Fem en fredag

Fem en fredag # 12 Väntan

Av
den
20 mars 2020

Tema: väntan

Vad väntade du senast på?

Inte vad, utan vem! Daniel kan gå och nosa i sin egen lilla värld precis hur länge som helst….men nu då jag har ett ben stelt som en telefonstolpe så har jag inte heller så bråttom..

Är du den som får vänta eller blir väntad på?

Jag är ofta den som får vänta, är alltid tidigt ute, ibland rent löjligt tidig…som när jag står på busshållplatsen en kvart för tidigt..

Vad gör du vid ett tomt övergångsställe när det är rött?

Rött??? Vi har inte ett enda trafikljus på orten! Men okej, jag fattar, när jag är i stan finns ett par stycken, och eftersom jag numera är en lantlolla som inte är van vid trafikmängden så står jag snällt och väntar

Låter du folk gå före dig i en kö?

Ja, det händer. Om jag har veckohandlat och kunden bakom i kön står med ett par grejer i handen så får hen självklart gå före!

Hur är ditt tålamod gällande telefonköer?

Obefintligt! I bästa fall kan man istället gå in på myndighetens/företagets hemsida och chatta. Om det är kö i chatten kan man göra annat medan man väntar..

Med ett par frusna små tussilagon önskar jag dig en trevlig helg!

Flera som deltar i fredagstemat hittar du som vanligt hos Elisa

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  bpz3

  20 mars 2020

  Skrattade gott över frånvaron av trafikljus på din ort. Antar att ni inte ha rulltrappor heller;-)
  Skrev också “obefintligt” som svar till sista frågan. Använder chat ibland och fått bra hjälp faktiskt.

 2. Svara

  Mia Halvarsson

  20 mars 2020

  I väntans tider…..finns det inte en skymt av vår här än! Jo, nu ljuger jag för även om det är kalla nätter och tidiga morgnar så blir det dagsmeja på dagarna och det är bara så härligt <3
  Kram på're <3

 3. Svara

  Geddfish

  20 mars 2020

  Att chatta är OK, det har jag gjort många gånger, det går mycket fortare!
  Trevlig fredag nu, fina!

 4. Svara

  Minton

  20 mars 2020

  Att vänta på en lurvig pojk som måste lukta på alla grenarna på busken känns igen.
  Ha en fin helg .
  Kramar

 5. Svara

  Ditte

  20 mars 2020

  Så fina bilder som ackompanjerar svaren på frågorna. Roligt att läsa dina svar och i flera känner jag igen mig. Vad gäller trafikljuset så fick jag mig ett gott skratt.Här vet jag exakt hur lysena ter sig och hur de är inställda . Inte alltid jag väntar på grönt.
  Varm kram och god bättring.

 6. Svara

  A ROOM OF MY OWN

  21 mars 2020

  vitsippor och vårlök har vi hittat men hästhovarna tycks ha flyttat från sina vanliga ställen. härliga bilder som vanligt

 7. Svara

  Anki

  21 mars 2020

  Härliga bilder och svar som liknar hur jag skulle svara … ja, just nu väntar jag mest på att Björn ska synas till igen …
  Ha en fin lördag!
  Kram

 8. Svara

  Fröken Christina

  21 mars 2020

  Vi har två trafikljus hos oss. En i olycksdrabbad korsning. Den andra vid en skola. Så jag stannar nog vid den första oftare. Speciellt om det är mörkt men inte alltid. Den andra bara om det finns barn.

 9. Svara

  Ama de casa

  21 mars 2020

  Vänta på busshållplatsen en kvart? Skulle det vara löjligt tidigt? Själv har jag ett par gånger lyckats komma med ett flygplan som går innan det jag egentligen siktade på, och flygplan går inte direkt varje kvart… 😉

  Hoppas benet går åt rätt håll – i dubbel bemärkelse.

 10. Svara

  ibod11 - Ingrid

  21 mars 2020

  Bra att du ändå klarar av små promenader, även om det är både stelt och ömt. Jag är också en väntande person. Jag är alltid ute i alldeles för god tid. Om jag kommer för sent till något då har jag en väldigt god anledning.
  Härligt våriga bilder på natur, en springande vårglad Daniel och en liten sol i form av en tussilago 😀
  Kram

 11. Svara

  Åsa

  21 mars 2020

  Hunden och jag får vänta på katten ibland när hon är med på de kortare promenadrundorna, men i stort sett är hon väldigt följsam, precis som en hund. 🙂

 12. Svara

  LillaSyster

  21 mars 2020

  Nu på en gång ringer du sjukvården om din vad ff är svullen- läste just det på en blogg i din kommentar. Ta inga risker, den där lårkakan är inte att leka med.

 13. Svara

  Hanneles bokparadis

  21 mars 2020

  jag tycker inte om att låta människor vänta på mig

 14. Svara

  Karoleen

  21 mars 2020

  Sicken söting Daniel är! Hundar kan ju verkligen konsten med att njuta av en promenad. Min Max skulle ta flera timmar på en 15 min promenad om han fick. Men jag tänker på det som att det är hans tid att kolla av sina meddelanden. Typ sms, facebook och instiftan i varje buske, stolpe och grip ? Då blir det lite lättare!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 562
 • 574
 • 1 610 472
 • 5 044
 • 65 064
Sök här