Bloggen

..gör jag inte!

Av
den
4 februari 2015

Jag hittade en rolig bloggpost hos Anki

där hon talar om vad hon inte gör! 🙂
Härmed härmar jag henne ohämmat!
Jag
-röker inte, pratar inte i telefon, håller inte ordning, handarbetar inte, äter inte godis, snacks, fikabröd, sjunger inte i duschen, tittar inte på “så ska det låta” och andra lekprogram, springer inte

springa

Vad gör inte du?

TAGS
10 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  4 februari 2015

  Oj….det jag inte gör skulle nog inte rymmas på flera A4…. 😉
  Kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  Eva-Lena Norgren

  4 februari 2015

  Jag: Dricker inte kaffe, öl, eller vin, springer inte, ser inte amerikanska serier, röker inte, jag åker inte till Thailand, jag följer inte LCHF…

  KRAM!

 3. Svara

  Titti Melender

  4 februari 2015

  Jag läser inte deckare, jag äter inte blodpudding… det är lite svårt att komma på vad man inte gör!

 4. Svara

  Anki

  5 februari 2015

  Haha… då fick vi veta det 🙂 Jag har kommit på fler saker som jag inte gör, men de sparar jag till en annan gång…
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. Svara

  Kajsa

  5 februari 2015

  Jag röker inte, jag dricker inte kaffe, jag äter inte korv, jag springer inte, jag tränar inte, jag har inte något djur, jag äter inte fisk, jag äter inte blodpudding eller pölsa, jag gillar inte vintern, jag har inte motorcykelkort, jag har inte Facebook, jag har inte någon blogg, oj jag skulle nog kunna hålla på länge, men jag ger mig här och nu :tunga:
  Kram från mig

 6. Svara

  Gunnel

  5 februari 2015

  Haha! Det var en bra text på linnet. Det skulle jag kunna ha. Ankis idéinlägg var jättebra. Det fick mig också att fundera över vad jag inte gör…och det var en hel del.

 7. Svara

  TjockMorsan

  5 februari 2015

  Ja du! Det är mycket jag INTE gör och springer gör jag definitivt INTE, så det där linnet var väldigt passande. 😀
  Just nu lagar jag INTE mat fast jag borde, för att jag fastnat framför datorn. Innan jag lämnar datorn vill jag passa på att önska dig en skön helg och en bra kommande vecka. Jag ska åka först till min man och sen vidare till dottern i Alingsås, så jag kommer INTE blogga på en vecka. :oki:
  Kram Kram! :love:

 8. Svara

  Andra året i Hjo

  5 februari 2015

  Tittar inte heller på Så ska det låta. Bland annat. Åker inte heller skidor fast det skulle vara kul. Kanske.

 9. Svara

  Astrid

  6 februari 2015

  Det är så mycket jag inte gör :party:

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 449
 • 559
 • 1 651 881
 • 5 116
 • 65 975
Sök här