Läst Livets glädjeämnen!

Jag har läst..

Av
den
30 mars 2017
Nära Bokomslag Nära
Kristoffer Sahlén
natur
Votum & Gullers Förlag
2016
foliant
160

Det här är en kärleksförklaring till landsbygden, skogen och dess vilda invånare!

En lättillgänglig bok för den som vill, men inte vet hur man ska börja närma sig det vilda. Den visar på vad vi alla kan få uppleva, gratis, nästan var som helst i vårt avlånga land.
En lustfylld bok som med humor och värme tar dig med, alldeles nära vårt fantastiska djurliv.
Under 20 år har fotografen följt djurlivet i hemmaskogen.
Allt från fågelbordets små gäster till storheter som lodjur, kungsörn och älg kommer på besök utanför stugan i skogskanten. Extra fotografisk möda har ägnats åt grävling och rådjur och bildmaterialet torde vara tämligen unikt.

Kristoffer Sahl+en arbetar som lärare i fotografi på gymnasienivå samt som naturfotograf med inriktning främst på skogens djur och fåglar. Han är en omtyckt föredragshållare och hans bilder syns i jakt., natur- och fototidningar.

Fast jag i princip bor i skogen ser jag sällan andra djur här än fåglar och rådjur. Dock vet jag att de finns, men de hör hunden och mig i tid och väljer att inte visa sig för oss.
Det gör inte så mycket, med hjälp av alla bokens rörande och vackra foton har jag kommit mycket närmare än jag någonsin hade kunnat komma i verkligheten. En riktig pärla att njuta av...länge.

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  30 mars 2017

  En “må-bra-bok” med andra ord. Kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  "LillaSyster"

  30 mars 2017

  Förstår att boken har gott om fina bilder! Ha en bra torsdagseftermiddag! Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 453
 • 559
 • 1 651 885
 • 5 116
 • 65 975
Sök här