Bloggen

Högtidskväll

Av
den
11 juni 2012

Högtidskväll är det för alla fotbollsälskare, äntligen ska svenska flaggan vaja.
Lite kul tycker jag att just Ukraina och Sverige möts ikväll, då båda har samma färger. Mycket blågult blir det.
Själv sitter jag i lugn och ro uppe på övervåningen medan teven skränar därnere.
Hasse ringde glad i hågen, sista besöket hade avbokat, så nu sitter han bakom ratten på väg hem från Nora, med god förhoppning om att åtminstone få se andra halvlek från tevesoffan.

Jag har ju kallat senaste veckans väder för “enstaka skurar” men den där enstaka får nog ta och flytta på sig nu för det liknar mest ihållande regn än skurar!
Idag fick vi vänta tills halv fyra innan det blev ett uppehåll i regnandet och vi kunde ta en promenad.

Fem kilometer gick vi längs landsvägen, det var alldeles på tok för blött inne i skogen.

Inte en enda kväll har vi kunnat sitta ute och njuta av vår underbara å-vy i år!

Meningen är ju inte att jag på kvällen ska gå ut på tomten, fram till ån, knäppa en vacker bild och kila in igen!
Ni ser ju hur nära stolarna står, men det är verkligen inget utesittarväder dessa annars så ljusa fina kvällar!

Minns när vi förra sommaren satt i timmar och blickade ut över ån, samtidigt som vedklabbarna knastrade och brann i eldkorgen.
Såna kvällar längtar jag till, och tack o lov finns det hopp om många sådana ännu!

Nu kom maken redan in genom dörren, han körde fortare än vad GPS:n hade angett, undrar om han körde lagstadgad fart, hihi

Nåväl, jag ska hålla honom sällskap en stund, det ekar ganska tomt härute i cyberrymden ikväll, håller alla tummar och tår för Zlatan & Co!

TAGS
7 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  11 juni 2012

  Jo, nog kan jag hålla ena tummen för Sverige i fotbollen..men tyvärr är det inte nåt jag är så fascinerad av…Näää, Zlatan o gänget kan vara för min del *L*
  Kram på er i Pörtet!

 2. Svara

  malin

  11 juni 2012

  Glädjen över Zlatans mål varade inte länge… 🙁

 3. Svara

  AprilSus

  11 juni 2012

  Inget fotbolls tittande för min del, heller! Har ingen aning om hur det gått eller om det ens är färdigspelat ännu. 😳

  Jo, det där med insyn är ju inget man direkt längtar efter. Jag bor ju visserligen i lgh men med Boda Borg på andra sidan gården och en skogsbeklädd bergsknall på baksidan, så slipper vi nyfikna inblickar. 😉

  Jag förstå att du känner dig lite isolerad även om ni verkar bo otroligt mysigt, men ibland tvingas man väga det ena emot det andra. Hoppas för din skull att du hittar något som du kommer att trivas med. Det är ju trots allt du som är hemma mest.

  Blev en väldigt lång dag för min del och det känns i både kropp och knopp. Ska försöka kika in till några flera bloggvänner, innan jag kryper ner i sängen.

  Natti, natti! ?

 4. Svara

  Cina

  11 juni 2012

  De kvällarna kommer….bara ha tålamod.Jag försöker se det positivt:låt det regna av sig nu och va skitväder för dessto större är chansen att jag får toppenväder i Juli när jag har semseter 😉
  Fotboll är den tråkigaste sport jag vet,är totalt ointrisserad 😐 Ja,jag vet,jag är en tråkmåns ut i fingerspetsarna.Ari tycker det är skittrist när Sverige och Finland möts i hockey för han kan inte tracka mig efteråt på grund av den enkla anledningen att jag inte bryr mig det minsta.Totalt ointrisserad av sport(förutom hästhoppning och dressyr som jag själv sysslat med)

 5. Svara

  Marketta

  12 juni 2012

  Då har ni haft sämre väder än vi. Här har det bara kommit 2 st väldigt snabba skurar idag. Annars har det varit fint väder.

  Fotboll, och sport överhuvudtaget är inget som intresserar mig. Men maken tittade på matchen. Jag gjorde nåt mycket roligare.

  Kramizzar
  Marketta

 6. Svara

  Mia

  12 juni 2012

  Nu skiner solen här idag, det var länge sen sist *L* Måtte den stanna och kompensera oss för skitvädret som varit! Inte konstigt man blir trött o slut. Ska njuta av eftermiddagssolen på balkongen, bara sitta och glo på pelargonerna eller läsa lite kanske???
  Ha det gott, även om vädret inte är det bästa, kram på dig goa Paula!

 7. Svara

  Ann-Sofi MATSAFARI

  12 juni 2012

  Läckra bilder:)

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 204
 • 364
 • 1 627 641
 • 5 072
 • 65 414
Sök här