Bloggen

En vårdag i Falun

Av
den
18 april 2011

Det blev en söndag bland ungar o hundar och trevliga människor

I underbart vårväder var jyckarna ute i en liten inhägnad, “brorsan” Maxi, sonen Diino, “kusinen” Daniel och Blinka längst till höger

Lilla söta Candie-mamma hade inte ro att vara ifrån sina veckogamla bebisar mer än korta stunder.

Vi intog de obligatoriska påskäggen utomhus, ja inte godisägg utan riktiga hönsägg med lax- och romfyllning.
Saija hade besök av Milo och Anna, bloggkompisar från västkusten.

Två söta som blir bländade av den starka vårsolen

Liten Daniel vandrar från famn till famn, hur gullig som helst, men hund? Njae vette sjutton om jag tycker han är, hihi

Påskveckan har börjat med strålande sol och en frisk fläkt från västan. Jag kan från mitt fönster vid datorn följa hur isen släpper sitt grepp om ån, det är stor skillnad timme för timme.

Hur ser er påsk ut, ska ni mumsa godis, jobba i trädgården, åka bort eller får ni besök av tjocka släkten?
Vi drar norrut mot Umeå i slutet av veckan

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Nilla

  18 april 2011

  Min påsk blir ingen påsk alls. Jobbar i början på veckan, ledig torsdag, sen går jag på fred natt och jobbar hela påsken. Men som jag brukar säga, någon ska göra det också. Värre är det för dem som ligger där jämt och är svårt sjuka. Jag får i alla fall åka hem och sova emellan passen. Och när jag vakar av på annandag påsk så ska vi i alla fall ha lite påsklunch hemma hos dottern. Så lite påsk blir det ju i alla fall. Hoppas att ni får en trevlig påsk.
  Kram

 2. Svara

  Mia

  18 april 2011

  Hoppas att vädret håller i sig över helgen, med undantag för blåsten! Den får gärna avta…
  Vad söt han är lille Daniel, för liten är han minsann! :-))
  Ha det gott i Pörtet *L*

 3. Svara

  åsa

  18 april 2011

  Så trevligt ni verkar ha haft det i solskenet, det var ju jättefint väder igår med varma vindar (till skillnad från idag) och så synd att det inte passade med besök..
  Men, det “går ju fler tåg”!
  Ha dé!/Kram

 4. Svara

  annette

  18 april 2011

  Härlig dag med sol och värme fick Ni, kul för Blinka oxå att få träffa lite hundkompisar kan jag tänka mej!
  Blev sugen på ägghalvor nu, men det får bli ett vanligt kokt ägg, har inget godis att lägga på;)
  Påsken blir lugn på hemmafronten till att börja med, sedan semster hela veckan efter, håller vädret i sig så blir det en tur till Skånelandet, väljer södeerut istället för norr där det är kallt och eländigt;)
  Ha det gott!

  Kramen!

  annette

 5. Svara

  Malin

  18 april 2011

  Åhh vad fin bild på Candie m valparna. MYSPYS!!

  Vi åker upp till stugan men är inte lika länge som vi brukar, tyvärr går det inte att skidra o köra skoter längre. Den här perioden är alltid lite blöt o grå o trist innan våren tar fart ordentligt.

  Kan jag inte få låna med Torsten när vi ändå tar varsin kvast, eller måste det vara en svart katt? 😎

  Kram

 6. Svara

  Anette Lillatanta

  19 april 2011

  Vad mysigt ni har det i vårsolen. Här njuter vi med så härligt.Mina hunsar är en eurasier tik på 6 år och en pomeranian tik på 7 år.verkar som om du har huset fullt av dem med. min påsk blir här hemmavis vi har huset fullt av ungdommar denna vecka 7 st men bara tre är våra egna. men påskmiddag hos min mamma och hos min mans föräldrar blir det. ha en skön påsk 😛

 7. Svara

  Britten sa

  19 april 2011

  men å vad sybnd om ni inte kommer upp till Umeå..jag håller en tumme.. Ser också att liten katt varit på utfykt..tur att han kom till rätta.
  Så så söta alla hundar..men jag håller med …liten hund söt men för mig får nog hunde n vara liiite större….Molly är så lycklig att jag är hemma så jag får inget gjort..Du undrar om jag jobbar bara helger..nä jag jo´bbar en hel del kvällar också men faktiskt mest helger….ha det bra nu och GLAD PÅSK

 8. Svara

  Malin

  19 april 2011

  Kikar in för att önska Er alla både två och fyrbenta en GLAD o SKÖN PÅSK!

  Kram Malin

 9. Svara

  Kersti

  19 april 2011

  Jag jobbar nu i veckan men sedan blir det nog torpet om vi är friska. Har fått en släng av vårförkylning, inte kul. jag ska gå på vernissage på Fotografiska på torsdag kväll, hoppas få med mig äldsta dottern. men det är sånt man aldrig vet så här långt i förväg 😉 .
  Godis har jag redan mumsat alldeles för mycket. Vi fick ett påskägg stort som jag vet inte vad av ortopederna vi samarbetar med det var säkert 5 kg godis i det. En hel del gav vi till ungarna på skolan med det blev mycket kvar i alla fall.
  Ha en riktigt skön helg men att åka ännu längre norrut är du redan trött på värmen :).
  Kram

 10. Svara

  Christina

  19 april 2011

  🙁 Vad avundsjuk jag blir när jag ser de små valpisarna.Varje gång jag tror Bea ska till att löpa så får jag tji 🙁 Men enligt mina beräkningar så ska det ske nu i dagarna.Fast jag tror att hennes antibiotikakur kanske försenat det hela.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 40
 • 172
 • 1 654 287
 • 5 125
 • 66 098
Sök här