Bloggen

Håll i hatten!

Av
den
28 november 2013

😯 Hjälp vad det blåser idag, det sägs ju att “det blåser på toppen!” men där är ju inte jag…

Nå, jag har ju pondus i min kropp så jag lär nog hålla mig på marken, kanske bäst att knyta fast Blinkas öron så hon inte lyfter 😀

Gårdagen var dett riktigt bottennapp och denna dag har inte börjat så mycket bättre…
Knaprar värkmedicin för min nackspärr som trivs alldeles ypperligt och inte har en tanke på att lämna mig ifred.

voltaren

Inte göra denna heller någon större nytta, men det blir i allafall inte värre..

Igår fick Blinka följa med husse, men idag hade jag inte hjärta att utsätta henne för ytterligare en tråkdag i bilen.
Jag får ta några kortare promenader och hoppas att den värsta värken släpper.

rambobus-collage

Inte behövde jag känna mig ensam igår trots avsaknaden av hund 😉
Lyfter man på rumpan för att fylla på kaffemuggen så vips har “någon” snott stolen, äter man gröt finns det “någon” som också vill smaka, och ska man gå ut så riskerar man att få med sig en extra börda i kassen

Livet med en kattunge är inte tråkigt en sekund! :love:

Maken hade köpt

ogondropp

en ny sorts ögondroppar till mig som jag testade när jag tog mig en eftermiddagspromenix
Jag höll inte på att hitta vägen :hmm: så grumlig var min syn!
Det visade sig att maken “glömt” nämna att synen försämras under ca fem minuter när man tagit dropparna…
Nå, nu vet jag att jag ska applicera dem en stund innan jag ska iväg..

Ha en fin dag därute, jag har redan börjat få noja över morgondagens tandisbesök 🙁 men lär väl överleva det också!

nessan13.11

“Det ska börjas i tid…” bjuder på en bonusbild med barnbarnsbarnet Vanessa :kiss:

TAGS
15 kommentarer
 1. Svara

  Astrid

  28 november 2013

  Nackspärr brukar vara segdraget, jobbigt
  Ögondroppar påminner om en panik jag fick en gång
  Dottern skulle syntestas hon var sju år och dom droppade något i ögat
  Jag satt och läste Bamse för henne
  Så säger Elisabet, mamma jag ser ingenting
  Jag visst ju inte att när man förstorar pupillen så där så ser man dåligt
  Dottern minns det än för hon fick aldrig se klänningen som jag läste om :thumbsdown:
  Tala om skräckminuter

 2. Svara

  Airi

  28 november 2013

  Voltaren finns nu mera i dubbel styrka och den hjälper faktiskt.

 3. Svara

  Anki

  28 november 2013

  Nackspärr… fy farao – inget trevligt alls! Det brukar ta några dagar… bara att hålla ut med hjälp av smärtstillande.
  Kattungar är underhållande och roliga… ett härligt sällskap 🙂
  Lycka till hos tandläkaren i morgon… det kommer att gå såå bra!
  Krya på dig!
  Kram

 4. Svara

  Kicki

  28 november 2013

  Nackspärr lika illa som ryggskott-fy fasen!
  Jag har en höft just nu som är för jävlig, rätt som det är kan jag inte ens stödja på vänster ben, att kliva upp på en stol (har putsat fönster idag) är nästan omöjligt.
  Det kommer gå finfint hos tandläkaren i morgon! Håll ut, i övermorgon är det glömt.
  Kramen

 5. Svara

  susan

  28 november 2013

  Oh nej är det din tur nu….Lycka till Kram!

 6. Svara

  "LillaSyster"

  28 november 2013

  Använd något linnement istället för Voltarenkrämen – den ökar bara blödningsrisken i muskeln. Duscha varmt/ bada, på med linnement, och vetevärmaren. Massage hjälper också men gå inte till någon förrän efter 48 timmar gått – naprapat och lösa upp låsningen går ju också bra. Lycka till hos tandis Nä livet med en kattunge är aldrig tråkigt , just nu lyckades lilla Smulan fixa bort en säkerhetsnål som jag snabb fållat upp en gardinlängd med, imorgon blir det symaskinen och en riktig fåll! 😉

 7. Svara

  Gunvor

  28 november 2013

  Härligt med kattungar. Dom finns med överallt. Jag har också haft nån sorts nackspärr.Precis samma symptom som du. Men mitt gick över snabbt, så jag kunde baka mina lussebullar idag. Det trodde jag inte i morse. Men nu är det gjort.
  Vanessa har ju blivit stora tjejen och sötare än söt.
  Tänk att jag också ska få barnbarnsbarn. Min dotterson ska bli pappa. Blir jag gammelmormor då? Eller gammelfarmor? Det funderar jag på. Jag är ju mormor åt honom.

  Hoppas det går bra hos tandis! Ha de! KRAM KRAM!

 8. Svara

  anki

  29 november 2013

  Uch så trist med din nackspärr – hoppas de släpper bums nu så du får en fin o smärtfri helg. alt 2 ja alltså jag köpte en färdig, visste ju knappt var de var, bara gubben som mums nån gång i nån korvmoj 🙂 men i praktiken var de ju en vanlig fläskstek modell mindre. Billig var den med 30:- som hittat.

  Ja de har blåst här också men nu har de stillat sig, mina hundar är nog för stora för att blåsa iväg även om åtminstone min Golden har rätt stora öron 🙂
  go helg på sig – här har vi besök av en prinsessa.
  Ja de ska börjas i tid ringer hon ofta till gammelmormor. Sötis,
  Kramiz

 9. Svara

  Gunnel

  29 november 2013

  Nackspärr är verkligen inget man önskar sig. Tur att du har lite mysigt sällskap. Kattungar är så härliga. Jag tar också ögondroppar för torra ögon, men jag tycker inte det hjälper nåt vidare. Så söt din lilla prinsessa är. Är det dig hon ringer till? Ha en trevlig helg och hoppas nackspärren släpper snart.

 10. Svara

  Raija

  29 november 2013

  Ler igenkännande, för här är det likadant med katter som snabbt är framme och smakar på allt som står framme. Eller mest är det vår yngsta Viggo som inte kan låta bli, för de andra katterna är lite mer uppfostrade :-).

 11. Svara

  BrittMarie

  29 november 2013

  Jag önskar dig en riktigt fin första advent! Hoppas nackspärren ger sig snart. Men du, ät inte för mycket fjärtsoppa 😉
  Kram

 12. Svara

  Johan

  29 november 2013

  Vilken söt liten kisse, hoppas du blir kvitt din nackspärr!

 13. Svara

  Gun

  29 november 2013

  Med en katt i huset har man nog inte tråkigt. Tråkigt däremot när inte nackspärren släpper 🙁

 14. Svara

  Christina

  30 november 2013

  Nackspärr har jag bara haft korta stunder och det har varit hemskt.Här verkar det som om alla stormar blåser förbi för jag har inte märkt av någon av dom än.Att man inte har tråkigt med kattungar är lika sant som det är sagt.Här är det fullt ös hela tiden och nu har de små börjat knata iväg också.Nu börjar det bli dags för mig att leta efter nya hem till de små trollen.Fast jag får ju ha dom över julen i alla fall.

 15. Svara

  Agneta

  30 november 2013

  Vilken rar man du har som hittat ögondroppar åt dig, hoppas dom hjälper!
  Och nacken, jag vad gör man. Fetvadd? Var inte det ett undermedel tidigare?
  Lilla barnet är ju hur sött som helst, och det ska börjas i tid!
  Agneta kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 326
 • 499
 • 1 641 017
 • 5 101
 • 65 744
Sök här