Läst

Jag har läst….

Av
den
18 januari 2024
För kärleks skull Bokomslag För kärleks skull
Rosie Walsh
roman nutid
Forum
2023
400

Den framstpende marinbiologen Emma Bigelow skulle göra vad som helst för sin man Leo och deras dotter Ruby, men allt de tror sig veta om henne är en lögn.
Leo jobbar med att skriva nekrologer och när Emma blir allvarligt sjuk börjar han nedteckna hennes livshistoria. Snart upptäcker han att ingenting av det som hans fru har berättat om sig själv är sant - inte ens hennes namn
När de mörkaste delarna av Emmas förflutna kommer upp till ytan, måste hon på något sätt bevisa att hon visst är den kvinna han känner och älskar. Men för att göra det måste hon först berätta om sin andra stora kärlek.

Jag var ganska entusiastisk när jag började läsa boken men mitt intresse svalnade allt eftersom. En kärlekshistoria med en psykologisk twist enligt förläggaren. Jag fick dock ingen känsla för huvudpersonerna, vi klickade helt enkelt inte.

TAGS
2 kommentarer
 1. Svara

  Äventyret Framtiden

  18 januari 2024

  Jag har också lagt den boken ifrån mig. Det klickade inte tillräckligt mycket för min del heller.

 2. Svara

  LillaSyster

  18 januari 2024

  Tråkigt när boken inte blir som man förväntar sig. Men du hittar säkert något annat att läsa. Tack för recensionen – jag avstår att läsa den.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 414
 • 574
 • 1 610 324
 • 5 044
 • 65 061
Sök här