Fem-en-fredag # 23 Subjektivt

Fem-en-fredag # 23 Subjektivt

Bilderna till dagens frågor har inget med ämnet att göra, men alla gillar väl vackra sommarbilder?

Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?

Jag är en rätt öppen person som delar med mig av det mesta, och det jag inte delar gör jag inte här heller, tihi

Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?

Vad jag jobbat med, eftersom jag provat på en del olika sysslor i arbetslivet

Hur skulle du beskriva din fritid?

Hela min tillvaro består numera av fritid, jag ägnar mig åt strövtåg i naturen med hunden Daniel, fotografering, bloggen, läsning, korsord, och nu hoppas jag kunna lägga till även att umgås med familjen då jag äntligen bor lite närmare!

Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?

Pengar och politik

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är en impulsiv, lättsam, oftast hjälpsam slarver som gärna försöker göra ett gott intryck men ändå egentligen struntar i vad andra tycker!

Flera temabloggare hittar du hos Elisa

Trevlig sommarhelg till dig som tittar in!

4

20 Comments:

 1. Lycka att bo nära familjen.

 2. Härliga bilder. Och mycket av det du säger här stämmer på mig med. Men jag diskuterar inte religion heller så väl som politik och pengar.
  Men kaffe kan jag prata om, och nu blir det en kopp. Ha en fabelaktig fredag nu. Kramen.

 3. Lättsam slarver, det gillar jag. Är nog mer smårolig och lite tystlåten i vissa situationer. Vilket i och för sig, en del inte skulle hålla med om. Kanske för att jag tar mycket plats, då jag säger vad jag tycker. Innehållslöst småprat, det har jag inte mycket till övers för. Kram!

 4. Härliga bilder och härliga svar. Kan känna igen mig i några av dem. Detta att fråga vad någon arbetar med tycker jag är ett oskick. Har aldrig varit med om att någon utomlands i början av ett samtal frågar var jag jobbar med. Och jag frågar inte heller. Vill någon berätta är det ju en helt annan sak. Minns att jag en gång i mitt tidiga yrkesliv, var sådär en 23 år, satt bredvid en man i ett flygplan som undrade vad jag jobbade med. Svarade genast att jag var “direktör” i redskapsbranschen. Helt sant för jag var gymnastikdirektör. Och samtalet slutade där.
  Så fint för dig nu att bo närmare de “dina”- Gläds med dig.
  Religion, politik och pengar diskuterar jag inte heller i mingelsammankomster .
  Stor kram och hoppas du har det bra-
  Ser fram emot fler bilder från din nya trakt. Ja, text också.

 5. jättefina bilder! så skönt att ha flytten avklarad. politik försöker jag också undvika att diskutera. det kan bli väldigt fel. ha en skön helg!

 6. Tycker dina svar stämmer bra med vad jag skulle svarat. Politik, religion och pengar diskuterar jag aldrig.
  Kramar från oss

 7. Fantastiska bilder. Fin gärdsgård. Och olvon, som verkar ha bundit sig själva till en krans. Vilka fina omgivningar du hamnat i!

 8. Som sagt….vackert så att det nästan gör ont.
  Det kommer att bli toppen för dig att bo närmre familjen. Trevlig kväll!

 9. Mirjam Halvarsson

  Jag älskar dina bilder <3 och detsamma gäller för dina svar <3 Kram på're!

 10. Så jag skrattade åt ditt svar till sista frågan – hahaha:-)
  Sedan ska du få en stor komplimang för dina bilder, för jag antar att du har tagit dom alldeles själv och inte plockat hem dom från din “hovleverantör”. Bilderna är fantastiska:-)
  Du kommer stortrivas i ditt nya pörte och jag ser redan nu framemot att få följa med dig på alla nya strövtåg:-)

 11. Man blir litt bedre kjent med hverandre med disse fredagsspørsmålene. God helg!

 12. Hmm, nu vet man hur man ska uppföra sig och diskutera när man träffar dej ;-). Mycket bra. Härliga bilder, kameran går varm här också.
  Ingen fisk idag men vi fick vara ute en bra stund i allt det vackra.
  Trevlig helg.

 13. Jag gillar din beskrivning om dig själv, du låter som en person som man vill umgås med! Hoppas flytten gått smärtfritt och du kan umgås med dina nära och kära så mycket du vill!

 14. Fantastiskt vackra bilder av otroligt skön natur! Och härlig beskrivning av dig själv!!
  KRAM/Susie

 15. Braiga svar och vackra sommarbilder. Sitter här med ett stort leende på läpparna :-)

  Ha en härlig lördag!

 16. Helt rätt: alla gillar vackra sommarbilder. Som dina!

 17. Tack för kommentaren i min blogg!
  Fina bilder du har lagt upp! Mysigt!
  Dessa frågor var svåra att svara på men roliga!

 18. Man måste ju fnissa lite och gilla dig när man läser svaret på sist frågan. Ganska fint att ha fixat flytten eller hur? Vi har det gott vi vars hela tillvaro numera består av fritid :) Ha en bra söndag!

 19. Bra svar och framför allt jättefina bilder. Självklart gillar jag sommarbilder och särskilt om det är natur och djur som visas. Daniel är alltid söt och kul att se och de små gässlingarna är bara sååå söta :D
  Kram

 20. Pingback: Fem en fredag v. 24: Incheckning - elisamatilda.se

Kommentera