Fem en fredag

Fem-en-fredag # 50 Sen / Färgsprakande fredag

Av
den
15 december 2023

#50 Sen

Har du någonsin missat något inbokat?
I så fall är det så länge sedan att jag förträngt det

Vad är vanligtvis anledningen till att du är sen?
Försenade bussar!

Vad har du nyligen blivit klar med innan utsatt tid?
I år var jag tidig med julkorten

Vad har du för strategi för att inte vara stressad?
Som pensionär slipper jag stressa, samtidigt kan jag bli stressad av minsta lilla struntsak…

Vad väntar du på?

nya året 2024 som jag hoppas blir bättre för oss alla än det här turbulenta året som varit.

Du hittar flera temabloggare hos Elisa

Mina bidrag till färgsprakande fredag har jag fotat på biblioteket igår!

Trevlig tredje advent till dig som tittar in!

TAGS
16 kommentarer
 1. Svara

  A Room of my own

  15 december 2023

  det var verkligen färgsprakande! fina färger. jag blir stressad när andra drar ut på tiden. jag vill alltid vara i god tid. jag gillar ställtid. trevlig helg!

 2. Svara

  Kina

  15 december 2023

  Det är bra med förträngning ibland! Jag kan inte heller komma på något inbokat som jag missat! För övrigt så påminde du mig om julkorten! Dom ligger och väntar på att bli skrivna! Tack! Fråga fyra håller jag helt med dig om! Men vi knyter näven och slappnar av, eller hur! Kram och trevlig helg!

 3. Svara

  Minton

  15 december 2023

  Färgglada teckningar från biblioteket. Tråkigt när bussarna är sena. Hoppas på ett bättre 2024.
  Kramar från oss

 4. Svara

  LillaSyster

  15 december 2023

  Vilken fin 2024 skylt =) och färgsprakande målningar på det – toppen!
  Ha nu en fin tredje advent du också. Kram

 5. Svara

  Hannas krypin

  15 december 2023

  Är man beroende av buss som färdmedel är det lätt att bli sen om bussen inte håller tiden.

 6. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  15 december 2023

  Jag är alltid alldeles för tidig till alla möten men man vet ju aldrig, jag kan ju hamna bakom en traktor om jag åker bil eller bli tvungen att stanna vid en järnvägsövergång om jag går 😀 Det kan finnas många hinder längs vägen.
  Jag har också fått iväg de få julkort jag skickar och i år kommer det ett även till dig 😀 Tack så hjärtligt för den fina julhälsning jag fick från dig igår. Fint kort och god choklad (men väldigt dyr). Den ska jag äta med andakt och avnjuta i små portioner 😀
  Kram

 7. Svara

  Hanneles bokparadis

  15 december 2023

  struntsaker kan stressa en

 8. Svara

  Mia

  15 december 2023

  Färg, färg, färg….jag älskar färg! 😀
  Stress, stress, stress……jag ogillar stress!
  Idag blev jag lite stressad faktiskt, när det händer oväntade saker som ställer allt på ända då går pulsen upp, logistiken funkar inte men oftast löser det sig 🙂 så ock idag, kram på’re

 9. Svara

  BP

  15 december 2023

  Fina, färgglada tavlor på biblioteket. Skrattade gott när jag läste att du också varit tidig med julposten. Det var jag också, ironiskt nog. Och i ditt fall gjorde PostNord sitt jobb, vilket de inte gjorde hos mig.
  Stressa har jag aldrig gjort, inte planerat nåt heller. Märkte ganska tidigt att varken det ena eller det andra ledde till nåt vettigt i mitt fall. Det är så jag kom fram till mitt mantra – det ordnar sig alltid:-)

 10. Svara

  Anki

  15 december 2023

  Härligt färgsprakande tavlor som man blir glad av.
  Jag är sällan stressad och om jag är sen så har jag “giltigt förfall”. Är numer oftast i god tid, men förr var jag tidsoptimist och ofta lite sen 🙂
  Kram

 11. Svara

  Åsa Danielsson (Angelgirl)

  15 december 2023

  Här var det härligt färgsprakande tavlor 🙂

  För egen del trots jag är sjukpensionär och varit hemma väldigt länge, så detta med tider är oftast en tidsoptimist, går/åker i sista minuten för det mesta även att jag försöker komma iväg i god tid. De gånger jag lyckas så kan jag oftast sätta mig ner och läsa nån tidning eller göra något annat innan det är min tur – beroende vad det gäller!

  Önskar dig en fin helg!
  Kram

 12. Svara

  Susjos

  15 december 2023

  Härligt färgsprakande på biblioteket där!
  Ser fram emot livet som pensionär med en massa fritid, men man kan säkert bli stressad då också!
  Jag är lite som dej ibland, går så tidigt till busshållplatsen så jag får stå och frysa istället, men gillar inte att vara sen!
  Ha en fin tredje advent!
  Kram!

 13. Svara

  Anna i Portugal

  16 december 2023

  Jag hoppas också på ett bättre 2024. Är i princip aldrig sen. Väldigt fina teckningar på biblioteket, de lyser upp fint tillsammans med alla böcker.

 14. Svara

  Anna-Lena

  16 december 2023

  Jag brukar infinna mig i god tid, när jag har tider att passa. Kanske alltför tidigt ibland, så jag övar mig på att komma lite lagom tidigt.

 15. Svara

  Carita

  17 december 2023

  Det var en massa fina små konstverk i underbara färger som gör en glad så här vintertid.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 162
 • 189
 • 1 654 996
 • 5 128
 • 66 118
Sök här