Bloggen

Baddräktsnoja!

Av
den
30 juni 2006

Åldersnoja?
NEJDÅ!

Baddräktsnoja?
JAAA!

Jag kan ju inte bortse ifrån att jag går omkring o släpar på minst 20 kilo för mycket…
Härom året investerade jag i en svart baddräkt som beskrevs såhär:
“tillverkat i ett speciellt starkt figurformande material. Extra goda stödegenskaper. Stöd för bysten och stödband under bysten.”
Den trivs jag INTE i! Känner mig som en stoppad korv, nånstans måste ju överflödet sippra ut…

Om jag inte kan bada näck, så vill jag ha en bikini!
Jag vet inte hur många postorderkataloger jag har bläddrat igenom, men nu har jag hittat en som jag tror jag vill ha!
” Effektfull bikini med elegant mönster och gyllene glanseffekter. Mjuka kupor och breda axelband. Trosor med figurvänlig drapering.”
På rean kostar den 199,- överkomligt !

Så, mina vänner, denna helg ska jag fortfarande lura i vasskanten, leta upp ensliga stränder, klä av mig inpå trosorna eller utan…..

Om en vecka hoppas jag kunna gå till badet med mitt barnbarn Simon och frottera mig bland badgästerna iförd min nya bikini!

Fick just glädjebeskedet att gubben slutar tidigare idag, det är skönt för han ska jobba hela helgen!
Det betyder att vi hinner bada, grilla och se fotbollsmatchen Argentina-Tyskland, vilken höjdarfredag!

Och så en kall
så är kvällen fullkomlig!
(ja, förutom då myggen, knotten, bromsarna och värmen, puh!)

Trevlig helg alla soldiggare!

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Anne-Lie

  30 juni 2006

  Jag har hittat den perkekta bikinin.. för mig… top ála linne, byxa ála boxershorts allt i stadig strech… Fyndade på stadiumrean för två år sen… man kunde mixa färger så det blev en svart top, en lila top, ett par turkosa byxor åsså ett par mörkrosa byxor… De täcker alla orakade bikinilinjer, fläskvalkar mm… Bättre en den hemmamixade baddressen jag körde med tidigare… vilket bestod av en svart microfiber-shirt å ett par svarta microfiber-cyckelbyxor… Minns en gång när vi var å snorklade i en jättestengryta i storforsen, då en pojke frågade vad jag hade för specialdykardress… Hm… Kunde ju inte svara att jag inte orkar raka bikinilinjen å banta… Men han tyckte nog att tant aw var cool med sin dress, simfenor, snorkel å cyklop…
  Nu ska jag följa me gubben å dra ut en båt… Jobba, med andra ord… Å fota lite.
  Kram, skål å hej… /aw 🙂

 2. Svara

  Laila

  30 juni 2006

  Ja, det där med badkläder… inte lät det inte. Hoppas att du hittar ngt som passar:)
  Härligt med en myskväll ikväll!
  Kram Laila

 3. Svara

  "Ninni"

  30 juni 2006

  Bada… det gör jag oftast bara på rehab. I en baddräkt som ska tåla vattnet i bassängen. Har ingen större lust att ligga på en strand. Jag har också minst 20 kg för mycket. De 4 sista fick jag nu sen jag slutade röka. Huvva. Men jag kanske slipper lungcancer iaf eller Kohl. Får väl en hjärtinfarkt istället då… Nä jag struntar i att bada och sätter mej i skuggan iklädd piratbyxor eller kjol och ett linne.
  Kram!

 4. Svara

  Anki

  2 juli 2006

  Baddräkt var de ja!! Jag har några som ligger hårt förankrade i lådan. Använder mest bikini.
  Man klär lika bra i dem som kaninen i grodfötter.
  På tal om de, jag badade ju idag nej oj vad klockan var lite, i går blir det. Så skönt behövde redig avsvalkning efter ved – ta hand om, ja du vet.
  Nähä, nu får jag nog sova en stund. God morgon.
  oh kram från Anki

 5. Svara

  Bia

  2 juli 2006

  Ja tänk om man kunde lära sig att älska den kropp man fått…så mycket enklare allt vore då. Nu när jag tappat några kilo försöker jag acceptera de rynkiga låren och gäddhänget (som jag skaffat mig på både över- och underarmar… 🙂

