

  mariannE

  24 augusti 2006

  😛 Ojsan! här trallar man in som vanligt och tänkt läsa om senaste svampbravaderna så hamnar man mitt i Födelsedagsfesten!( fast den verkar ha varit igår) Snäll som du är så sparade du lite glass till mej och rosen doftar ju ännu … Du är en härlig rolig skribent, och så halvgammal och enahanda är du då rakt inte!
  Bilderna är alltid underbara och hela Pörtet är intressant. TACK för att du finns däruppe och delar med dej av ditt dagliga liv. ( nästan dagligen i alla fall)./
  M

 12. Svara

  Pia (Pimli)

  24 augusti 2006

  Och så ett stort GRATTIS förståss!

  😀 😛 😀 😛 😀

 13. Svara

  Ada~~Bittan

  26 augusti 2006

  G_R_A_T_T_I_S i efterskott,lilla du o ditt Pörte som jag trivs så gott i. 🙂
  Men..HALLÅ.. 🙄 1år..Jag tycker jag kännt Paula o dragit iväg t Pörtet i hela mitt liv,då jag behöver..liksom andas ut!Här e’ så gött,så avstressat,man känner att du bor på landet*fniss*.
  TACK själv goa’ Paula,för allt Du bjussar på. 😀 Kanske har jag ett extra gott öga åt dina otroligt fina foto!De är inte bara BRA de är så LEVANDE.
  Du är en av de få som lyckas “fånga stunden”,UTAN en massa stelhet o uppradande osv.(svammel,svammel..tror du förstår hur jag menar..Du HAR det.Fotografens öga/känsla?!)Visst är datorn o INTERNET underbart? 😎
  Du..Får jag ta me’ mej rosen? 😳
  Stor innerlig VänskapsKram fr Göteborg.

  P.S;Hoppas vi fortsätter i många långa år. 🙂 Så se till att vara rädd om dej.

 14. Svara

  Ada~~Bittan

  26 augusti 2006

  Glömde ju..Datorn o internet är ju underbart,Men döttrar är väl LJUVLIGA,när de sätter den sidan till.Tack till din dotter oxå + grattis även till henne. 🙂
  Att jag sitter här,beror ju oxå på en dotter. 😎
  Söner tänker annorlunda då det gäller Mamma. 😉
  Kram igen..
  Jösses..Tack till Hasse oxå ju,för att vi får låna dej o även att han bjussar på sej själv så!Kramaom fr Gbg.
  Puss på Dej i ditt sköna Pörte..

 15. Svara

  Catja

  26 augusti 2006

  Grattis till 1 år på nätet! Jag är glad för att du finns. Tycker mycket om din blogg som handlar mycket om vardagliga saker. Det är i vardagen vi mest befinner oss i och det är saker man kan nicka igenkännande åt eller saker man kan minnas man själv gjort. Så tycker jag mycket om att du är givmild med bilder. Det lyfter hela bloggen och för det får du fem av fem möjliga “Bjermohundar”. 😀

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 460
 • 520
 • 1 640 652
 • 5 100
 • 65 736
Sök här