God Jul

Efter en svinkall natt och morgon stiger temperaturen och Blinka slipper förhoppningsvis snart gå på tre ben och trippa medan ett ben värms i luften.
Roligt ser det ut, men det känns nog inte så behagligt, det blev svårt att få tid till att sätta ner rumpan och stå på alla fyra och bajsa…
Hade gärna fotat en hund som sitter på tre ben och bajsar, men så kul tyckte inte Blinka vi skulle ha det!

1

12 Comments:

 1. Det är synd om dom små hundtassarna i sån här kyla. Bara dom slipper köldkramp i fler än en tass i taget, för då kan dom inte gå.
  Va hade -19 i morse
  Julkram från oss!

 2. Huvvaligen! Jag vet en hel del – helt ofrivilligt – om hur det är att bajsa i obekväma ställningar efter sommarens eskapader med stomipåsen. Men då var det åtminstone varmt… ;-)

  Ha en fortsatt mysig julafton!

 3. Stackars lilla Blinka. Ruggigt kallt du har Kram

 4. Oj , så kallt! Förstår att blinka inte vill vara ute i kylan. Önskar dig och dina fyrbenta vänner det bästa och en riktigt God Jul. Ja, till alla dina vänner och de dina förstås…
  Stor kram!

 5. Önskar dig en fortsatt fin julhelg!
  Tycker synd om lilla Blinka i det här vädret. Det finns ju hundskor i och för sig…
  Har var det “bara” åtta minusgrader, men nu har tempen “stigit” till minus 4,4. Det finns hopp alltså. Hoppas även du har fått varmare nu,

 6. Ho Ho Ho från Solna!
  God fortsättning på julen!
  Hua att bajsa i den kylan….men fint med alla snö :-D
  Ha en fortsatt skön julhelg!
  Godnattkram!

 7. Haha, nej det hade inte varit riktigt respektfullt att fota henne i den situationen ;)
  En riktigt god jul till dig och alla dina djurvänner ???

 8. Stackars lilla Blinka. Vi skulle få lite mildare nu, det kanske ni också får. men så härligt med en vit jul!! Tusen tack för julhälsningen! Den gjorde mig glad. Jag har helt enkelt låtit bli att blogga, och allt annat vid datorn, för att bli bra i armarna. Har ju haft problem sen januari och nu vill jag bara få bort det helt. Tänkte att jag skulle gå in och skriva ett jul-inlägg men så blev det inte av. När man inte bloggat på länge kommer man liksom ifrån det. Jag får satsa på ett nyårsinlägg, ett avslut på detta år. Önskar dig en fin fortsatt julhelg! Och självklart ett fantastiskt 2019! Stor kram!!

 9. God juldagsmorgon.
  Hua har ni så kallt, här var -7 igår på morgonen men sedan gick de upp till bara några minusgrader. De biter gott i kinderna när man är ute och traskar med hunden.
  Firandet här gick bra, jag fick inte vara med när allt lagades och skulle fram men lite vid bortplockandet :) så ja, de såg till att jag höll mig borta, både gubben o ungarna.
  Man är lite hjärntrött som de så vackert sa på lasarettet, men annars tycker jag att jag återhämtat mig bra. Ja massa piller får man stoppa i sig men vad gör de, bara man får vara frisk – de e bäst.
  God fortsättning vännen hoppas ni hade en fin julafton och go värmen.
  Kramiz

 10. Ha en god fortsättning på helgen! Hoppas kylan mildrats!
  Kram

 11. sv: Jag har firat julen utomlands massor av gånger och mig gör det inget alls ifall snön uteblir. Sen får det väldigt gärna vara varmt också (dock inte FÖR varmt, egentligen är det en ganska liten temperaturspann som jag finner behaglig… ;-) ).

  Ha nu en riktigt kall och snöig juldag! :-D

Kommentera