Bloggen

Jag skakar på manchetten…

Av
den
1 januari 2006

Det är ju såå spännande, ska försöka skriva mitt första inlägg i nya bloggen… och då vill jag självklart börja med att ÖNSKA ALLA EN GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!Tänk, det var i augusti jag fick ärva en dator av dottern, och det ena gav snabbt det andra, egen sida under dotterns, blogg, och nu MIN EGEN DOMÄN, en julklapp av min goa dotter!
Nu ska hon bara hjälpa mig att föra över information från min gamla sida, och jag ska lära mig att själv hantera wordpress.
Det ekar ju mellan väggarna än så länge, som alltid när man är nyinflyttad och det mesta ligger kvar i flyttkartonger…. men kartongerna ska snart öppnas och nya möbler ska också in…
Jag kommer fortsättningsvis att ha recept, lästa böcker o annat som jag samlar på, och jag ska ha en nostalgisida med namnet “Mitt Finland” där jag samlar en massa fakta om mitt fäderneland. Jag hoppas kunna bidra med foton lite nu och då, har redan börjat fota, men inte fått bildbehandlingsprogrammet jag behöver installerat, så att jag kan förminska bilderna för publicering.
***************
Nyårskvällen var lugn på Älgsjökullen. Några turister som bor här avfyrade några raketer, och vi kunde också se en del av fyrverkeriet nere från byn.
Min lilla Loppan är tokrädd för smällar, stora Larissa blir förbannad och skäller (med huvudet under soffan) så vi var glada att ingen började smällandet för tidigt och förlängde djurens plågande.
Direkt efter tolvslaget blev det nattinatti för oss, gubben ska jobba idag.
Nu ska jag ta mig lite till livs, igårkväll blev det bara förrätten…. (typiskt oss!) så nu ekar det i magen också!

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  Irene

  1 januari 2006

  Lycka till!!! med den egna domänen.Tittar in snart igen Kram Irene

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 158
 • 497
 • 1 652 580
 • 5 119
 • 66 012
Sök här