GemsWeekly

Gems Weekly # 21

Av
den
25 maj 2018

Tema: rökt

Hur många tolkningar jag än tänker på så måste jag ta upp den allra viktigaste i mitt liv!
Ett magiskt datum 21 november 2010, då var det slutrökt!

D-dagen!

Flera tolkningar hittar du genom att klicka på hjärtat

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  BP

  25 maj 2018

  Stort GRATTIS till att ha varit rökfritt i åtta år! Den viljestyrkan har inte jag tyvärr. Har rökt sedan jag var 17 och njuter fortfarande av det. Korkat – visst! Jag har nog rökt bort minst en villa i Djursholm. Men jag njuter. Å då jag inte har några andra laster så fortsätter jag. Väldigt korkat, jag vet.
  Ett perfekt bidrag till temat. Lika perfekt som Ankis!

 2. Svara

  Ditte

  26 maj 2018

  Bra jobbat! Verkligen! Och har man bestämt sig så…Jag har bara feströkt, så egentligen har h´jag varken börjat eller slutat. Stark vilja och eslutsamhet.

 3. Svara

  Anki

  26 maj 2018

  Visst kan vi sträcka på oss lite och känna att vi valde rätt som valde bort cigaretterna – det jag ångrar är att jag inte slutade tidigare – eller att jag en gång var så dum att jag började.
  Kram

 4. Svara

  Ama de casa

  26 maj 2018

  Duktigt jobbat! Själv la jag bort dom där pinnarna för tre år sen. Inlagd på sjukan med lunginflammation och bronkit var en “hjälp” på vägen.
  Fast jag fuskar med annan nikotin. Hoppas att snart kunna ta väck den med.

 5. Svara

  gemsofmylife

  26 maj 2018

  Det var en stor dag Så himla bra gjort att sluta upp med ett begär som man haft i flera år STARKT gjort och bra tolkning
  KRAM

 6. Svara

  Violen på Brandholmen

  26 maj 2018

  Beundransvärt, du måste ha en vilja av stål som lyckats sluta röka efter så många år!
  Stort grattis!

 7. Svara

  "LillaSyster"

  26 maj 2018

  Bra gjort Paula! Och du verkar då inte vara det minsta sur eller bitter utan en mycket frisk och levnadsglad tjej! Ha nu en bra kväll! Kram

 8. Svara

  ibod11 - Ingrid

  26 maj 2018

  Det är ett datum värt att fira 🙂 Jag har börjat och slutat många gånger, feströkt och semesterrökt. Dumheter! Jag vet inte hur det hade gått om jag inte hade varit tvungen för att få min lever. 1:a juli är det tre år sedan jag tog mitt sista bloss och jag vill inte dit igen. Nu har jag ju en väldigt bra anledning att låta bli 😀 Du var verkligen stark som klarade att sluta utan tvång 😀
  Kram

 9. Svara

  Lotta

  28 maj 2018

  Grattis till dit kloka beslut att inte få ett återfall utan holt dig rökfri. En av de bästa investeringarna för kroppen är att sluta röka. Jag slutade för måååååååååånga år sedan och det är jag så väldigt glad för. Dyrt, luktar pyton och sjukligt för kroppen.

  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 354
 • 450
 • 1 638 521
 • 5 097
 • 65 701
Sök här