  Ha det gott och simma lugnt!
  Kram/Bia

 6. Svara

  Tina

  2 juli 2006

  Du borde nog läsa artiklen i aftonbladet om myggfångare. Billig var den inte men det verkar funka!!
  Kram

 7. Svara

  mariannE

  2 juli 2006

  Låter härligt!
  Ha det så roligt med barnbarn och allt!
  Du vet varför jag inte orkar skriva mera men ville ändå kika in och läsa upp mej!
  kramar ( helt myggfria)/
  M

 8. Svara

  Tina

  2 juli 2006

  Nä då det finns kvar:
  http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,850609,00.html
  Kram/Tina

 9. Svara

  Pia

  2 juli 2006

  Jo du det är ett litet helsike vart år när den där badsesongen anländer. Jag har mest bekymmer med behån, då mina tuttisar krymt en hel del på de sista åren..Storleken runt om måste man ju ha ändå. Är inte så smal runtom mej annars. Kuporna måste vara små och nu helst med något tunt lager i..Storlek 36 eller small, men sen då runt om ryggen. Jo visst de brukar töja sej efter ett tag. Har haft en i två år nu som först var utan inlägg, för då kunde jag ha det. Sen skaffade jag något sidinlägg för just behåar. Nu provade jag en som jag köpte i fjol och den passar perfekt liksom byxorna. Sen är det ju det där med lilla kalasisen som spökar vilt ibland och alltid nästan då den ska visas upp offentligt eller man ska ha något som sitter åt lite till fest.. Så är det, men idag när jag vaknade så skötte sej maggen perfekt och blev som ett trollslag platt som en pannkaka.. Nja inte riktigt för det är den aldrig nu för tiden.. annat var det förr. Vi har varit på stranden intill havet mest hela dagen idag och jag har känt mej bekväm nästan hela tiden faktiskt. Vädret var så där.. strålande sol här i stan, men då vi kom närmare kusten så låg dimmorna där. Det kom sen en sol som var strålande och det blåste så där behagligt, vattnet höll sina 18/19 grader tror jag. Men sen kom dimmorna igen och igen.. så höll det på, men det var ändå en skön dag på stranden denna söndag. Var därefter och åt en god laxforell.. Nu ska jag vara i stan en hel vecka, mannen velar på att ta semester efter denna veckan i två veckor eller inne i Augusti 15. Han har ju nyss fått jobb, så det blir så.. trodde inte han skulle få något alls. Nu är frågan när han ska ta den… Kan ju bli hur varmt och klibbigt som helst i Augusti me och då kan det vara skönt att slippa rabatter, buskar gräsmattor fullt påklädd i värmen. Vi får se, men han måste bestämma sej i morgon..
  Ha de nu så gott och hoppas bikinin kommer och att den passar dej. Visst kan du ha bikini, ingen baddräkt det är för obekvämt.
  Shorts och påklätt kan man ha i stan, men vid vatten.. nej där har alla sina olika fugurer och vi är som vi är.. Storleken på kroppen spelar väl ingen som helst roll, du skulle bara sett vad jag sett..
  Sen är det ju upp till var och en hur man trivs..
  Kram på dej

 10. Svara

  Monica

  3 juli 2006

  Ja tänka att det ska vara så svårt med att få en bra bikini. Jag skulle också behöva en ny.

  Lika varmt i dag – vet inte riktigt vart jag ska ta vägen känns det som. Får nog leta upp en skuggig plats ute på “holmen”

  Kramen

 11. Svara

  Doris

  3 juli 2006

  Usch ja, jag var precis och köpte en ny baddräkt ( inga bikinisar här tack, så roligt ska vi inte ha ;-)! )ville ha en med BH (nästan) inuti men det hade de inte i affären utan de hade alla en sorts skärning under bysten som skulle hålla uppe brösten (hmm..)jaja, jag köpte en för 700 sek ( de kostade alla det samma) gick glad och nöjd ut ur affären och in i nästa affär där man hade EXAKT den sortens baddräkt som jag hade velat köpa från början!!!! Men jag tänker inte irritera mig över det, folk får bara tåla mina hängbröst…¨
  Kom hem från Reykjavík sent i gårkväll, det var såå härligt att få vara så länge hos sonen och barnbarnen, skriver mer om det i min blogg ;-).
  Sköt om dig!
  Kramar, Doris

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 38
 • 172
 • 1 654 285
 • 5 125
 • 66 098
Sök här