Dammat av mina gångstavar!

Idag var det tänkt att Daniel och jag skulle slå följe med Sanna och Eros på en långpromenad.
Men i förmiddags upptäckte jag att Daniel var irriterad i ett öga. Han blundade med ena ögat och det enda jag kunde göra var att försiktigt badda med ljummet vatten.
Eftersom det åter var blåsigt så beslöt jag att han skulle få stanna hemma och vila.
Då passade jag på att ta med mig stavarna som fått stå och vila hur länge som helst..det var inte så ofta jag gick stavgång med Blinka.

Fina Eros har mycket att upptäcka av världen, han har hittills i sitt liv mest suttit i en hundgård…

En vän visade bilder på vackra blommande magnolior idag, jag kontrade med att hon inte har myrar och kärr att bedåras av, haha

På väg upp till vildmarkslekplatsen ser jag ett riktigt spökträd

Lite osäker som han är så får man uppmuntra Eros till att våga testa nya saker, till exempel att hoppa på stenar vid vatten, och det gick jättebra!

Visst ser han nöjd ut!

Nästa utmaning var mycket tuffare, att gå ut på en gungande brygga! Han som knappt velat gå på träbroar.
Men nu tog han mod till sig!

Beröm, beröm och beröm, det går bättre och bättre, Sanna har bara haft honom ca en månad så det går verkligen framåt!

När vi åter var hemma fotade Sanna en riktig surkäring…

Nu återstår att se om jag får träningsvärk i armarna, det var riktigt skönt att ha stavarna som hjälp och stöd för benet.

En positiv dag även idag, det tackar vi för!

6

13 Comments:

 1. Härliga bilder Paula. Skönt det inte var så farligt med Daniels öga. Men man blir orolig. Han blir modigare och modigare den finingen Eros. Inte är du surkäring heller :D Du är Paula i Pörtet. Så det så. Var rädd om dig.

 2. Stackars Daniel som fick problem med sitt öga. Eros är jätteduktig som har lärt sej så mycket. Surkärring tycker jag absolut inte du är. Mystant som älskar djur passar bättre.
  Kramar från oss

 3. Vilken fin runda ni fick och jättebra att du kunde ha med stavarna som stöd. Får du träningsvärk så vet du ju i alla fall vad den berör på. Trist med Daniels öga men säkert bra för honom att slippa blåsten.
  Så roligt med Eros och att han blir mer och mer trygg och säker på sig själv. Härligt.
  Jag tycker inte alls du ser sur ut. Håller helt här med Minton.
  Tycker du ser småbelåten ut.
  Kram!

 4. Jättefina bilder och suveränt underhållna gångvägar. Eros har ju ett namn som förpliktar om man säger så;-) Är han en schäfer eller en blandning mellan schäfer och siberian husky. Tycker hans ansikte är inte helt “original” för en schäfer.
  Tycker inte alls att du ser ut som en surkärring. Du ser riktigt god och trevlig ut enligt mig:-)
  Kul förresten att du kan gå längre sträckor igen med det skadade benet. Smart med gåstavar, de ger ju en viss trygghet.

 5. Perfekt med stavar nu när benet på rehabträning =) Stackars lillprinsen, hoppas att det är bättre idag. Ha nu en fin fredag, här är det mot jobbet som gäller – men jag är glad för att det finns jobb i dessa tider.

 6. Daniels öga mådde säkert bättre att få vara inne när det blåste hårt utanför. Hoppas att allt är ok med honom idag.
  Jag tittade och tittade men inte såg jag någon surkärring inte. Stod hon bakom dig Paula? :)
  Så vacker Eros är och så skönt att han har fått det bra och får förståelse. Mitt hjärta blir varmt.
  Ha en fin dag och klappa dina pälsklingar!

 7. Godmorron Paula :) Eros har fått ett lyckligt och kärleksfullt liv, det märks tydligt, så underbart <3 Sen är det ju så, att allt har sin skönhet, magnolior sin och myrar sin ;) Myrar och kärr är fantastiskt vackra när det blommar, fullt av vita dammvippor :) och förhoppningsvis hjortron <3
  Lille Daniel då, hoppas det går bra med ögat, blåsten är ju inte så bra med ett irriterat öga :/
  Ha en fin fredag goa du, kram på're

 8. God förmiddag Paula! Vilken härlig promenad och så duktig han var fina Eros! Ja, du också var duktig! Hoppas Daniels öga är bättre idag!
  Kram

 9. Vilken härlig promenad du tog med mig på – tack för det! Vår promenadväg i garaget är jag rätt less på vid det här laget…
  Jag tycker att bilden på dig är jättefin! :-)
  Hoppas att Daniels öga är bättre nu så han också kan få komma ut och röra på sig.

  Ha en fin fredag!

 10. Stavar ja! Det har jag ju tänkt skaffa ända sedan förra vintern. Då försökte jag åka skidor när snön nästan hade tagit slut, så jag tog av mig dem och fortsatte med bara stavarna. Då upptäckte jag att det både är skönt och effektivt att gå med stavar och tänkte att jag ska skaffa mig riktiga gåstavar. Vilket alltså inte har blivit av – ännu. Tack för påminnelsen!

 11. Jag blir så glad när jag får ta del av solskenshistorier som gäller djur. Lyckliga Eros som har fått ett bra liv med mycket spännande att upptäcka och en matte som visar och lär honom att våga :D
  Härliga bilder från er sköna promenad och jag kan inte se någon surkärring någonstans…bara en väldigt nöjd och belåten kvinna :)
  Kram

 12. Om Daniel fortsätter att blunda med ögat, så har han ont och behöver ögondroppar.
  Det är allvarligt med just ögon, sår där förvärras ofta snabbt.
  Vad har hänt med den skrajsna hunden? Han ser ju vuxen ut.
  Kramen

 13. Du har ju helt otroligt fina ställen promenera på.
  Inte är du nån sur-käring inte!
  Kram.

Kommentera