Bara trams…

Nu gör jag helst som djuren, lägger mig platt nära fläkten

Den här pojken har det jobbigt så det blir bara korta promenader..

Grannsamverkan, vi rastar jyckarna tillsammans, det blir mycket trevligare..

Tungan kan inte hänga så mycket längre nu…

När jag sitter på min uteplats hör jag tornfalkarna som bor högst upp i tallen, försöker fånga boet på bild..

Plötsligt ser jag att mamma flyger iväg och försöker hänga med..

Ja det gick ju bra det här! Nu ger jag upp…

Den här lilla violen visar en enorm växtkraft, hur har den kunnat ta sig upp här tro, jag får hålla mig till stillastående fotomotiv i fortsättningen..
Sluttramsat för idag, over and out från pörtet

4

12 Comments:

 1. Jag gillar ju trams, jag ;) Det är synd om djuren nu fast våra katter är ute väldigt mycket men jag vet var dom håller hus och där är det skuggigt och svalt, Artemis däremot föredrar att ligga inne och det förstår jag!
  Tornfalken är inte så lätt att fota…speciellt när den flyger men snart kanske den sätter sig så du får ett pangfoto!
  Kram på’re goa Paula!

 2. Inget trams det där ju. Fina bilder och jag tyckte jag såg mamma fågel i suddigabilden. :D
  Violer och stemor/penseer har en växtvilja och styrka som är enorm. Ha en sköner kväll :D

 3. Ja penséer de frösår sig lite varstans- men det där tar nog rekordet =) Inget trams här härliga bilder på pälsälsklingarna och hinna med att fota en fågel i full galopp det är inte lätt. Idag sjönk temperaturen och regnskur efter regnskur har avlöst varandra. Ha det gott! Kramen

 4. Samma väder som hos LillaSyster även här. Första bilden visar ren njutning. Å för att vara en så liten hund så har Daniel faktiskt en väldigt lång tunga som han gärna visar;-)
  Ta med dig en vattenflaska åt honom (och dig) så går det kanske lättare i värmen. Pensén visar verkligen växtkraft. Undrar om den växt från marken och upp, eller om den bara dök upp sådär. För den måste väl ha jord att växa i antar jag.

 5. Stackars Daniel det är inte lätt i värmen. Jag har svalt i lägenheten speciellt sovrummet så där ligger Minton gärna. Fånga fåglar på bild är inte lätt.
  Kramar från oss

 6. Väldans låååång tunga det där! Och flykten fångade du ju, även om fågeln försvann.
  Men nu hoppas jag värmen har lättat litegrann!

 7. Förstår att det blir kortare promenader nu när det varit så varmt. Bra att vila sig i form och där det är svalt.
  Tycker du jobbade på väldigt bra bra för att kunna ge oss några bilder där tornfalken medverkade. Men den ville inte vara med på bild.
  Och att försöka sig på en utmaning är mycket värt.
  Det gör ju faktiskt den lilla violen också. Men lite lättare att få med på bild.
  Kram!

 8. Jag är inte alls avundsjuk på den värmen som verkar ha parkerat hos dig – här är lagom skönt och igår fick vi några små skurar med duggregn – inte blev det mycket i regnmätaren, men skönt ändå.
  Spännande med tornfalken, men inte lätt att få den på bild – snygga försök i alla fall :)
  Vilken växtkraft … och viket konstigt ställe att slå rot på!
  Ha det gott!
  Kram

 9. Men nu har du väl fått det lite svalare och lite regn, eller? Jag har också svårt för värmen, vill inte att det ska vara så varmt att jag tvingas vara i skuggan utan vill kunna vara i solen. Konstigt ändå hur man vänjer sig. Minns ju hur det var 36 grader och mer förra sommaren ute i Europa … Hu!
  Så spännande med tornfalkar nära!
  Tack för dina alltid så rara kommentarer <3

 10. Oj vad fint du fångade tornfalkarna på bild! HAHA! Men du visade i alla fall hur vackert blå himlen är där hos dig :-D

  Ha det gott framför fläkten!

 11. Kicki Fredlund

  Vadå trams?
  Hundarna har haft det jobbigt i värmen, men igår slog det om rejält när regnskurarna kom.
  Regnat som attan här i natt och nu är det betydligt svalare igen med 14 grader.
  Kram

 12. Jag har inte lika lång tunga som hänger utanför munnen men jag förstår ändå hur Daniel känner det. Men jag kan välja att gå ut tidigt på morgonen och sedan hålla mig undan hettan. Det är svårt att göra när man är en liten vovve som behöver ut för att uträtta behoven. Flygande fåglar är inte lätt att fånga på bild men det är bara att försöka igen :D
  Kram

Kommentera