Bloggen

Det kom en utmaning…

Av
den
29 januari 2006

Ja, från två håll faktiskt, dels av Monica och dels av Pia
Och uppgiften lyder:

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i ditt meddelande.

Här är mina fem ovanor:

1. Jag biter på naglarna, och använder dessutom nagelsaxen till att klippa bort skinn runt naglarna…
2. Jag måste alltid ha en Fishermans friend i munnen när jag röker….
3. Min favoritdryck är öl direkt ur burken o till den en whisky ur snapsglas…
4. Kliar alltid loss en sårskorpa i huvudsvålen, så den aldrig får en chans att läka…
5. Ogillar ljud av de flesta slag, o älskar tystnaden! Och du, man KAN HÖRA TYSTNADEN!

Nu vill jag höra om era ovanor. Så jag skickar utmaningen vidare till:

Min dotter Saija
Min syster Tette
Min systerdotter Zabina
Marianne
Anki

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Monica

  30 januari 2006

  Gomorron!

  Just ja, jag skulle ju kunnat skriva att jag absolut inte kan äta salt då jag röker. Man skulle säkert kunna komma på hur många punkter som helst av egenheter.

  Ha en bra vecka
  Kram Monica

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 430
 • 574
 • 1 610 340
 • 5 044
 • 65 062
Sök här