Leksugen?

Om man blir leksugen här i Säfsen då kan man gå till

För att komma dit passerar man först

Majatjärn där man kan testa fiskelyckan

Nu under lågsäsong stötte jag bara på en turistfamilj som hade varit här och lekt och grillat men på somrarna är det full aktivitet här.

När Hasses barnbarn vuxit till sig lite kan de ha jätteskoj i naturens egna lekpark, hänga i lianer och balansera på plankor

Blinka fick självklart också leka, hon fick hoppa upp på stubbar och det var ju inte svårt för en liten vig hoppeskutta-hund!

Då har vi gått runt på den lilla ön och traskar hemåt över myren, tack för sällskapet!

0

10 Comments:

 1. Tack för promenaden! Vilket härligt ställe både för djur och människor, stora som små *L*
  Kram på er!

 2. :razz: Men det var ju en kul lekplats ,där borde ju ha varit aktiviteter med barn på bilderna ,kanske inte föräldrarna orkar ut .Tänk hur kul barnen har när dom får leka i skogen och inte sitta hemma framför tV .Här har det varit städdag som vanligt på söndagarna ,har också varit och röstat och fotograferat i det fina soliga väder som varit idag ,kram nette :!:

 3. Där skulle jag kunna ha riktigt, riktigt skoj tillsammans med mina människovalpar!

 4. Du har varit ute i naturen som vanligt ;-)
  Vilka underbara smultronställen ni har där uppe i Dalarna.

 5. Ja, jag är leksugen;)
  Vi var några på jobbet som vann en tävling i korpen för ett tag sedan, vi fick välja på tre saker att göra, motionspass tillsammans, laga mat tillsammans med korpen eller en äventyrsbana, alla utom jag vill laga mat, jag ville köra äventyrsbana, så majoriteten vann och jag avstår, faan laga mat kan jag och äter för mycket god mat gör jag ändå;)
  Hör till saken att jag är den som är äldst. men troligtvis har mest leksinne kvar;)

  Kramen

 6. Det här är ju rena rama reklamen för de fina trakterna ni nu flyttat till :grin: . Det ser verkligen trevligt ut att lufsa/leka omkring där. Man får se om man kommer uppöver där någon gång.
  Du undrar vad jag läser när jag nu äntligen skaffat mig ett fräscht bibliotekskort. Jag har läst två av böckerna i serien om Gårdarna runt sjön av Birgit Th Sparre. Nu har jag lånat två till, för jag absolut vill veta hur det går för Diana med flera. Du som är mycket mer beläst än jag kanske har läst allihopa. Om du nu gillar att läsa om herrskapsfolk. Själv var jag lite kluven innan, men nu läser jag på.
  Kram

 7. Ni har verkligen härliga lekplatser i er närhet. Och va ni är duktiga på att vara ute i den härliga naturen..och vilka fina platser ni hittar överallt där ni bor.
  Och liten Blinka ser ut att njuta av allt. Hon syns springa fritt och det är väl för härligt för en liten hund. Man ser en liten flik av henne lite här o där..den lilla linslusen. Underbara bilder! Tack för den turen.

  Du undrade över min medicin. Den skulle kosta 22.607 kr och med högkostnadsskyddet betalade jag bara 290kr.
  Om det blir så att jag måste ha en omgång till efter det här så blir det samma igen. Men har jag tur så hinner jag få ut den också innan skyddet går ut.

  Jag mår riktigt bra nu..peppar peppar! Men man är ganska låst vid behandlingarna eftersom jag ska ha två ggr per dag med tolv timmars mellanrum. Och apparaten väsnas ganska mycket och det tar ca 40 min att andas i sej medicinen.
  Men det har gått bra hittills. Blir lite torr i halsen o lite hes.
  Så är det.
  Ha det bra i pörtet. Här snöar det för fullt. Har kommit ca 1dm. KRAM!

 8. Vad mysigt! Ni har då en massa pärlor där i Dalarna.
  Kram.

 9. På den lekplatsen har jag faktiskt varit för några år sen. Min systerdotters sambo har ju (det kanske är såld nu) ett hus i Säfsen. Så deras son och mina barnbarn från Trollhättan hade attans kul där en sommardag. Det blev både lianklättring och annan klättring och sen avslutande bad.
  Kramen

 10. Herr Nilssons Fru

  Vilken häftig lekby!! i er by!! i vår by finns inte äns någon gungställning:) nja kanske på någon tomt då. Haha här är så litet så..pytte.

  Tycker de är tyst runt dig vännen. Ser dig sällan hos mig, ser dig sällan på FB. Men jag hoppas du mår bra och att allt ordnat sig för tösen din, såg de varit lite oroligheter där,,,eller avbrott kanske man säger…trist när sånt händer, Min yngste grabb var sambo i 8 år, så gifte de sig och 1½ år senare var skillsmässa:( så trist, men ja nu är de ett tag sedan man vänjer sig.

  Kramiz på sig vännen

Kommentera